ARCHITECT DE FONSECA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECT DE FONSECA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.718.823

Publication

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 12.02.2014 14035-0406-009
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 05.02.2013 13028-0410-009
14/11/2011
ÿþ~

',

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t

s

liii



NEERGELEGD

0 2 NOV. 2011

i~ECH VA~J

KOOPWA t E GENT



Ondernemingsnr : 0837.718.823

Benaming

(voluit) : ARCHITECT DE FONSECA

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VADERLANDSTRAAT 47 - 9000 GENT

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de quasi-inbreng die zich heeft voorgedaan.; Tegelijk hiermee wordt het verslag van de zaakvoerder neergelegd conform artikel 222 W. Venn.

De zaakvoerder

Francesca De Fonseca

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2011
ÿþ MU 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

liN 1iHhiU 11H11 flflNI 11 luilui

" 11111760*

~ NEERGE LEari

0 8 MU 2011

RECHT F3.-1<- VAN

k OOPH(çsffr{[.. TE GENT

- -- ---- " -- ---... -- -- - -- " - -

Ondernemingsnr : ~ 31' "

Benaming

(voluit) : ARCHITECT DE FONSECA

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Vaderlandstraat 47

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Pieter Van Hoestenberghe, geassocieerd notaris, ter standplaats: Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe, Dewagtere & Van Hoestenberghe", op 6 juli 2011

Dat

1 er door

Mevrouw DE FONSECA, Francesca Ludwina Joseph Theresia Ma-ria Emmanuel, geboren te Knokke-Heistl op 19 mei 1973, echtgenote van de heer BAERT, Emmanuel Jacques Danielle Alfons, geboren te Gent op 26, juli 1971, wonende te 8300 Knokke-Heist, Camille Lemonnierlaan 11 ; burgerlijke vennootschap onder de vorm: van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

"

2.naam : ARCHITECT DE FONSECA

3.zetel : 9000 Gent, Vaderlandstraat 47

4. doel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

De vennootschap heeft tot doel, het uitoefenen van het beroep van archi-tect en dit conform deontologische regels dienaangaande:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden door rechtstreeks of: onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op, het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke: bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB  verslaggeving, decoratie, binnenhuisinrichting, design, tuin  en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises,; bijzondere bouwtechnieken (elektrische studies, sanitair, HVAC,...), de beeldhouwkunst en schilderkunst die in: de architectuur geïntegreerd zijn, de taken toevertrouwd aan coördinatoren van bouwterreinen door de wet van: vier augustus negentienhonderd zesennegentig met betrekking tot het "welzijn van de werknemers bij de uitoefening van hun werk", en het koninklijk uitvoeringsbesluit van vijfentwintig januari tweeduizend en één, met: uitsluiting van alle ondernemingen met commercieel karakter en van alle activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag alle plannen, lastenboeken, illustratiewerken uit-werken, maquettes vervaardigen: evenals alle stedenbouwkundige en planologische, topografische en of socio-economische studies uitvoeren.

Om haar doel te bereiken zal de vennootschap alle mogelijke overeenkomsten kunnen sluiten, met. betrekking tot de aankoop, tot de bouw, tot de verbouwing of de verhuur van lokalen noodzakelijk voor haar, activiteit, tot het aannemen van per-soneel en het afsluiten van een verstandhouding met eventuele medewerkers.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op` alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel. roerende ais onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks  en genotsrechten te verkrijgen.

Hoewel de vennootschap bevoegd is om financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden:

-deze verrichtingen dienen te gebeuren op een niet-commerciële wijze;

-deze verrichtingen dienen te gebeuren volgens het beheer van een goed huisvader;

-deze verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot; de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn.

Handelsverrichtingen onder welke vorm ook, mogen geen deel uitmaken van het doel van de vennootschap. Aankopen en verkopen mogen slechts gedaan worden in functie van het doel, zoals hier omschreven.

Gelet op de onverenigbaarheid van het beroep van architect met dat van aannemer, kan de vennootschap bovendien enkel 'bouwen en verbouwen als bouwheer'.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

de,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van uitsluitend professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architec-tenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zal de vennootschap, evenals haar vennoten en zaakvoerders, steeds handelen in overeenstemming niet en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten m.b.t. de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen. De statuten zullen daarmee overeenstemmend worden ge-interpreteerd.

5. duur : onbeperkt.

6. kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zes honderd euro nul eurocent (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd twintig (120) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen in geld (bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE 43737033557801 bij de KBC te Gent) voor twee/derden volgestort zijn als volgt:

Mevrouw De Fonseca Francesca, voornoemd, schrijft in op honderd twintig (120) aandelen, dewelke zij voor twee/derden volstort door inbreng van een bedrag van twaalf duizend vier honderd euro nul eurocent (¬ 12.400,00).

7.

* Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Zij worden aangesteld door de algemene vergadering die beslist met meerderheid van stemmen.

Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Bevoegdheid

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden wat betreft het beheer van de vennootschap met mogelijkheid deze bevoegdheid te delegeren.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden in rechte als eiser en verweerder.

Enkel die personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen in naam en voor rekening van de vennootschap, handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Alle zaakvoerders en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) / de raad van bestuur volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Elke zaakvoerder die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig kan

vertegenwoordigd worden, beschikt de vennootschap over een termijn van 6 maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die be-horen tot het beroep van architect worden gesteld door personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de ta-bellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Indien geen regularisatie mogelijk blijkt moet binnen de termijn van 6 maanden een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maat-schappelijk doel van de vennootschap, zodat de vennootschap niet langer het beroep van architect uitoefent.

Indien de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden om een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder, bijvoorbeeld in geval van schrapping, weglating, terugtreding, uitsluiting, afwezigheid, onbeschikbaarheid in het algemeen en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie van de enige zaakvoerder van de tabel van architecten of het ontslag van een zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, onmiddellijk een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden teneinde voor de lopende opdrachten de belangen te vrijwaren van de opdrachtgevers met wie de architect-rechtspersoon heeft gecontracteerd. Deze architect kan een vennoot of zaak-voerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de Tabel opgenomen te zijn.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Indien geen regularisatie mogelijk blijkt zal onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel 'van de vennootschap, zodat de vennootschap niet langer het beroep van architect uitoefent.

8.boekjaar : het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni. Het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2012. 9.De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand december om 18 uur en voor het eerst in het jaar 2012.

10.Winstverdeling

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. 11. Aanstelling

Wordt benoemd als gewone zaakvoerder, mevrouw Francesca De Fonseca, voornoemd en dit voor onbepaalde duur. Zij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Bijzondere volmacht

Een volmacht wordt toegekend, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, aan de heer Pieter Devloo, boekhouder, kantoorhoudende te 9000 Gent, Voskenslaan 127, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, alle nodige admi-nistratieve formaliteiten te vervullen zoals onder meer de inschrijving van de vennnootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en aanvraag van een BTW-nummer.

12.Toelatingsvoorwaarden tot vergadering :

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

13. Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal verdeeld worden volgens hun gerechtigheden. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte

Pieter Van Hoestenberghe geassocieerd notaris















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.12.2016, NGL 27.01.2017 17031-0207-010

Coordonnées
ARCHITECT DE FONSECA

Adresse
VADERLANDSTRAAT 47 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande