ARCHITECTEN-EN STUDIEBUREAU DENC!-STUDIO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTEN-EN STUDIEBUREAU DENC!-STUDIO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.371.651

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 12.02.2014 14034-0095-014
31/10/2013
ÿþOndernemingsnr : 864.371.651

Benaming

(voluit) : Denc!-studio

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : New Yorkstraat 2h, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING-ZETELVERPLAATSING-WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL-GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN - MACHTIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 16 oktober 2013, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Denc!-studio", de volgende beslissingen heeft genomen:

1, WIJZIGING VAN DE NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN "architecten- en studiebureau dent!-studio"

beslissing van de vergadering om de naam van de vennootschap te wijzigen in "architecten- en studiebureau denc!-studio"

2,WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

beslissing van de vergadering om de zetel te verplaatsen naar 9000 Gent, Voorhavenlaan 31/002

3.WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

A)VERSLAG

ontslag door de vergadering aan de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders; bij dit verstag wordt een samenvattende staat gevoegd betreffende de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en dertien.

B)DOELSWIJZIGING

beslissing van de vergadering om het maatschappelijk doel te wijzigen door integrale vervanging door volgende tekst:

el"

Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

iu~iuiiumuu

*1316593*

i

~ y ~ ig. 7

i. 2 0401 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, o.m. door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB  verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin  en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises,. schattingen, bouwcoördinaties, projectbeheer, veiligheidscoördinatie evenals het uitvoeren van alle activiteiten. en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen, Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks  en genotsrechten te verkrijgen,

--- --- ------- -- ---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten m.b.t. de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen."

4. GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

beslissing van de vergadering dat de thans geldende statuten integraal worden vervangen door nieuwe statuten, luidend als volgt:

naam: architecten- en studiebureau denc!-studio

vorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

zetel: 9000 Gent, Voorhavenlaan 31/002.

doel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, a.m. door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB  verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin  en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises, schattingen, bouwcoördinaties, projectbeheer, veiligheidscoördinatie evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij aile financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks  en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en aile vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten m.b.t. de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen

duur: onbepaald

kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 ¬ en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen met een fraktiewaarde

van éénlhonderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal,

aandelen

op naam en ondeelbaar

bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders/zaakvoerders al dan niet vennoot. Zij worden aangesteld door de algemene vergadering die beslist met meerderheid van stemmen.

Alle bestuurders/zaakvoerders, leden van het directiecomité zo er één is en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Elke zaakvoerder/bestuurder die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

Indien ingevolge het overlijden van een bestuurder/zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden beschikt de vennootschap over een termijn van 6 maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe bestuurder/zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij gebreke regularisatie binnen voormelde termijn van zes maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap, zal tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijk als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien geen regularisatie mogelijk blijkt moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect  rechtspersoon in de zin van artikel 2 § 2. Van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden om een andere reden dan het overlijden van een bestuurderfzaakvoerder, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een bestuurderslzaakvoerder van de tabel van architecten of het ontslag van een bestuurder/zaakvoerder dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder/bestuurder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe bestuurderfzaakvoerder.

Indien geen regularisatie mogelijk blijkt zal onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect  rechtspersoon in de zin van artikel 2 § 2. Van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien. De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder/bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Zolang er slechts één zaakvoerder is, heeft deze individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen jegens derden en in rechte te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor aile daden van het dagelijks bestuur en is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Met een besluit van het college van zaakvoerders staat gelijk een gedagtekend stuk dat door aile zaakvoerders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet aan de algemene vergadering heeft voorbehouden en behalve de zaakvoerder die alleen een algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Samen kunnen zij eveneens afzonderlijke machten toekennen.

De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd in alle akten alsmede in alle handelingen die het dagelijks bestuur overstijgen, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn, tenzij naar aanleiding van de benoeming van meerdere zaakvoerders toch wordt voorzien dat er een bepaalde zaakvoerder alleen een algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over zaken die de vennootschap aanbelangen en

buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand december om

achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

stemrecht

leder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

boekjaar

Het maatschappelijk jaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend

jaar.

bestemming van het resultaat

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De algemene vergadering zal bij eenparigheid van stemmen verbonden aan aile aandelen, besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

ontbinding en aanduiding van de vereffenaars

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde, voor rekening van de vennootschap in vereffening, deze opdrachten verder uit te voeren. Indien de vereffenaar voldoet aan deze voorwaarden kan hij zelf de opdrachten verder uitvoeren.

Indien de vennootschap in vereffening,om gelijk welke reden, bijv. schrapping of overlijden van vennoten architecten niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal, de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder/bestuurder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke " ais een rechtspersoon zijn.

De vereffening kan pas worden afgesloten indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten m.b.t. lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder/bestuurder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn.

Tevens dient een regeling getroffen te zijn met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van vennootschap

5. MACHTIGING ZAAKVOERDERS

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van het proces-verbaal met verslag zaakvoerders met staat actieve

en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en dertien.

Notaris FEVERY Fabienne

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 19.02.2013 13039-0077-014
24/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 23.12.2011, NGL 17.02.2012 12041-0104-014
27/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 24.12.2010, NGL 25.01.2011 11013-0002-014
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 31.12.2009, NGL 29.01.2010 10028-0116-014
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 31.01.2009 09026-0290-013
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 04.02.2008 08033-0138-012
05/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 31.01.2008 08031-0139-013
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 02.12.2005, NGL 27.01.2006 06032-2430-011
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 02.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0116-014

Coordonnées
ARCHITECTEN-EN STUDIEBUREAU DENC!-STUDIO

Adresse
VOORHAVENLAAN 31, BUS 002 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande