ARBO NIVADA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARBO NIVADA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.961.232

Publication

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.11.2013, NGL 21.11.2013 13663-0319-013
18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 14.12.2012 12664-0010-012
02/02/2012
ÿþrnod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoude

aan he Belgisc Staatsbl;

NEFRCELEG.D

" " " ffl" R=-~

2 0 JM1 2012

xáWCGrif'fie.lí VAN

. KOC1P1-1 -1 I7LI, TE GF.NT

lII *120 VIIIIV1VI IVUVnI IIRVI

29745"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hogeheerweg 26

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN DE Comm.V - OMZETTING Comm.V. IN BVBA - BENOEMINGEN

:: Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pierre Moulin, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de

burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P. MOULIN & N. ;; VAN DER STRAETEN, geassocieerde notarissen", met zetel te Destelbergen, Dendermondesteenweg 432, op achtentwintig; december tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone; li commanditaire vennootschap "Arbo Nivada" volgende beslissingen heeft genomen :

: A.vanaf heden de zetel der vennootschap te verplaatsen naar 9800 Deinze, Groenstraat 4. ii B. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend honderd euro (¬ 18.100,00) om het te brengen van; : vijfhonderd euro (¬ 500,00) op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) door inbreng in speciën, en de creatie van! achttienduizend honderd (18.100) nieuwe aandelen zonder nominale waarde en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten é

: als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving. Verwezenliiking van de kapitaalverhoging.

Voor zoveel als nodig verklaren " de verschijners te verzaken om verhoudingsgewijze ten opzichte van hun huidig: S' aandelenbezit, in te schrijven op deze nieuwe aandelen.

Onmiddellijk daarna hebben de verschijners na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaard; ;é volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en hebben zij verklaard deze:

é! kapitaalverhoging te verwezenlijken als volgt: é

:`De heer VAN DAMME Nicolas voornoemd verklaart alleen in te schrijven op achttienduizend honderd (18.100) nieuwe; i! aandelen.

De verschijners verklaren dat ieder nieuw aandeel volledig volstort is tot beloop van eenendertig komma negenenveertig; é; procent (31,49 %).

Deze kapitaalverhoging werd aldus volstort tot beloop van vijfduizend zevenhonderd euro (¬ 5.700,00)

éé De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging gedeponeerd op een bijzondere rekening!

:; nummer 103-0271492-57 bij de Landbouwkrediet te Brussel , zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 23: :; december 2011 afgeleverd bankattest.

Voormeld bankattest wordt aan ondergetekende notaris overhandigd dewelke bevestigt dat de inhoud: _; overeenstemt met het bovenstaande.

;, Na deze kapitaalverhoging bedraagt het kapitaal van de vennootschap aldus achttienduizend zeshonderd euro (¬ é

i: 18.600,00) verdeeld in achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, verdeeld over de:

volgende aandeelhouders :

de heer VAN DAMME Nicolas voornoemd: achttienduizend vijfhonderdnegentig (18.590) aandelen;

de heer VAN DAMME Frans voornoemd: vijf (5) aandelen;

'? *de heer VAN DAMME Mathias voornoemd: vijf (5) aandelen;

Vaststelling dat de kaoitaalsverhoaina is verwezenliikt :

li De verschijners stellen vast en verzoeken mij, notaris, op authentieke wijze vast te stellen dat de kapitaalverhoging;

volledig werd ingeschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig werd afbetaald en dat het kapitaal effectief werd verhoogd zoals] ;i hierboven breedvoerig beschreven is.

.; C. om de juridische vorm van de vennootschap te veranderen en deze van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid aan te nemen.

"8 Besluit '

In het kader van de procedure voor omzetting voorzien door artikel 777 van hel Wetboek van vennootschappen heeft de; zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap ARBO NIVADA met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem,; Hogeheerweg 26, ons aangesteld om verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva die werd afgesloten op 30;

;'" september 2011.

Uit het doorgevoerde nazicht blijkt dat de staat van activa en passiva per 30 september 2011, op basis waarvan de omzetting: zal worden doorgevoerd, een volledig, getrouw en juist beeld vormt van de financiële positie van de vennootschap.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per september 2011 die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld, heeft: plaatsgehad. Op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de; _____ __-eedrijferrwvis_orenjs_niet geblekenelat er_enige_ov_erw ardenng_van_beLnetto actief_heett.plaatsgehad _Het.netto_actief_volgene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0890.961.232

;;

é

; Benaming (voluit) : Arbo Nivada



mod 11.1

de staat van activa en passiva per 30 september 2011 van -17.859,68 EUR is 18.359, 68 EUR kleiner dan het huidig maatschappelijk kapitaal van 500,00 EUR.

Voorafgaand aan de omzetting vindt evenwel een kapitaalverhoging door inbreng in geld plaats ten bedrage van 18.100,00 EUR. Als gevolg van deze geplande kapitaalverhoging zal enerzijds het maatschappelijk kapitaal 18.600,00 EUR bedragen en anderzijds het netto actief 240,32 EUR bedragen. Dit netto actief na omzetting is evenwel 18.309,68 EUR kleiner dan het minimumkapitaal voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Als gevolg hiervan dienen we de aandacht te vestigen op de aansprakelijkheid van het bestuursorgaan bedoeld in het artikel 785 Wetboek van vennootschappen. Deze bepaling stelt dat de leden van het bestuursorgaan hoofdelijk gehouden worden tot de betaling van het eventuele verschil tussen het netto actief van de vennootschap na omzetting en het wettelijk voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal.

Na omzetting en na de geplande kapitaalverhoging bevindt de vennootschap zich in een situatie zoals omschreven in artikel 332 Wetboek van vennootschappen. p 16 van het revisoraal verslag inzake de omzetting van Arbo Nivada Comm. V. in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Tot slot dienen we tevens de aandacht te vestigen op het feit dat elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen op basis van artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen.

Gent, 14 december 2011.

WF&CO Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

Volgt de handtekening

Stefaan Beirens

Vennoot"

De nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekingen en de boekhouding van de gewone commanditaire vennootschap voortzetten; zij behoudt het ondememingsnummer van de Comm.V in het rechtspersonenregister Gent, met name nummer 0890.961.232.

De omzetting gebeurt op basis van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2011, zoals omschreven is in het hierboven vermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen gedaan vanaf zelfde datum zullen geacht te zijn gedaan voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, namelijk voor wat betreft de boekhouding en de sociale bescheiden.

Uit fiscaal oogpunt wordt uitdrukkelijk bedongen dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARBO NIVADA geen nieuwe vennootschap is, maar we] de voortzetting van de vennootschap die onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap reeds vroeger bestond.

Er wordt uitdrukkelijk bedongen dat de omzetting fiscaal neutraal gebeurt en dit op het vlak van de BTW, registratierechten en directe belastingen.

D. vervolgens de statuten van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te leggen als volgt :

Naam : Arbo Nivada

Zetel : 9800 Deinze, Groenstraat 4.

Duur : Onbepaald.

Kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen op naam, zonder vermelding van

waarde, die ieder één/ achttienduizend zeshonderdste (1118.60e) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar : van één juli tot en met dertig juni van elk daaropvolgend jaar.

Reserves  winstverdeling  vereffening : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf

ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de

wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de

netto-winst.

Bij ontbinding / vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering

anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door

bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders,

bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering

van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van

openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde

vertegenwoordiger.

Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt : Indien geen zaakvoerder

van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige

zaakvoerder benoemd worden.

Doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening

vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend

- Een studie-, organisatie-, en raadgevend bureau inzake juridische, financiële,

aangelegenheden.

- Het verlenen van bijstand en diensten, het begeleiden van ondernemingen inzake bedrijfsbeheer - management -

bedrijfsbeleid.

- Het bemiddelen voor beleggingen, leningen en verzekeringen.

- Zij kan elke bedrijvigheid uitoefenen die vatbaar is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en deel te nemen aan

elke bedrijvigheid onder welke vorm ook.

- Zij kan deelnemen in of fusioneren met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar

ontwikkeling of dit begunstigen.

- Het verwerven, bezitten of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen ondermeer deze van erfpacht, recht van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

benoemd is heeft de enige vennoot vennoot als een derde kunnen tot

handels, sociale en commerciële

of voor rekening van derden, als

mod 11.1

opstal en vruchtgebruik

- De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van alle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting.

De vennootschap heeft ook - voor eigen rekening - het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 tot doel. Ze zal daarenboven als doel het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben met uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990. Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consuitancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

Jaarvergadering : de tweede zaterdag van de maand december om tien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of `verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

E. de vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de Comm.V en verleent hem volle kwijting en ontlasting voor zijn bestuur.

F. Gebruik makende van deze algemene vergadering wordt beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit

voor onbepaalde duur:

De Heer Van Damme, Nicolas Roger Gabriël ongehuwd, geboren te Gent op 15 november 1984, [Rijksregister

nummer : 84.11.15-049.81], wonende te 9051 Gent (Afsnee), Hogeheerweg 26,

die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden.

Deze opdracht is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie proces-verbaal Pierre Moulin

- verslag van de b drijfsrevisor Notaris

te»n a, Xe u*e,Àde...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ARBO NIVADA

Adresse
HOGEHEERWEG 26 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande