APOTHEEK STORME M.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK STORME M.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.065.530

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14392-0156-015
04/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JR BELGE

NEERGELEGD

1- 2014 2 4 OKT, 2014

3TAATSBLAkQRcrP HÁNe in~ r

Ondernemingsnr : 0840.065.530

Benaming

(voluit) : Apotheek Storme M.

(verkort) :

Rechtsvorm . bvba

Zetel ; Gaversesteenweg 869-9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

ln de notulen van de algemene veragdering D.D. 26-02-2014 werd het volgende genoteerd:

De bestuurders hebben beslist dat per 26-2-2014 de maatschapelijke zetel wordt verplaatst naar Gaversesteenweg 728 te 9820 Merelbeke (Melsen)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

ELGISCFI

MONITE

2 7 -1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13327-0520-016
19/10/2011
ÿþl Ondernemingsnr: o Mo " ®~

Benaming : APOTHEEK STORME M.

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaversesteenweg 869

9820 Merelbeke (Meisen)

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd ntoaris Christof Gheeraert te Gent, Drongen op 05/10/2011', (ter registratie neergelegd) dat de heer STORME Michael Luc Marita, geboren te Gent op 09/11/1979, identiteitskaart nummer 590-8213165-07, rijksregister nummer 79.11.09-359.40, en zijn echtgenote mevrouw VRANKEN Annemiek Marthe Lieve, geboren te Wilrijk op 22/10/1980, identiteitskaart' nummer 591-1334392-65, rijksregister nummer 80.10.22-142.75, echtgenote van heer Storme; Michael, voornoemd, samen wonende te 9820 Merelbeke, Melsen, Gaversesteenweg 869, een:; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende ,1 kenmerken :

NAAM : APOTHEEK STORME M.

ZETEL : 9820 Merelbeke, Melsen, Gaversesteenweg 869.

:i DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

Al zowel in het binnen- als in het buitenland, onder welke vorm en op welke wijze ook, en dit

zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

<< 1) Het oprichten, overnemen en uitbaten van apotheken, aankoop en verkoop, in- en uitvoer,

fabricatie in 't groot en in 't klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische.

artikelen;

i, 2) de handel in kruiden, drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium

-

11, optische en onderhoudsartikelen en aanverwante producten of diensten;

;i 3) het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

i 4) iedere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin

genomen;

5) het waarnemen van bestuursmandaten, begeleiding, management en consultancy in de.

11 geneesmiddelen- en apotheeksector.

Deze opsomming is niet beperkend.

B/ voor eigen rekening :

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle,; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de,. huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen,? verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende1;

goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle':

handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de` opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, als mede zich borg te stellen'. voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

;12) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het. i1 verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere, roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op tel ;1 richten rechtspersonen en ondernemingen.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de

- - -i- --- personen- - - -

exclusieve bevoegdheden die dee wet aan anderreevoorbehoudt. t. De hierboven vermelde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L.Dool 1:3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 2.1

I~IIIIuIAI~I~IVII~~~tl~

'11158035*

NEERGELEGD

0 7 OKT. 2011

RECHGiiC VAN KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

!rôti 2.1

activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn. Zowel in België ais in het buitenland mag de vennootschap alle nijverheids-, handels- financiële roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van aard zouden zijn de verwezelijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), gedeeltelijk gestort op een bijzondere rekening bij de "Bank J. Van Breda & C°". Het wordt vertegenwoordigd honderd (100) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale ' waarde. AI deze aandelen hebben stemrecht.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, op de laatste vrijdag van de maand juni te 20 uur,

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en sluit op 31 december van ieder jaar.

RESERVE-WINSTVERDELING : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaak, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2013. AANSTELLING ZAAKVOERDER(S) : De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen twee (2) zaakvoerders aan te stellen en tot die functie te benoemen : De voornoemde heer Michael Storme en mevrouw Annemiek Vranken. De voornoemde heer Michael Storme en mevrouw Annemiek verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en kan worden bezoldigd.

VOORBEREDENEERD UITTREKSEL,

Christof Gheeraert,

Geassocieerd notaris.

Tegelijke hiermee neergelegd : afschrift.

k

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
APOTHEEK STORME M.

Adresse
GAVERSESTEENWEG 869 9820 MELSEN

Code postal : 9820
Localité : Melsen
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande