AQUADVICE

Divers


Dénomination : AQUADVICE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 457.860.883

Publication

28/08/2014 : DE602537
05/11/2014
ÿþ mod 11.1

Derulla In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







glit11119,111111 GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 Z 41(x. 2414

AFDELl eri eRDERIV1ON D E







Ondernemingsnr : 0457.860.883

Benaming (voluit) :AQUADVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorp 23

9290 Berlare

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Lutgard Hertecant te Overmere (Berfare) op 22 oktober, 2014 (nog te registreren) dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AQUADVECE", met zetel te 9290 Berlare, Dorp 23, rechtspersonenregister te Gent, Afdeling Dendermonde en ondernemingsnummer 0457.860.883,

,I BTW 13E0457.860.883, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen: Eerst- beslissing: Afschaffing nominale waarde aandelen

De vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en om de statuten aan te passen, zoals voorgesteld in het tweede agendapunt.

Tweede beslissing: goedkeuring van de nieuwe tekst van statuten

;I De vergadering keurt in aansluiting hierop, steeds met eenparigheid van stemmen, de statuten van de vennootschap zoals voorgesteld in het desbetreffend agendapunt artikel per artikel gced, als volgt:

HOOFDSTUK L RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL - DUUR

ArtikeL

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft als naam: "AQUADVICE".

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in

België als in het buitenland:

- het verlenen van raadgeving met betrekking tot het beheer van water, bodem en lucht;

- de ontwikkeling en verkoop van technologie op het gebied van voormeld beheer;

- het uitvoeren van metingen met betrekking tot water, bodem en lucht;

- het verstrekken van opleiding betreffende de voormelde activiteiten;

het verwerven en beheren van onroerend goed.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Zij mag in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

=É verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of

vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat

van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan

verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uit te

oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen met het oog op de verwezenlijking van dit doel, zo;

ook zekerheden stellen voor of voorschotten / kredieten geven aan derden, haar zaakvoerders,

;ï aandeelhouders, vereffenaars.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bghouderl aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9290 Berlare, Dorp 23.

Hij mag in elk ander gedeelte van het land dat Nederlandstalig is overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of van de algemene vergadering. Deze beslissing zal worden bekendgemaakt, na neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen van haar oprichtingsdatum.

HOOFDSTUK II. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5

Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig (18.592) euro. Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde die elk één honderd zesentachtigste (11750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

HOOFDSTUK III. BESTUUR - CONTROLE

Artikel 10

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering te allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding die wordt toegekend aan de zaakvoerder.

Een zaakvoerder mag zich niet inlaten, noch rechtstreeks of onrechtstreeks, met een onderneming die zou kunnen concurrentie doen aan de vennootschap.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens wat hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen. Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

HOOFDSTUK IV, ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13

De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden twee april om vijftien uur. Buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De vennoten kunnen eveneens eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen als bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 14

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 15

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder. Elk aandeel geeft recht op één stem, Behoudens de uitzonderingen voorzien bij artikel 16 van de statuten, worden de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden.

aan het

Belgisch

Staatsblad

f

S

mod 11.1

besluiten genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking wordj..het voorstel verworpen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, dan worden de er aan verbonden lidmaatschapsrechten (onder andere stemrecht) uitgeoefend door de vruchtgebruiker. De vruchtgebruiker moet bij het uitoefenen van deze rechten ook de belangen van de blote eigenaar en uiteraard de vennootschap in het oog houden.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst, totdat één enkel persoon is aangewezen om ten opzichte van de vennootschap de aan het aandeel verbonden rechten uit te oefenen.

Artikel 16

De algemene vergadering beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen, en die buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Indien de algemene vergadering besluit tot kapitaalverhoging, waarop in geld wordt ingeschreven, moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, tenzij de algemene vergadering een langere termijn bepaalt. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekend schrijven ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op de aandelen waarop, gedurende deze eerste aanbieding niet werd ingeschreven, kan slechts worden ingeschreven door de vennoten en door derden voor zover deze aan de door artikel 8 eerste en tweede lid voorgeschreven (goedkeuring)vereisten voldoen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de bestaande aandelen. Bij het einde van het vruchtgebruik is de vruchtgebruiker er echter toe gehouden de blote eigenaar te vergoeding voor de waarde van het vruchtgebruik van de aandelen. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die deze laatste met eigen middelen verkrijgt, behoren toe aan de blote eigenaar, doch zijn met hetzelfde vruchtgebruik als de bestaande aandelen bezwaard. Bij het einde van het vruchtgebruik is de blote eigenaar ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van de aandelen.

HOOFDSTUK V. INVENTARIS - JAARREKENING  BESTEMMING VAN HET RESULTAAT Artikel 18

Het boekjaar loopt telkens van één januari tot en met eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de wettelijke voorschriften ter zake. Op voorstel van het bestuurorgaan beslist de algemene vergadering over de resultaatverwerking.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lutgard Hertecant met standplaats te Overmere (Berlare)

Tegelijk hiermee neergelegd: Afschrift van de akte statutenwijziging van 22 oktober 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/05/2012 : DE602537
14/07/2011 : DE602537
14/06/2010 : DE602537
27/04/2009 : DE602537
27/06/2008 : DE602537
28/06/2007 : DE602537
11/07/2006 : DE602537
16/02/2006 : BL602537
06/07/2005 : BL602537
12/01/2005 : BL602537
11/08/2003 : BL602537
18/07/2002 : BL602537
08/09/2001 : BL602537
25/07/2000 : BG055578
10/08/1999 : BG055578
27/02/1999 : BL602537
22/05/1996 : BL602537

Coordonnées
AQUADVICE

Adresse
9290 Berlare

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande