APOTHEEK VAN DER BURGHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK VAN DER BURGHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.885.225

Publication

24/05/2013
ÿþr

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

14 MEI 2013

DENDMONDE

Ondernemingsnr : 0501885225

Benaming

(volut) : APOTHEEK VAN DER BURGHT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Goriksplein 10 - 9450 Haaltert

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging verslagen

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan dd. 16 april 2013 aan de algemene vergadering naar aanleiding van de quasi-inbreng overeenkomstig artikel 222 W.Venn.

Neerlegging van het revisoraal verslag dd. 29 april 2013 inzake de verkrijging van vermogensbestanddelen overeenkomstig artikel 220 en 222. W.Venn.

Leen Van der Burght

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/12/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _

GPII=FIF RFOI-ITI3ANK

DENDERMONDE

1 1 DEC. 2012

VAN KOOF ACV -t_

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







*12209796*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ÇoÀ 19,,5

Benaming

(voluit) : APOTHEEK VAN DER BURCHT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9450 Haaltert, Sint-Goriksplein 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor FRÉDÉRIC BAUWENS, notaris te Haaltert, optredend ais zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frédéric Bauwens" met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 131, ondememingsnummer 866.130.317, op tien december tweeduizend en twaalf, blijkt dat mevrouw VAN der BURGHT Leen Anna Francisca, geboren te Aalst op tweeëntwintig februari negentienhonderd vijfenzeventig, wonend te Haaltert, Sint-Goriksplein 10, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "APOTHEEK VAN DER BURGHT'.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9450 Haaltert, Sint-Goriksplein 10.

De vennootschap heeft tot dcel:

1/ Het oprichten, overnemen en uitbaten van een apotheek of apotheken met aile hieronder inbegrepen activiteiten en onder meer de handel onder alle vormen, aankoop en verkoop, in- en uitvoer en fabricatie in farmaceutische en parafarmaceutische produkten, phytotherapeutische produkten, cosmetica, parfumerie, drogisterijartikelen en bandageartikelen, herboristerij, kruiden, toiletartikelen, dieetprodukten, onderhoudsprodukten, magistrale bereiding van allo- of homeopathische geneesmiddelen; iedere activiteit die met de gezondheidszorg in de ruimste zin verband houdt; het ondernemen van industriële, klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses; alles in de ruimste zin van het woord.

2/ Adviesverlening in verband met preventieve geneeskunde.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enig juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waaborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, aile daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en in het algemeen alles ondernemen teneinde de verwezenlijking van het doel te bevorderen. Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De bestuurders zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele later persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen,

De zaakvoerders zijn ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 é). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen waarop werd ingeschreven zijn volledig volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~ Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur. indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij gebreke aan geldige beslissing, worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Weiboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Tot eerste niet-statutaire zaakvoerder is benoemd: mevrouw Leen Van der Burght, voornoemd.

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien,

Volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Audoore" met zetel te 9700 Oudenaarde, Ronseweg 59-61, ondememingsnummer 446.079.937, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket en sociaal verzekeringsfonds met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : 1, Expeditie oprichtingsakte, 2. Bankattest.

FREDERIC BAUWENS NOTARIS



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
APOTHEEK VAN DER BURGHT

Adresse
SINT-GORIKSPLEIN 10 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande