ARCHITECTEN EN EXPERTISE BUREAU CARINE EELBODE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTEN EN EXPERTISE BUREAU CARINE EELBODE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.734.925

Publication

26/06/2014
ÿþ}

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ak

I Il1lt lul 11111 11111 III III IlII tilt IIi IIt

*1912398fi*

Ondernemingsnr : 4862,734.925

Benaming (voluit) : Architecten en expertisebureau Carine Eelbode

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap o.v.v. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Vierschaarstraat 9

9831 Sint-Martens-Latem (Deurie)

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Stijn Verhamme, te Tielt, op 3 juni 2014, met als registratierelaas « Geregistreerd te Oostende 1 op 4 juni 2014, drie bladen, geen verzendingen, boek 775, blad 25, vak 20, ontvangen : vijftig euro (@ 50), de adviseur (getekend) Heidi GRYSON. » blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Architecten en expertisebureau Carine Eelbode, met unanimiteit besliste:

' EERSTE BESLUIT-KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Roeselare, Kwadestraat 153/5, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

Het besluit van dit verslag gedateerd op 28 april 2014 luidt letterlijk als volgt :

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Brug. BVBA ARCHITECTEN EN EXPERTISE BUREAU CARINE EELBODE, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de Brug. BVBA ARCHITECTEN EN EXPERTISE BUREAU CARINE EELBODE zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 107.460,00

" EUR, voor een inbrengwaarde van 107.460,00 EUR.

B1 het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bednjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het. aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van:. nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering .

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van',:

waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van.

de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 264 aandelen van de Burg. BVBA ARCHITECTEN EN

EXPERTISE BUREAU CARINE EELBODE, zonder vermelding van nominale waarde.

' Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van

de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA ARCHITECTEN EN EXPERTISE

BUREAU CARINE EELBODE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 28 april 2014

BDO Berijfsrevisoren Burg.Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

mod 11.1

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met zesenzestig duizend euro (¬ 66.000,00) om het te kapitaal te brengen van vijfentwintig duizend euro

(¬ 25.000,00) op eenennegentig duizend euro (¬ 91.000,00) door inbreng in natura, gezamenlijk ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van tweehonderd vierenzestig (264) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op deze tweehonderd vierenzestig (264) nieuwe kapitaalsaandelen zal in natura worden ingeschreven tegen de globale prijs van honderd en zeven duizend vierhonderd zestig euro (¬ 107.460,00), waarvan:

- zesenzestig duizend euro (¬ 66.000,00) zal worden geboekt als kapitaal;

eenenveertig duizend vierhonderd zestig euro (¬ 41.460,00) zal worden geboekt als uitgiftepremie.

Deze tweehonderd vierenzestig (264) nieuwe kapitaalsaandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd procent (100%)

Inbreng

Mevrouw Carine Eelbode, vennoot, verklaart in de vennootschap een inbreng in natura te doen van een rekening-courant gecreëerd door de uitkering van het hierna vermeld tussentijds bruto-dividend voor, met name ten belope van honderd en zeven duizend vierhonderd zestig euro (¬ 107.460,00).

De verschijner verklaart dat het ingebrachte bedrag van honderd en zeven duizend vierhonderd zestig euro (¬ 107.460,00) haar toebehoort ingevolge de uitkering van dividenden, bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, en dat dit bedrag overeenstemt met het netto-dividend dat zij alzo heeft ontvangen. Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng in natura, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de enige verschijner en wordt gewaardeerd op honderd en zeven duizend vierhonderd zestig euro (¬ 107.460,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vercloedinq

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed worden door toekenning, aan de inbrenger ervan, van tweehonderd vierenzestig (264) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van honderd en zeven duizend vierhonderd zestig euro (¬ 107.460,00). Deze tweehonderd vierenzestig (264) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

TWEEDE BESLUIT-- VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans eenennegentig duizend euro (¬ 91.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door driehonderd vierenzestig (364) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT PLAATSING VAN DE UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde eenenveertig duizend vierhonderd zestig euro (¬ 41.460,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" die, zoals de andere inbreng, strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT.- KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN DE UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met eenenveertig duizend vierhonderd zestig euro (¬ 41.460,00) om het te brengen van eenennegentig duizend euro (¬ 91,000,00) op honderd tweeëndertig duizend vierhonderd zestig euro (¬ 132.460,00), door incorporatie van de voormelde uitgiftepremie ten bedrage van eenenveertig duizend vierhonderd zestig euro.

Deze tweede kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd tweeëndertig duizend vierhonderd zestig euro (¬ 132.460,00) bedraagt, vertegenwoordigd door driehonderd vierenzestig (364) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING VAN ARTIKEL VIJF VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist eveneens artikel vijf van de statuten aan te passen om het in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten inzake kapitaalsverhoging, door vervanging van de bestaande tekst van artikel vijf door de volgende tekst:

"Artikel 5  kapitaal

a) Het geplaatste kapitaal bedraagt honderd tweeëndertig duizend vierhonderd zestig euro (¬ 132.460,00), vertegenwoordigd door driehonderd vierenzestig (364) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een/driehonderd vierenzestigste deel (364e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

b) Niettegenstaande ieder tegenstrijdig beding kunnen slechts vennoot zijn of maatschappelijke rechten uitoefenen, architecten die hun beroep (zullen) uitoefenen in het kader van de vennootschap, van zodra ze rechtmatig eigenaar zijn gewroden van aandelen en nadat ze door de bestaande vennoten met éénparigheid van stemmen zijn aanvaard.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich wel te verhouden tot hun respectievelijke activiteit in de vennootschap."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

"

ti

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen, zo onder andere inzake inschrijving, wijziging, en schrapping van het handelsregister, aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW-nummer, alle formaliteiten bij de I<ruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaallakte van 3/06/2014

Gecoördineerde tekst der statuten

Verslag van de zaakvoering

Verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 14.02.2014 14038-0396-012
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 23.12.2014 14702-0563-012
27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 22.02.2013 13045-0067-012
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 23.12.2011 11650-0192-012
25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 18.02.2011 11039-0251-012
17/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 11.12.2009 09885-0200-012
22/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 16.01.2009 09014-0184-012
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 24.01.2008 08023-0246-013
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 30.01.2007 07036-3178-012
29/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 02.12.2005, NGL 23.12.2005 05913-3375-012
01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 26.01.2016 16028-0152-011

Coordonnées
ARCHITECTEN EN EXPERTISE BUREAU CARINE EELBO…

Adresse
OUDE VIERSCHAARSTRAAT 9 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande