ARAMEES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARAMEES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.939.806

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 25.08.2014 14473-0401-013
13/02/2013
ÿþ Mod word 1 i.1

:ul_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*13026494*

694*

ber aa Be Stal

1111

[kurdogd erifi>io van do kec,titbane van K+Qopl,7aado# fo AfliViepi±la, op

0 FEI3 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0464.939.806

Benaming

(voluit) : ARAMEES

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DIEPESTRAAT 43 - 2060 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

OVERDRACHT AANDELEN

Uit het verslag van de akte van de buitengewone algemene vergadering van 1 februari 2013 worden er volgende beslissingen genomen:

1) De heer Yaramis Bedran (N.N. 70.11.20-503.56) wonende DE NEUFSTRAAT 44 te 2100 DEURNE, wordt vanaf 1 februari 2013 als zaakvoerder ontslagen, Hem wordt kwijting verleend voor de duur van zijn mandaat.

2) De heer Al Qaaby Hasan (NN.: 91.03.30-397.53) wonende ter Heydelaan 192 te 2100 Deurne geboren te Al Karradah-Bagdad (Irak) op 30/3/1991 wordt vanaf 1 februari 2013 als zaakvoerder benoemd.

3) De heer Yaramis Bedran (N.N. 70.11.20-503.56) verkoopt op 1 februari 2013 750 aandelen aan de heer Al Qaaby Hasan (N.N.: 91.03.30-397,53).

Al Qaaby Hasan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012
ÿþ f

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

r-

ele d ter griffie "F"' ''- nra,,îltbank Neergelegd

g0ophandel te Ant'Nerpen,~ AUG 312

Griffie

I1111N1111VNI~~IIM1117

INI~I

Ondernemingsnr : 0464.939.806

Benaming

(voluit) : ARAMEES

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, Diepestraat 43

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING KAPITAAL IN EURO - DOELWIJZIGING - AANPASSING VAN DE STATUTEN

Het blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 21 augustus 2012, "geregistreerd te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 23 AUG. 2012. Boek 202 blad 33 vak 14. Ontvangen: ¬ 25,00. De ontvanger (get) ai L. VAN HUMMELEN", dat volgende beslissingen werden genomen

1) Het bedrag van het kapitaal wordt nog in oude Belgische franken in de statuten aangegeven, en de desbetreffende statutaire bepaling wordt in overeenstemming gebracht met de verplichte uitdrukking van het kapitaal in euro, zoals bepaald door de wet van dertig oktober negentienhonderd achtennegentig met betrekking tot de euro, en in verband hiermee wordt de nominale waarde van de aandelen afgeschaft.

Voortaan zal het maatschappelijk kapitaal achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedragen.

2) Het doel van de vennootschap wordt vervangen, waarvan de nieuwe tekst zal luiden zoals hierna volgt, na kennisneming van het bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van de vennootschap op 30 juni 2012, overeenkomstig artikel 287, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen

"De groothandel en kleinhandel in algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen, elektronische en niet-elektronische artikelen, cd's, schoonheidsartikelen, gedroogde vruchten, tapijten, textiel, Confiserie, kranten en tijdschriften, boeken,enzovoort.

De groot- en kleinhandel van brandstoffen, benzine, oliën en smeermiddelen; Car-wash;

De handel in alle goederen; De in- en uitvoer van alle goederen;

De handel in nieuwe en tweedehands personen- en bedrijfswagens en accessoires, onderhoud en herstelling van aile soorten voertuigen en accessoires.

De handel.

De handelsbemiddeling in alle handel; Uitbating van publieke telefooncellen; Transport bedrijf(nationaal en

internationaal); Koerierdienst; Expeditiebedrijf; Het vervoer van briefmailing en postcolli; Leurhandel;

Restaurateur of traiteur - banketaannemer; Verbruikssalon (pita, pizza); Internet café;

De groot- en kleinhandel in producten van de broodbakkerij, banketbakkerij, suikerbakkerij;

Banket-,brood-, suikerbakkerij;

De groot- en kleinhandel in producten van de textiel- en kledingnijverheid,

Herenconfectie, kinderkleding, uitzet voor dames en meisjes, - voor heren en Jongens, Damesconfectie;

Wassalon; Kapsalon (dames en heren); Pedicure, Manicure;

Uitbating van een zonnecentra, sauna,enzovoort. Het huren en verhuren van alle goederen;

Uitbating van een benzinestation;

De groot- en kleinhandel van vlees, vis of wild en gevogelte; Uitbating van slager- groothandelaar,

beenhouwerij;

De groot- en kleinhandel in tabaksproducten, in zuivelproducten, alcoholische dranken;

Restauratiehouder: de bereiding en verkoop van bereide schotels, pizza's,

Frituur: de verkoop van vleeswaren, mosselen, enzovoort (met andere woorden de gerechten opdienen in

een wegwerpverpakking van papier, karton of kunststof);

Bereiding en bedeling van soep ;

Drankgelegenheid : de cafés, herbergen, tavernes en bars en tearooms; Het verhuren en huren van zalen, -

alle goederen; enzovoort. Sportweddenschappen;

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

It agm bij bwtBetgisch sta tïbTài1 . ûbt0W120i2 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Renovatiebedrijf; Schoonmaakbedrijf; De onderneming in voegwerken, chapewerken; Landbouwbedrijf; Tuinbouwbedrijf; De onderneming in schilderwerken; - in industriële schilderwerken; De onderneming in vloeren tegelwerken; De onderneming in plaatsen van ramen, rolluiken, garagepoorten, zonne-energie, windturbines, Algemene bouwwerken; De onderneming in dakwerken, enzovoort. Afbraakwerken; Slopingswerken; Metaalconstructies en metalen kunstwerken; De onderneming in elektriciteitswerken; De onderneming in aanleggen van gyproc, valse plafonds; Onderneming in grondwerken (aanleggen van kabels, buizen, elektriciteit en diverse); De onderneming in dakwerken; Schrijnwerkerij in hout; Schrijnwerkerij in metalen constructies, enzovoort. Het aankopen, verkopen, huren, verhuren van onroerende goederen; Patrimoniumvennootschap; Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden in binnen- en buitenland: Het beheer, de exploitatie, de huur en de verhuring van fitnesscentra, sportzalen, zalen voor lichaamsoefeningen, danscursussen, conditietraining, budosporten; organiseren van sport-, culturele, studie- en ontspanningsbijeenkomsten. Evenals diverse evenementen, beurzen, wedstrijden en dergelijke; Het uittesten van diverse apparatuur in functie van bovenvermelde zaken; Het verhuren of ter beschikking stellen van lokalen en ruimten of toestellen mede met het oog op bovenstaande activiteiten; De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, de huur en verhuur van alle toestellen, apparatuur, installaties, artikelen en kledij in verband met bovenvermelde activiteiten; De groot- en kleinhandel, de in-en uitvoer, de verkoop van textiel, sportkleding en sportvoeding; Het adviseren van klanten met betrekking tot bovenstaande activiteiten; Het organiseren van lezingen en het uitbrengen van publicaties, studies m.b.t. bovenstaande activiteiten.

De vennootschap kan, door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden. Zij kan ook deelnemen aan het bestuur van deze vennootschap.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of aval verlenen, optreden als agent op vertegenwoordiger voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,"

3) Aanpassing van de statuten aan de gewijzigde artikelnummers, bepalingen en terminologie van het nieuwe Wetboek van vennootschappen en vaststelling van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten.

4) Machtiging aan notaris Frederik Jorissen te Antwerpen om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Tevens wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld: de heer Mustafa Gezgen, boekhouder-fiscalist, wonende te Antwerpen, met recht van in de plaatsstelling, teneinde bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van de vennootschap en latere wijzigingen ervan, alsmede voor latere wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift en volmacht.

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 28.08.2012 12464-0457-010
25/05/2012
ÿþ)

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

',.,)-,_ tCt ,,,,lû van de Rechtbank van ï(oophandel te Antwerpen, OP

Griffie 14 MBI 2012

NI

*12095076*

Vc bet( aar Belt Staal I





VI

i

i

i

i

Ondernemingsnr : 0464.939.806

Benaming

(voluit) : ARAMEES

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DIEPESTRAAT,j - 2060 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG + BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de akte van de buitengewone algemene vergadering van 9 mei 2012 worden er' volgende beslissingen genomen:

1) De heer YARAMIS NURI (N.N. 82.07.10-373.31) wonende SINT LAZARUSSTRAAT 34 te 2060 ANTWERPEN, wordt vanaf 31 maart 2012 als zaakvoerder ontslagen, Hem wordt kwijting verleend voor de duur van zijn mandaat.

2) De heer YARAMIS ANDRÉ (N.N. 91.06.04-485.87) wonende LANGE VAN BLOERSTRAAT 72 te 2060 ANTWERPEN, wordt vanaf 9 mei 2012 als zaakvoerder ontslagen. Hem wordt kwijting verleend voor de duur van zijn mandaat.

3) De heer PARAMIS BEDRAN (N.N. 70.11.20-503.56) wonende DE NEUFSTRAAT 44 te 2100 DEURNE, wordt vanaf 9 mei 2012 als zaakvoerder benoemd.

YARAMIS BEDRAN ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,IcQrgaiegd gc6"~`ao vo êe Wb** rien Koop6atrele! te IGefivorpQp; M

12 JAN, 2012 Griffie

" ZZaM, 2,"

1111

Vt heh< aar Betl Staa

Ondernemingsnr : 0464.939.806

Benaming

(voluit) : ARAMEES

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DIEPESTRAAT 39 - 2060 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS + VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE EN VESTIGINGSZETEL

Uit het verslag van de akte van de buitengewone algemene vergadering van 10 januari 2012 worden er volgende beslissingen genomen:

1) De heer PARAMIS BEDRAN (N.N. 70.11.20-503.56) wonende DE NEUFSTRAAT 44 te 2100 DEURNE, wordt vanaf 10 januari 2012 als zaakvoerder ontslagen. Hem wordt kwijting verleend voor de duur van zijn mandaat.

2) De heer YARAMIS NURI (N.N. 82.07.10-373.31) wonende SINT-LAZARUSSTRAAT 34 te 2060 ANTWERPEN, wordt vanaf 10 januari 2012 als zaakvoerder benoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd.

3) De heer PARAMIS ANDRÉ (N.N. 91.06.04-485.87) wonende LANGE VAN BLOERSTRAAT 72 te 2060 ANTWERPEN, wordt vanaf 10 januari 2012 als zaakvoerder benoemd.

4) De maatschappelijke en vestigingszetel wordt vanaf 10 januari 2012 versplaats naar:

DIEPESTRAAT 43 2060 ANTWERPEN

YARAMIS ANDRÉ ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/10/2011
ÿþ11111111111111111

*11156186*

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0464.939.806

Benaming

(voluit) : ARAMEES

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : FRANK CRAEYBECKXLAAN 56 - 2100 DEURNE

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de akte van de buitengewone algemene vergadering van 29 september 2011 wordt er: volgende beslissing genomen:

1) Mevrouw PARAMES BAHAR (N.N. 65.03.15-502.46) wonende DE NEUFSTRAAT 44 te 2100 DEURNET wordt vanaf 29 september 2011 als zaakvoerster ontslagen. Haar wordt kwijting verleend voor de duur van haar. mandaat.

Ft.rcx.t" r +5 eberl raln

2 or.012 Voefa er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de Kec~~s.tbunfc van Konp.ltcfedeA to Antwerpen, ®p

n5 Ti6I, 2J31

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 27.06.2011 11227-0079-011
13/05/2011
ÿþ Mal 2.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

battait~~~~~~

te

pi***Mut'«op-..~Mtl 2,11

dttefacia

iu II~NIINI~IMI~INIU

+iio~asss"

C



Ondernemingsnr : 0464.939.806

Benaming

tvoruit) : ARAMEES

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ORANJESTRAAT 49-51 - 2060 ANTWERPEN

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL EN VESTIGINGSZETEL

Uit het verslag van de akte van de buitengewone algemene vergadering van 30 april 2011 wordt er volgende beslissing genoemen:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel en vestigingszetel wordt vanaf 30 april 2011 verplaatst naar:

FRANK CRAEYBECKXLAAN 56 2100 ANTWERPEN -DEURNE







PARAMIS BEDRAN ZAAKVOERDER





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 25.06.2009 09313-0228-011
14/01/2009 : AN332663
14/01/2009 : AN332663
01/10/2007 : AN332663
08/06/2015
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dieptestraat 43 - 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschapelijke- en vestigingszetel - ontslag en benoeming zaakvoerder - herverdeling aandelen

Uit het verslag van de akte van de buitengewone algmene vergadering van 6 mei 2015 worden er volgende beslissingen genomen

1.De maatschappelijke- en vestigingszetel wordt vanaf 6 mei 2015 verplaatst naar:

Van Kerckhovestraat 22

2060 Antwerpen

2. De Heer Al Qaaby Hasan (NN, 91.03.30-397.53) wonende Ter Heydelaan 192 te 2100 Deume, wordt vanaf 6 mei 2015 als zaakvoerder ontslagen. Hem wordt kwijting verleend voor de duur van zijn mandaat.

3. De Heer Günaydin Naci (NN. 87,12.03-369.94) wonende Sleeckxstraat 24/2 te 2060 Antwerpen, wordt vanaf 6 mei 2015 als zaakvoerder benoemd.

4) De Heer A! Qaaby Hasan verkoopt op 6 mei 2015 al zijn 750 aandelen aan de Heer Günaydin Naci

Ganaydin Naci

Zaakvoerder

èf

15 2

z 8 ME! 2

af

en

king A+tn,,r  ce

afdeling Antwe

MOA Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter

:::

A>?tx+ercler

elihtbanic van koo

Griffie

Ondernemingsnr : 0464.939.806

Benaming

(voluit) : Aramees

(verkort) :

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2006 : AN332663
18/04/2006 : AN332663
09/01/2006 : AN332663
23/08/2005 : AN332663
23/05/2005 : AN332663
10/12/2004 : AN332663
12/01/2004 : AN332663
25/11/2003 : AN332663
25/03/2003 : AN332663
25/03/2003 : AN332663
25/03/2003 : AN332663
16/01/2003 : AN332663
08/01/1999 : ANA058665
01/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ARAMEES

Adresse
SLEEPSTRAAT 23 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande