APOTHEEK RABOT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK RABOT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.977.044

Publication

13/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313350*

Neergelegd

11-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Wondelgemstraat 87

9000 Gent

Ondernemingsnummer :

0634977044

Benaming (voluit) : APOTHEEK RABOT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

~~Er blijkt uit een akte verleden voor meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op tien augustus tweeduizend vijftien, ter neerlegging vóór registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt: * Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid is opgericht door: de heer Philippe POULLIER, geboren te Gent op één juni negentienhonderd achtenzestig, rijksregisternummer 68.06.01-047.35, wonende te 9000 Gent, Poel 9.

* De naam van de vennootschap luidt:  APOTHEEK RABOT .

* De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9000 Gent, Wondelgemstraat 87.

Hij mag worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder binnen het Nederlands- en tweetalig Bel-gisch taalgebied.

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder, bijkantoren en agentschappen vestigen. * De vennootschap heeft tot doel:

- De uitbating van een voor het publiek opengestelde apotheek.

Deze uitbating omvat ook de klein - en grootverkoop en het aanmaken van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische producten, het uitvoeren van industriële en klinische ontledingen alsook de verkoop van phytopharmaceutische producten, parfumerie en bandagisterie. De vennootschap zal alle professionele handelingen kun-nen stellen die met het wettelijk statuut van apotheker ver-enigbaar zijn:

- Bijstand en consulting op commercieel, administra-tief, organisatorisch en technisch vlak aan vennootschappen, KMO s en zelfstandigen;

De vennootschap kan het beheer op zich nemen van alle onroerende en roerende goederen en waarden. Zij zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of om op het even welke andere wijze mogen deelnemen aan soortgelijke ondernemingen. In het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken.

Bij de uitbating van de apotheek zal de vennootschap gehouden zijn de deontologische regels die gelden voor de uitoefening van het beroep van apotheker na te leven.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industri-ele of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel en die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of vergemakkelijking ervan, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en op de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of be-perkt door middel van wijziging van de statuten overeenkom-stig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van vennoot-schappen.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin te worden uitgelegd. * De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

* Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-draagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van achttiendui-zend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  APOTHEEK RABOT in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet venno-ten.

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap aangesteld: de Naamloze Vennootschap  PHARMA RABOT met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Wondelgemstraat 87, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Paul Bael te Gent op twintig maart negentienhonderd tweeënnegentig, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent, hebbende als ondernemingsnummer 0446.954.125, vast vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Philippe POULLIER (rijksregisternummer 68.06.01-047.35), wonende te 9000 Gent, Poel 9. Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd wor-den ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder, statutair of niet kan ten allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder ge-schiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene ver-gadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neer-leggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

* Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennoot-schap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met der-den laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

* Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van en/of bevestiging van de algemene vergadering.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerke-lijk in de vennootschap werken kunnen eveneens bezoldigd worden.

Deze bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens door de algemene vergadering bepaald worden. Zij kan ten allen tijde worden aangepast.

* De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oe-fent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

* Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepa-len.

* De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de al-gemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

* Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

* De vereffenaars treden pas in functie nadat de Recht-bank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die om-standige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

* Het boekjaar loopt telkens van één september tot éénendertig augustus van het daaropvolgend jaar. Op het einde van elk boekjaar zal de zaakvoerder een inventaris en een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

* Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot éénendertig augustus tweeduizend zestien.

* De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op zes januari van ieder jaar om 17 uur. Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

* De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergade-ring zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 11/08/2015, met bankattest.

Coordonnées
APOTHEEK RABOT

Adresse
WONDELGEMSTRAAT 87 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande