APOTHEEK VERAMME-CASIER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : APOTHEEK VERAMME-CASIER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.223.693

Publication

19/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va n delakteRECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

10 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Voor-behoudeir aan het Belgisch Staatsbla

III Il 11111111,MR11 1111



Ondernemingsnr : 0431.223.693

Benaming

(voluit) : APOTHEEK VERAMME-CASIER

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 9230 Wetteren, Kerkstraat 35

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Veronique Labo, te Herzele (Sint-Lievens-Esse) op zevenentwintig mei tweeduizend veertien, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Oudenaarde, dat de buitengewone vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "APOTHEEK VERAMME-CASER", met zetel te 9230 Wetteren, Kerkstraat 35, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLU1T  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De vergadering heeft beslist om het kapitaal te verhogen niet honderd drieëndertigduizend tweehonderd euro (¬ 133.200,00) om het kapitaal te brengen op tweehonderd tweeënzeventigduizend en tien euro (¬ 272.010,00) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, in te schrijven door de aandeelhouders pro rata hun aandelenbezit.

Uitoefening voorkeurrecht

Vervolgens hebben elle aandeelhouders verklaard gebruik te maken van hun voorkeurrecht, voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen en hebben verklaard in te schrijven op de kapitaalverhoging pro rata hun huidig aandelenbezit.

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld als volgt:

1/ De heer Luc VERAMME, geboren te Roeselare op 29 april 1954, wonende te 9230 Wetteren, Oordegemsesteenweg 34, heeft verklaard in te schrijven op de kapitaalverhoging ten belope van een bedrag

van zesenzestigduizend zeshonderd euro 66.600,00), hetwelk volledig volstort wordt door inbreng van een

bedrag van zesenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 66.600,00).

2/ Mevrouw Greta CASIER, geboren te Ukkel op 23 augustus 1954, wonende te 9230 Wetteren, Oordegemsesteenweg 34 en vertegenwoordigd door haar echtgenoot, de voornoemde heer Luc Veramme heeft verklaard in te schrijven op de kapitaalverhoging ten belope van een bedrag van zesenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 66.600,00), hetwelk volledig volstort wordt door inbreng van een bedrag van zesenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 66.000,00).

Elk van de inbrengers verduidelijkt dat voornoemd ingebracht bedrag verkregen is ingevolge het betaalbaar zijn van het -tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van drieëntwintig me tweeduizend veertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening van de vennootschap..

Bewijs van deponering

De verschijner heeft verklaard en erkent dat tot volledige volstorting van de kapitaalverhoging, een globaal bedrag van honderd drieëndertigduizend tweehonderd euro (¬ 133.200,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij KBC Bank. Ondergetekende notaris heeft verklaard dat voornoemd bankattest aan haar werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van

honderd drieëndertigduizend tweehonderd euro 133.200,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd

op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte

kapitaal ten bedrage van honderd drieëndertigduizend tweehonderd euro (¬ 133.200,00).

Vergoeding

De kapitaalverhoging door inbreng in geld gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits

verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft vastgesteld dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd tweenzeventigduizend en tien euro (E 272.010,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vijfhonderd tweeëndertig (532) aandelen.

DERDE BESLUIT  AANPASSING ARTIKEL 6 STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten, heeft de vergadering beslist artikel 6 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd tweeënzeventigduizend en tien euro (E 272.010,00) en is vertegenwoordigd door vijfhonderd tweeëndertig (532) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen".

VIERDE BESLUIT AANPASSING ARTIKEL 27 STATUTEN

Ingevolge de wijziging van artikel 540 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering artikel 27 van de statuten aan te passen aan te passen en te herformuleren, en dit als volgt:

"Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag v66r de algemene vergadering ontvangen."

VIJFDE BESLUIT  AANPASSING ARTIKEL 41 STATUTEN

De vergadering heeft beslist om artikel 41 van de statuten inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschap als volgt aan te passen aan de gewijzigde wetgeving:

"ARTIKEL EENENVEERTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die ln meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passive luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt In dat geval door de aandeelhouders zelf."

ZESDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige bestuurder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denljs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

Mevrouw Sarah Verkimpe,

Mevrouw Liesbeth De Bruyne.

Mevrouw Natalie Van Haver.

Vodr-

behouden

aan het

Belgisch

-

Staatsblad



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de akte, volmacht, coördinatie statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge NOTARIS VERONIQUE LALOO

POPULIERESTRAAT 3

3550 HERZELE - MT-UEVENS-ESSE

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/01/2014 : DEA003465
20/01/2015 : DEA003465
20/02/2013 : DEA003465
22/02/2012 : DEA003465
03/02/2012 : DEA003465
16/06/2011 : DEA003465
24/12/2010 : DEA003465
12/02/2010 : DEA003465
24/12/2008 : DEA003465
28/12/2007 : DEA003465
15/01/2007 : DEA003465
12/01/2006 : DEA003465
12/01/2005 : DEA003465
27/01/2004 : DEA003465
12/01/2004 : DEA003465
07/02/2003 : DEA003465
05/02/2002 : DEA003465
13/01/2000 : DE045479
05/02/1999 : DE045479
05/10/1995 : DEA3465
19/01/2016 : DEA003465
01/01/1993 : DEA3465
01/01/1992 : DEA3465
24/01/1991 : DEA3465
13/06/1987 : BL492339

Coordonnées
APOTHEEK VERAMME-CASIER

Adresse
KERKSTRAAT 35 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande