AQUAPROVED

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AQUAPROVED
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 546.999.034

Publication

03/07/2014
ÿþMd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ak,te

GRIFFIE REcHTRANK VA KOOPHANDEL GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2 4 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie -

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm: 0646999034 Aquaproved

VOF

1111111q1111111#111

Zetel:

Schoolstraat 254 bus 1 te 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder en wijziging doel

Uit de buitengewone algemene vergadering de dato 2 mei 2014 blijken volgende beslissingen:

Beslissing 1

De buitengewone algemene vergadering benoemt Dhr De Wolf Yannick als zaakvoerder, Dhr De Wolf

Yannick aanvaardt dit mandaat

Beslissing 2

De buitengewone algemene vergadering beslist ook het doel van de vennootschap te wijzigen met de

volgende activiteiten:

Het vochtvrij maken van muren, daken, plafonds, spouwen, funderingen.

Algemene onderneming van bouwwerken, aile werkzaamheden van gebouwen, omvattende onder meer he bouwen, verbouwen, onderhouden, herstellen, renoveren en slopen van huizen, appartementen en alle andere soorten gebouwen.

Alle aannemingen van bouwwerken, grondwerken, metsel- en betonwerken, betonbouw, isolatie- en voegwerken, alle aannemingen van afbraak en/of veranderingswerken aan gebouwen, alsmede alle herstellingen, renovaties en onderhoud van gebouwen.

Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van ah aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie.

De onderneming in onroerende goederen, welke onder mee omvat:

De aan-en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard: het verkavelen, het verhuren en ter beschikking stellen onder aile vormen van aile onroerende goederen van aile bestemmingen.

Adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen.

Het beleggen van vermogen, liet beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het verweren door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere onroerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten vennootschappen.

Handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmee gebouwen worden opgericht, uitgerust en afgewerkt.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. In het kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin, elle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.



Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 4an her 03eigisch Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van diensten van financiële, technische, commercide of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën verkoop, productie en algemeen bestuur,

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meeste ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur,

Het ter beschikking stellen van personeel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel verband houden.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

De aankoop en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel en het optreden als tussenpersoon rechtstreeks of onrechtstreeks van alle roerende en onroerende goederen.

Het verhuren van allerhande roerende goederen.

Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opnemen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in besteken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van , betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitiever oplevering.

De activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van verhuurder van goederen in mede-eigendom.

De vennootschap zal bij uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Die alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris, of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van har werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheeld of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten,

Beslissing 3

De heer Cedric De Wolf neemt ontslag als zaakvoerder, de buitengewone algemene vergadering aanvaardt

het ontslag.

De heer Wim van Esbroeck

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/03/2014
ÿþP Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de -kte.

GRIFFIE RECHTBANK



Voor- A 2 8 FU 2014

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I 316118,1 NI

DENDERMONDE





Griffie



Ondernemingsnr: 5LI6 9B O34

Benaming

(voluit) : Aquaproved

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel Schoolstraat 254 bus 1, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Akte van oprichting en statuten van een vennootschap onder firma

AQUAPROVED VOF

De ondergetekenden;

1.De heer Wim Van Esbroeck, geboren te St-Niklaas op 08-02-1981,

wonende te Van Eyckpark 90, 9250 Waasmunster.

2.De heer Cedric De Wolf, geboren te St Niklaas op 04-01-1983,

wonende te Molendreef 12, 9111 Belslele.

Verklaren tussen hen een vennootschap onder firma te hebben opgericht waarvan de statuten als volgt luiden:

I. STATUTEN

HOOFDSTUK I Naam  duur  zetel -- doel

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als vennootschap onder firma onder de naam AQUAPROVED.

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Schoolstraat 254 bus 1, 9100 Sint-Niklaas

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar eender welk adres in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen en bureaus inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

Algemene bouwwerken, renovaties en onderhoud. Detailhandel bouwmaterialen en aanverwante producten.

Geven opleidingen, seminaries. Consultancy en advies. .

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

HOOFDSTUK Il  VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 5

Het vermogen van de vennootschap bedraagt twee honderd euro. Het wordt volledig gevormd door

inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

-De heer Van Esbroeck : honderd (¬ 100,00) euro,

-De heer De Wolf : honderd (¬ 100,00) euro,

Artikel 6

De vennoten zullen ais volgt delen in de winst en in het verlies:

-De heer Van Esbroeck zal voor vijftig procent (50%) delen in de winst en het verlies;

-De heer De Wolf zal voor vijftig procent (50%) delen in de winst en het verlies;

Artikel

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Artikel 8

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten.

Artikel 9

Ingeval een der vennoten zijn aandeel wenst over te dragen zal de nieuwe vennoot moeten aanvaard worden door alle overige vennoten. Indien de nieuwe vennoot niet aanvaard wordt, kan de uittredende vennoot de vennootschap gewoon verder zetten of de overname van zijn aandeel eisen.

HOOFDSTUK III  BESTUUR

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet

vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde of onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerders kan vergoed worden.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door elke zaakvoerder die alleen kan optreden.

Artikel 12

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen

bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

Artikel 13

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

HOOFDSTUK IV  TOEZICHT

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boekhouding, de rekeningen, brieven, notulen, en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V  ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 15

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt Ieder jaar bijeengeroepen op

de eerste vrijdag van de maand juni om 14:00 uur.

Tevens moet een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke aanvraag der vennoten, die éénfvijfde van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Alle vergaderingen warden gehouden ter zetel van de vennootschap.

De oproepingen geschieden via electronische mail, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen vóór de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 16

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

-de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

-het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders, en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de

zaakvoerders;

-de bestemming van de beschikbare winst;

-de bezoldigingen van de zaakvoerders;

-het ontslag en de benoeming van zaakvoerders;

-de wijziging van de statuten.

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzonderingen.

Elke beslissing betreffende de benoeming en het ontslag van zaakvoerders evenals de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een driefvierden meerderheid van de stemmen waan-nee aan de stembeurt wordt deelgenomen.

Artikel 17

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van

elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, en maken de zaakvoerders de

inventaris op.

Artikel 18

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle kosten, inclusief de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van deze winst.

HOOFDSTUK VI  ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 19

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot aile verrichtingen vernield in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

I.OVERGANGSBEPALINGEN

II. BENOEMING

Worden als zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur de heer Wim Van Esbroeck, voornoemd, en de heer Cedric De Wolf, voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Het eerste boekjaar eindigt 31 december 2014

Aldus opgemaakt te St-Niklaas, op 28 februari 2014, in vier exemplaren.

1. De heer Van Esbroeck Wim 2. De heet De Wolf Cedric

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AQUAPROVED

Adresse
SCHOOLSTRAAT 254, BUS 1 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande