ARCHITECTEN-ASSOCIATIE COPPENS EN COEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTEN-ASSOCIATIE COPPENS EN COEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.007.901

Publication

03/02/2014
ÿþ..,

MM word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111

9032514

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 3 JAN 2011

DENDBFINIONDE

Ondernemingsnr : 0433.007.901

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENASSOCIATIE COPPENS & COEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Boudewijnlaan 133

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 30 december 2013, ter registratie aangeboden, blijkt het volgende:

eERSTE BESLUIT: Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, ¬ 182.616,02 (honderd tweeëntachtig duizend zeshonderd zestien euro twee cent) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

TWEEDE BESLUIT: Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen ¬ 182.616,02 (honderd tweeëntachtig duizend zeshonderd zestien euro twee cent) bedraagt.

PERDE BESLUIT: Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering heeft bij besluit de dato 16 december 2013 beslist om over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van ¬ 180.000,00 (honderd tachtig duizend euro), De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de vennoten een vorderingsrecht hebben op de vennootschap ten belope van het tussentijdse dividend.

De vennoten verklaren deze vorderingsrechten overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van 10% (tien procent) van het tussentijdse dividend.

VIERDE BESLUIT: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende de beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding,

De vennoten, vertegenwoordigd, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 19 december 2013 opgesteld door de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J, DEGRYSE  bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse - zaakvoerder, luiden letterlijk ais volgt:

" De inbreng in natura ten belope van ¬ 162.000,00 naar aanleiding van de kapitaalsverhoging in de Burg. BVBA ARCHITECTENASSOCIATIE COPPENS & COEN bestaat uit de vorderingsrechten ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves áan de heer Marc Coppens en de heer Luc Coen.

Eiij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

g) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 16/12/2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van het ingebrachte vorderingsrecht op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering en voor er zover geen kapitaalsvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura.

a. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 373 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap Burg. BVBA ARCHITECTENASSOCIATIE COPPENS & COEN en worden toegekend aan de heer Marc Coppens en aan de heer Luc Coen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst

Op 19 december 2013

Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE  bedrijfsrevisor,

Vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse - zaakvoerder"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavige proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel. Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Weiboek Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 90% (negentig procent) van het tussentijdse dividend, zijnde E 162.000,00 (honderd tweeënzestig duizend euro) om het van E 18.600,00 (achttien duizend zeshonderd euro ) te brengen op E 180.600,00 (honderd tachtig duizend zeshonderd euro) met uitgifte van 373 (driehonderd drieënzeventig) nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen priotair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van het zekere, vaststaande en opeisbare vorderingsrecht, zijnde 90% (negentig procent) van de vordering tot uitkering van het tussentijdse dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLUIT: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vennoten verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en zetten uiteen dat zij een zeker, vaststaand en opeisbaar vorderingsrecht hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten aldus 90% (negentig procent) van dit vorderingsrecht ten belope van E 162.000,00 (honderd tweeënzestig duizend euro) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10% (tien procent) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor deze inbreng worden 373 (driehonderd drieënzeventig) nieuwe aandelen uitgegeven.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ZESDE BESLUIT: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van E 162.000,00 (honderd tweeënzestig duizend euro) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 1180.600,00 (honderd tachtig duizend zeshonderd euro) vertegenwoordigd door 573 (vijfhonderd drieënzeventig) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder 1/573ste (één/vijfhonderddrieënzeventigste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 (vijf) van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 180.600,00 (honderd tachtig duizend zeshonderd euro). Het wordt vertegenwoordigd door 573 (vijfhonderd drieënzeventig) aandelen op naam, zonder nominale aarde, die ieder 1/573ste (één! vijfhonderddrieënzeventigste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLUIT: Volmacht coordinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLUIT: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10% (tien procent) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 21.06.2013 13206-0347-016
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 19.06.2012 12187-0069-016
18/01/2012
ÿþOndernerningsnr 0 433.007.901

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENASSOCIATIE COPPENS & COEN (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Boudewijnlaan 133

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 23 december 2011 , blijkt het'

volgende:

EERSTE BESLUIT: INKOOP VAN EIGEN AANDELEN

Overeenkomstig de artikelen 321 en volgende van het wetboek van vennootschappen, bekrachtigt de:

vergadering haar besluit tot inkoop van eigen aandelen de dato 8 november 2011. "

De voorzitter bevestig dat de zaakvoerder ad hoc bij besluit de dato 15 november 2011 overgegaan zijn tot: inkoop van 50 ( vijftig) eigen volgestorte aandelen mits de prijs van ¬ 1.600,00 ( duizend zeshonderd euro) per aandeel, ingevolge de bevoegdheid hen daartoe gegeven bij besluit van de algemene vergadering de dato 8s

november 2011, hierboven vermeld. "

De vergadering stelt vast dat conform artikel 321 van het wetboek van vennootschappen dit aanbod tot; inkoop in gelijke mate werd gericht aan de voormelde aandeelhouders en dat zowel de heer Coppens Marc als' de heer Coen Luc elk 25 aandelen aan de vennootschap hebben overgedragen.

De zaakvoerder ad hoc heeft overeenkomstig de bepalingen van artikel 325 van het wetboek van' vennootschappen een onbeschikbare reserve 'verwerving eigen aandelen" gevormd, gelijk aan de waarde'' waarvoor de eigen aandelen zijn verkregen. Deze onbeschikbare reserve werd gevormd vanuit de beschikbare`, en belaste reserves en/of overgedragen winsten.

De voorzitter stelt vast dat het aantal aandelen is afgenomen tot 200 en dat het stemrecht verbonden aan de: 50 ( vijftig) aandelen, die door de vennootschap werden verkregen conform artikel 325 van het wetboek van; vennootschappen, is geschorst.

TWEEDE BESLUIT: VERNIETIGING AANDELEN

De vergadering beslist vervolgens:

- de aldus verkregen 50 eigen aandelen te vernietigen;

- de vernietiging per aandeel voor een bedrag van ¬ 1.600,00 aan te rekenen op de aangelegde: onbeschikbare reserve.

De vergadering machtigt de zaakvoerder om deze vernietiging te verwerken in het register van aandelen. DERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist, de statuten te wijzigen als volgt om deze aan te passen aan de genomen beslissing: Artikel 5 wordt aalgepast als volgt:

"Het kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 ( achttienduizend zeshonderd euro). Het wordt verdeeld in 200 ('

tweehonderd) aandelen op naam zonder nominale waarde,die ieder 1/200ste van het kapitaal.

vertegenwoordigen.

Voor eensluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0 a. 01. 2012

DENDERMONDE

Voorbehoud aan he Belgisc Staatsbl,

Mod Word 57.1

In de bijlagen bij het Belgisch Sta drbeken&teina en kopie

Ir'na neerlegging ter griffie van de teAN ~. ,:.: ?:7:" :'.':_

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 07.06.2011 11148-0364-016
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 17.06.2010 10189-0238-017
08/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 30.06.2009 09341-0329-017
25/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 18.09.2008 08740-0008-017
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 26.06.2007 07297-0321-017
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.06.2006, NGL 27.06.2006 06351-0311-015
06/07/2005 : AAT000033
08/07/2004 : AAT000033
04/07/2003 : AAT000033
29/06/2002 : AAT000033
09/10/1998 : AAT33
05/03/1996 : AAT33
27/05/1989 : AAT33
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16565-0520-016

Coordonnées
ARCHITECTEN-ASSOCIATIE COPPENS EN COEN

Adresse
BOUDEWIJNLAAN 133 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande