APPELMANS GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APPELMANS GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.775.286

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.09.2014, NGL 30.09.2014 14618-0577-014
30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 01.09.2013, NGL 24.10.2013 13638-0199-014
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.09.2012, NGL 29.10.2012 12622-0326-013
25/01/2011
ÿþO'º%

~-' ARou 2.0



a2rsa'? : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V beh aa Bel Stan I IllI WIIIIVNAI~VIWIVI~ NF;~RGFLF Cr,)

*11013065*

1 3 JAN. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANWAITE GENT









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Q 11-4- Ms

Benaming

(voluit) : APPELMANS GROUP

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9810 Nazareth(Eke), Begoniastraat 32

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Bart VANDERCRUYSSE te Wervik op 30 december 2010, geregistreerd: elf bladen geen verzending te Poperinge op 4 januari 2011, boek 443 blad 90 vak 06, ontvangen vijfentwintig; euro (getekend) de E.A. Inspecteur Vangampelaere B., blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid opgericht werd:

Oprichters-Vennoten:

1.De heer APPELMANS Julien Dominique, geboren te Onze Lieve Vrouw Lombeek op zesentwintig juli. : negentienhonderd veertig, echtgenoot van mevrouw Van Reepinghen Marie-Louise, wonende te 1755 Gooik, Zijpstraat 4.

Gehuwd te Gooik op zesentwintig oktober negentienhonderd tweeënzestig onder het stelsel van dei ; gemeenschap van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Marcel Wielant, destijds te Gooik, op vierentwintig oktober negentienhonderd tweeënzestig, welk stelsel niet gehandhaafd werd, doch aan; welk stelsel een verblijvingsbeding werd toegevoegd ingevolge akte verleden voor notaris Sylvère Butin destijds te Gent (Zwijnaarde), op zestien januari negentienhonderd achtentachtig.

2.Mevrouw APPELMANS Karin Maria, geboren te Anderlecht op één mei negentienhonderd drieënzestig,; echtgenote van de heer Rossel Daniel, wonende te 1750 Lennik, Processiestraat 21.

Gehuwd te Sint-Pieters-Leeuw op negenentwintig oktober negentienhonderd drieëntachtig onder het stelsel; van de scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Patrick Van Oudenhove tej Sint-Pieters-Leeuw op achtentwintig oktober negentienhonderd drieëntachtig, welk stelsel niet conventioneel: gewijzigd werd.

3.De heer APPELMANS Patrick Joséphine François, geboren te Anderlecht op zesentwintig juli; : negentienhonderd vierenzestig, echtgenoot van mevrouw Faut Marianne, wonende te 1701 Dilbeek(Itterbeek),' Doylijkstraat 63.

Gehuwd te Dilbeek op achtentwintig januari negentienhonderd vierennegentig onder het wettelijk stelsel van: de gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Sylvère Butin, destijds te Gent(Zwijnaarde), op twaalfjanuari negentienhonderd vierennegentig, welk stelsel niet conventioneel gewijzigd werd.

Rechtsvorm - Naam:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid en draagt de naam "APPELMANS GROUP".

Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

I. VOOR EIGEN REKENING

1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen: of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen: of ondernemingen.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en_ financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van; deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

4.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en. technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van: octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

6.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

a.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

b.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zetel:

De zetel is gevestigd te 9810 Nazareth(Eke), Begoniastraat 32.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen driehonderd en vierduizend honderdeenennegentig euro (1.304.191,00 eur) en is verdeeld in één miljoen driehonderd en vierduizend honderdeenennegentig (1.304.191) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/één miljoen driehonderd en vierduizend honderdeenennegentigste (111.304.191 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort door inbreng in natura.

Het besluit van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura luidt als volgt:

`ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA APPELMANS GROUP door de inbreng van een pakket aandelen van de NV APPELMANS J., kan ik besluiten dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen;

2.de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

3.de methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde;

4.de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit 1.304.191 aandelen van de nieuw op te richten vennootschap, wordt toegekend aan de inbrengers, de heer Julien APPELMANS (934.941 aandelen), de heer Patrick APPELMANS (184.625 aandelen) en mevrouw Karin APPELMANS (184.625 aandelen)

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 12 december 2010

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

vertegenwoordigd door BVBA Dujardin & C°

vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

Bestuur-Vertegenwoordiging:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

R

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering.

Niet-statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aasbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

AI wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering heeft elk jaar plaats op één september om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Eerste gewone algemene vergaderingzin het jaar 2012.

Stemrecht:

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering:

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwa men en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Boekjaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar begint ieder jaar op één april en eindigt op eenendertig maart van het daarop volgende jaar. Eerste boekjaar eindigt op 31 maart 2012.

Bestemming van de winst - Reserve:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, " zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

" Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1.het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motive-ren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Wijze van vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen

van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. "

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van " stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

" vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders:

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de comparanten mij, notaris, verzocht te akteren

dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerders:

1)mevrouw Karin APPELMANS, voornoemd,

2)de heer Patrick APPELMANS, voornoemd,

3)de heer Daniel Frans Jean ROSSEL, wonende te 1750 Lennik, Processiestraat 21, alhier tussenkomend,

en "

4)mevrouw Marianne Fanny Léonce FAUT, wonende te 1701 Dilbeek(Itterbeek), Doylijkstraat 63, alhier

tussenkomend.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren het hen toegekend mandaat te aanvaarden en

verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en "

buiten rechte.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene

vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart Vandercruysse te Wervik

tegelijk hierbij neergelegd:

-expeditie van de akte

-verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura

-verslag van de oprichters inzake de inbreng in natura

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 29.09.2015 15615-0011-014
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 01.09.2016, NGL 27.10.2016 16665-0408-014

Coordonnées
APPELMANS GROUP

Adresse
BEGONIASTRAAT 32 9810 EKE

Code postal : 9810
Localité : Eke
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande