APOTHEEK SPRIET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK SPRIET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.399.819

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 16.07.2014 14312-0064-013
12/09/2014
ÿþHoc12.0

Ondememingsnr 0459.399.819

Benaming

(voluit) : APOTHEEK SPRIET

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel : Dorp 23, 9290 Berlare

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming bestuurders.

ln de algemene vergadering van 28/06/2014 werd beslist de bestuurders, Mevr. Spriet Katrien en Dhr. Demuynck Carl te herbenoemen voor een periode van 6 jaar. Er werd tevens beslist om als bijkomende bestuurder te benoemen de BVBA Aquadvice, alhier vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger Dhr.Demuynck Carl.

Hun mandaat komt te vervallen in de algemene vergadering van 2020.

Als gedelegeerd bestuurd werden Mevr. Spriet Katrien en Dhr. Demuynck Carl terug verkozen en dit voor een periode van 6 jaar waarbij hun mandaat komt te vervallen in de algemene vergadering van 2020.

Dhr. Demuynck Cad

Gedelegeerd bestuurder

'-"

11111MM011

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie " na neerlegging ter griffie van de akte

KOOPHANDEL GENT

03 SEP. 2011i

AFDELING DENDERMONDE

rime

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

.....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)Men)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekerimg

05/11/2014
ÿþS

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van le-akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN Ku0P1-LANDEL GENT

III fiI I'II I11I 1II I1II 11 II

*14202469*

2 7 OKT. 201k

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

be a Bi Stk"

d--

Ondernemingsnr : 0459.399.819

Benaming (voluit) APOTHEEK SPRIET

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dorp 23

9290 Berlare

, Onderwerp akte : NV: Omzetting in een BVBA, ontslag bestuur en benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Lutgard Hertecant te Overmere (Berlare) op 22 oktober 2014 (nog te registreren) dat de buitengewone algemene vergadering van naamloze vennootschap "APOTHEEK SPRIET", reet zetel te 9290 Berlare, Dorp 23, rechtspersonenregister te Gent, Afdeling Dendermonde en: ondememingsnummer BTW BE0459.399.819, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft: genomen:

ji Eerste beslissing: Omzetting

ii Het bestuursorgaan brengt het in de agenda vermeld verslag van de raad van bestuur de dato 18 ji september 2014 waarin het bestuursorgaan het voorstel tot omzetting toelicht in overeenstemming met artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva per 31 juli 2014 gevoegd in overeenstemming met artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen,

In overeenstemming met artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen is over deze staat van i; activa en passiva een revisoraal verslag opgemaakt door BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

:; vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, ,

il bedriifsrevisor, gedagtekend 13 oktober 2014.

ij Comparanten erkennen op de hoogte te zijn van de inhoud van deze beide verslagen om er voorafgaandelijk een exemplaar van ontvangen te hebben, zodat voorlezing overbodig is.

De besluiten van voormeld revisoraal verslag luiden als volgt:

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-j actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 juli 2014 die de raad van bestuur van

NV APOTHEEK SPRIET heeft opgesteld met een balanstotaal van 1.119.185,18 EUR en een netto;; actief van 394.402, 52 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig : de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken _: dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden, met uitzondering van de niet

geboekte kost mbt vooruitbetaling (ad, 6.518,52 EUR), de niet geboekte voorziening voor

;, eindejaarspremies (geraamd ad. 7.340, 00 EUR) en de niet geboekte intresten op lening (ad. 2.170,00 EUR).

Het gecorrigeerd netto-actief (ad. 378.374, 00 EUR) is groter dan het maatschappelijk kapitaal ten belope van 62.000,00 EUR.

; Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 62.000, 00 EUR is voldoende als minimumkapitaal voor een BVBA, vastgesteld overeenkomstig artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen op 18.550,00 EUR.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de eventuele kosten naar aanleiding van het doorvoeren van een bodemsanering ten gevolge van een mogelijke bodemverontreiniging op de opgenomen percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is, ik dien bovendien een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de waarde van de voorraad handelsgoederen (ad 182.246,26 EUR) aangezien ik niet in de mogelijkheid was om i" een fysische voorraadtelling uit te voeren daar ik mijn opdracht pas na balansdatum heb ontvangen.

:F....~ ...~ .._...« .. ................»~» .. _._._ _ . . ....... ..~........:.~.~.....~~.........»~..............»...-...»...............»»..............~..~...~-.....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen yen artikel 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van omzetting van de NV APOTHEEK SPRIET naar een BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wevelgem, 13 oktober 2094.

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om de rechtsvorm van de vennootschap met ingang van heden te wijzigen van een naamloze vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarbij de naam, het doel, de zetel, het kapitaal en het aantal aandelen onveranderd blijven.

De aandelen zijn en blijven op naam. Zij worden in de plaats gesteld van de evenveel bestaande aandelen van de naamloze vennootschap. Elke aandeelhouder ontvangt 1 aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in ruil voor 1 aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de naamloze vennootschap, met dien verstande dat dcor de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 juli 2014, zoals blijkt uit de staat gevoegd bij hoger vermeld verslag van het bestuursorgaan, over welke staat verslag werd uitgebracht door hoger genoemde bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sinds 1 augustus 2014 werden gedaan door de naamloze vennootschap, worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Al de lopende verbintenissen, van welke aard ook, zijn ten laste of ten bate van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, afschrijvingen, waardeverminderingen en -vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voort.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de naamloze vennootschap.

Als gevolg van voormelde omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te mceten overgaan.

Tweede beslissing: Bestuur

De vergadering neemt akte van het ontslag van de huidige bestuurders van de naamloze vennootschap, zijnde de heer Demuynck Carl, mevrouw Spriet Katrien, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AQUADVICE" vast vertegenwoordigd door de heer Demuynck Cari, allen voornoemd.

Over de te verlenen décharge zal worden beslist ter gelegenheid van de goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om voor onbepaalde duur te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap: de heer Demuynck Cari, mevrouw Spriet Katrien, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AQUADVICE" vast vertegenwoordigd door de heer Demuynck Carl, allen voornoemd.

Zij verklaren elk deze aanstelling te aanvaarden na bevestigd te hebben te voldoen aan de voorwaarden en niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot de uitoefening van een dergelijke opdracht.

De zaakvoerders oefenen hun zijn mandaat onbezoldigd uit, onverminderd latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering

In overeenstemming met artikel 11 der statuten heeft elke zaakvoerder alleen handelend algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Derde beslissing: Statuten

In aansluiting hierop keurt de vergadering, steeds met eenparigheid van stemmen, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zoals voorgesteld in het derde agendapunt, artikel per artikel goed, als volgt:

HOOFDSTUK I. RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL - DUUR

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft als naam: "APOTHEEK SPRIET",

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als buitenland:

- uitbating van een of meer apotheken, dit zowel in eigen naam als zelfstandig apotheker;

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden.

aan het

Belgisch

staatsblad

e.

mod 11.1

Voor behouden" aan het Belgisch Staatsbiad

- de groot- en }Sleinhandel, aan- en verkoop, alsook de bereiding van alle soorten chemische, ,, farmaceutische, fytofarmaceutische, homeopathische en hygiënische producten, pesticiden en specialiteiten, inclusief cosmetica, parfumerie, baby-, dieet- kinder- en natuurvoeding, alsook de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de productie en reparatie van alle soorten gezichts- en gehoorapparaten, brillen, van alle soorten artikelen, producten, toestellen en voorwerpen in verband met de bandagisterie en orthopedie alsook in verband met het uitvoeren van klinische analyses, laboratoria, veterinaire producten en instrumenten, met inbegrip van artikelen voor kleine huisdieren en neerhofdieren, alles in de meest ruime betekenis van het woord en zonder enige beperking; - het leveren van prestaties als apotheker voor derden;

- het verlenen van raadgeving en assistentie met betrekking tot het beheer, de administratie en de informatisering van vennootschappen;

- het verlenen van raadgeving met betrekking tot het beheer van water, bodem en lucht;

- de ontwikkeling en verkoop van technologie en programmatuur op het gebied van voormeld beheer;

- het uitvoeren van metingen met betrekking tot water, bodem en lucht;

- het verstrekken van opleiding betreffende de voormelde activiteiten;

- het verwerven en beheren van eigen roerende en onroerende goederen.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

De vennootschap heeft tot doel het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer de aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, bouwwerken laten uitvoeren; dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het beheer van een roerend patrimonium inzonderheid het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke en persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden, het beheer van vennootschappen.

Zij mag in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

De vennootschap zal kunnen persoonlijke en zakelijke borgstelling verlenen ten voordele van derden, particulieren en vennootschappen.

De vennootschap zal ook kunnen het mandaat van bestuurder opnemen in andere vennootschappen.

Het doel kan worden gewijzigd bij een besluit genomen door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris volgens de wettelijke regels ter zake,

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uit te oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen met het oog op de verwezenlijking van dit doel, zo ook zekerheden stellen voor of voorschotten / kredieten geven aan derden, haar zaakvoerders, aandeelhouders, vereffenaars.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9290 Berlare, Dorp 23,

Hij mag in elk ander gedeelte van het land dat Nederlandstalig is overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of van de algemene vergadering. Deze beslissing zal worden bekendgemaakt, na neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen van haar oprichtingsdatum. HOOFDSTUK Il. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5

Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans tweeënzestig duizend euro (E 62.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6

De rechten van een vennoot in de vennootschap blijken slechts uit de oprichtingsakte, uit de akten houdende wijziging daaraan, evenals uit het register van aandelen en uit de regelmatige overdrachten en overgangen van aandelen.

De aandelen zijn steeds op naam.

Het aantal aandelen van ieder vennoot, met vermelding van de gedane stortingen, wordt ingeschreven in het register van aandelen dat berust op de zetel van de vennootschap, in





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

overeenstemming met de wet, en waarvan elke houder van aandelen of belanghebbende derde kennis mag nemen.

Hierin worden eveneens alle overdrachten en overgangen van aandelen ingeschreven, Deze inschrijvingen worden gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende ingeval van overgang wegens overlijden. De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 7: Overdracht en overpang aandelen zo er slechts één vennoot is

1) Overdracht onder levenden

De enige vennoot zal vrij zijn ai zijn aandelen of een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij

wenst.

2) Overgang bij overlijden

" Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Bij overlijden van de enige vennoot, worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen uitgeoefend door de zaakvoerder opvolger zo die bestaat en voor zover de wet dit toelaat, zolang de aandelen van de overleden vennoot niet definitief werden toebedeeld. Bij ontstentenis van zaakvoerder worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan die aandelen van rechtswege uitgeoefend door degene die het vruchtgebruik erft, of bij ontstentenis, de meerderjarige erfgenamen, eenstemmig handelend.

Zo de in vorig lid aangeduide personen jn de onmogelijkheid verkeren hun rechten uit te oefenen omwille van vooroverlijden, geestesgestoordheid of om een andere reden, worden de lidmaatschapsrechten van rechtswege opgeschort tot op het ogenblik van definitieve toebedeling van de aandelen van de overleden vennoot, ofwel tot op het ogenblik dat de erfgenamen eenparig éénzelfde persoon hebben aangesteld die deze lidmaatschapsrechten uitoefent namens hen; bij gebreke van akkoord kan de meest gerede partij zich tot de rechtbank wenden en om een aanstelling van een voorlopige bewindvoerder verzoeken, die namens de erfgenamen de lidmaatschapsrechten uitoefent.

Artikel 8: Overdracht en overgang aandelen zo er meerdere vennoten zijn

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden -- en dit zowel in volle eigendom als in blote eigendom en in vruchtgebruik - dan met eenparige instemming van de vennoten.

Deze goedkeuring is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan of overgaan naar een medevennoot, de echtgenoot of echtgenote van de overleden overdrager en de bloedverwanten in rechte lijn van de overleden overdrager.

1) Overdracht onder levenden

Bij een voorgenomen vervreemding moet de vennoot die één of meer aandelen wil overdragen van zijn voornemen aan de zaakvoerders kennis geven bij een ter post aangetekende brief of voor ontvangst getekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep, en de woonplaats van de voorgestelde overnemer mededeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en, indien de vervreemding onder bezwarende titel gebeurt, de daarvoor geboden prijs,

De zaakvoerders roepen binnen de twee maanden een vergadering van de vennoten bijeen die over de overdracht beraadslaagt. De vennoten die afwezig blijven op deze vergadering worden geacht de overdracht goed te keuren. Deze vergadering is geen algemene vergadering van de vennootschap, maar wordt wel op dezelfde wijze opgeroepen en gehouden.

Indien de vennoot die aandelen wil overdragen geen bericht ontvangt dat er verzet is tegen de voorgenomen overdracht binnen de drie maanden na de verzending van de aangetekende brief of voor ontvangst getekende brief waarvan sprake hierboven, zal de overdracht van aandelen vrij kunnen gebeuren.

Tegen weigering staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, dit verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen zal de te betalen verkoopprijs worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde en de prijs van de aandelen kunnen beïnvloeden en ook met de fiscale behandeling in hoofde van beide partijen. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

' i.

rood 11.1

van die t9rmijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

De bepalingen betreffende overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

2) Overgang bij overlijden

Ingeval van overlijden van een vennoot moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden - andere dan echtgenoten, bloedverwanten in rechte lijn en medevennoten - binnen de drie maanden na het overlijden, bij een ter post aangetekende brief of voor ontvangst getekende brief de zaakvoerders inlichten over de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de persoon of de personen aan wie de aandelen van de overleden vennoot toevallen, met vermelding van hun erfrechten. Deze kennisgeving bevat tevens opgave van de waarde die aan de aandelen wordt toegekend.

Vanaf deze kennisgeving wordt op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijnen gehandeld als hierboven voorzien onder de hoofding "overdracht onder levenden".

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de vermogenswaarde van de aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en betaald zoals hierboven voorzien voor de verkoopprijs onder de hoofding "overdracht onder de levenden". Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten,

Artikel 9

De erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot mogen onder geen voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van eisen.

Zij moeten voor de uitoefening van hun rechten zich gedragen naar de statuten en de besluiten van de algemene vergadering.

HOOFDSTUK III. BESTUUR - CONTROLE

Artikel 10

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering te allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen,

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding die wordt toegekend aan de zaakvoerder.

Een zaakvoerder mag zich niet inlaten, noch rechtstreeks of onrechtstreeks, met een onderneming die zou kunnen concurrentie doen aan de vennootschap.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap,

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens wat hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen. Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Artikel 12

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en de op regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake.

indien volgens die bepalingen geen commissaris moet worden benoemd, en de algemene vergadering niet tot die benoeming overgaat, heeft ieder vennoot individueel, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap, indien hij met haar instemming werd benoemd of krachtens rechterlijke beslissing. Dan worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behóuden aan het Belgisch Staatsblad

e mod 11.1

Voor-behbuden aan het Belgisch Staatsblad

Op verzoek van één of meer vennoten, zijn de;aakvoerders ertoe gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen, om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris, belast met de hierboven omschreven taak van controle.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13

De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden de laatste zaterdag van de maand juni om veertien uur,

Buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De vennoten kunnen eveneens eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen als bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 14

De algemene vergaderingen warden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 15

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder. Elk aandeel geeft recht op één stem. Behoudens de uitzonderingen voorzien bij artikel 16 van de statuten, worden de besluiten genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking wordt het voorstel verworpen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, dan worden de er aan verbonden lidmaatschapsrechten (onder andere stemrecht) uitgeoefend door de vruchtgebruiker. De vruchtgebruiker moet bij het uitoefenen van deze rechten ook de belangen van de blote eigenaar en uiteraard de vennootschap in het oog houden.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst, totdat één enkel persoon is aangewezen om ten opzichte van de vennootschap de aan het aandeel verbonden rechten uit te oefenen.

Artikel 16

De algemene vergadering beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen, en die buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Indien de algemene vergadering besluit tot kapitaalverhoging, waarop in geld wordt ingeschreven, moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, tenzij de algemene vergadering een langere termijn bepaalt. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekend schrijven ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op de aandelen waarop, gedurende deze eerste aanbieding niet werd ingeschreven, kan slechts worden ingeschreven door de vennoten en door derden voor zover deze aan de door artikel 8 eerste en tweede lid voorgeschreven (goedkeuring)vereisten voldoen,

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de bestaande aandelen. Bij het einde van het vruchtgebruik is de vruchtgebruiker er echter toe gehouden de blote eigenaar te vergoeding voor de waarde van het vruchtgebruik van de aandelen. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die deze laatste met eigen middelen verkrijgt, behoren toe aan de blote eigenaar, doch zijn met hetzelfde vruchtgebruik als de bestaande aandelen bezwaard. Bij het einde van het vruchtgebruik is de blote eigenaar ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van de aandelen.

Artikel 17

De afschriften of uittreksels der notulen die in rechte of elders moeten dienen, worden ondertekend door één zaakvoerder.

HOOFDSTUK V. INVENTARIS - JAARREKENING -- BESTEMMING VAN HET RESULTAAT Artikel 18

Het boekjaar loopt telkens van één januari tot en met eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op,het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede dg.jaarrekening. Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de wettelijke voorschriften ter zake. Op voorstel van het bestuurorgaan beslist de algemene vergadering over de resu ltaatverwerking.

HOOFDSTUK VI. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 19

De ontbinding en vereffening gebeurt overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de aandeelhouders, a rato van het aantal aandelen dat zij bezitten en rekening houdend met de door hen gedane stortingen.

HOOFDSTUK VII. DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 20

Voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van de huidige statuten, is ieder vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, die.niet in België woonachtig is, gehouden woonst te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar alle betekeningen, aanmaningen en berichten rechtsgeldig mogen gedaan of verzonden worden.

Artikel 21

Wat betreft de in deze statuten niet uitdrukkelijk geregelde punten, wordt verwezen naar de vennootschapswetgeving.

De beschikkingen van deze wetten waarvan in deze statuten niet wettelijk wordt afgeweken, worden geacht in onderhavige statuten vervat te zijn. De bepalingen van deze statuten die tegenstrijdig zouden zijn met gebiedende wetsbepalingen, zullen voor niet geschreven worden gehouden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lutgard Hertecant met standplaats te Overmere (Berlare)

Tegelijk hiermee neergelegd:

Bijzonder verslag van de raad van bestuur inzake de geplande omzetting van de NV Apotheek Spriet in een BVBA de dato 18 september 2014

Verslag inzake de omzetting van de NV Apotheek Spriet in een BVBA van BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, de dato 13 oktober 2014

Voor-behotiden aan het Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.08.2012 12463-0176-013
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 12.07.2011 11282-0556-012
31/05/2011
ÿþLuik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

APOTHEEK SPRIET Naamloze Vennootschap Dorp 23, 9290 Berlare

MW 2.0

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0459.399.819

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders.

ln de algemene vergadering van 28/06/2008 werd beslist de bestuurders, Spriet Katrien en Demuynck Carl te herbenoemen voor een periode van 6 jaar. Hun mandaat komt te vervallen in de algemene vergadering van 2014. Er werd tevens beslist om Lingier Jeanette niet te herbenoemen als bestuurder en haar kwijting te geven. Als gedelegeerd bestuurd werden Spriet Katrien en Demuynck Carl terug verkozen en dit voor een periode van 6 jaar waarbij hun mandaat komt te vervallen in de algemene vergadering van 2014

Demuynck Carl

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011- Annexes du Moniteur belge

1111 111 B

*11081920*

Vo beho . aan Belg Staag

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19. 05, 2011

DBNtemONDE

06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 30.06.2009 09338-0173-012
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 25.07.2008 08494-0079-012
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 23.07.2007 07450-0064-012
28/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 30.09.2005, NGL 25.10.2005 05834-4720-015
26/08/2005 : BG085572
27/05/2005 : BG085572
05/01/2005 : BG085572
23/09/2003 : BG085572
26/09/2002 : BG085572
20/09/2002 : BG085572
08/09/2001 : BG085572
20/12/1996 : BGA13992
18/12/1996 : BGA13992
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16565-0193-015

Coordonnées
APOTHEEK SPRIET

Adresse
DORP 23 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande