ARCHITEKTENBURO MAS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITEKTENBURO MAS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.454.727

Publication

09/01/2014
ÿþ*14010878*

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 77 DEC. 2013

Griffie

0451.454.727

"Architektenburo MAS"

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Aalststraat 22 bus 1 - 9700 Oudenaarde

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 19 december 2013, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architektenburo MAS" is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De voorzitter leest de voormelde geagendeerde verslagen voor, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

a) het verslag opgesteld op 5 december laatstleden, door de zaakvoerders.

b) het verslag opgesteld op 17 december 2013 door de burgelijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1 a, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"Op de bijzondere algemene vergadering op 5 december 2013 werd beslist om een brutodividend uit te keren ten belope van 334.888, 89 EUR en om een kapitaalverhoging door te voeren bij Architektenburo MAS BV BVBA middels een inbreng in natura van netto-dividenden ten bedrage van 301.400, 00 EUR door de heer Carlo Mas en de heer Rik Mas, conform artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen.

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura in Architektenburo MAS BV BVBA, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door hef Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

De beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 301.400,00 EUR. Deze waarde stemt niet ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermits er geen nieuwe aandelen uitgegeven worden.

De werkelijk als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De transactie beinvloedt de aandeelhoudersstructuur niet.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

Vennootschappen in het kader van de hiervoor beschreven inbreng in natura, rekening houdend met de bepalingen van art. 537 WiB, en is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van Architektenburo MAS BV BVBA die de kapitaalverhoging moet goedkeuren en kan derhalve niet gebruikt worden voor andere doeleinden."

Beide voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde.

De aandeelhouders, vertegenwoordigd als gezegd, verklaren de voorvermelde verslagen eenparig goed te keuren en verklaren te verzaken aan de termijnen en wijze van mededeling van de stukken als bepaald in het Wetboek Van Vennootschappen.

Tweede besluit

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met driehonderd en één duizend

vierhonderd euro (¬ 301.400,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar driehonderd twintigduizend euro (¬ 320.000,00).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door inbreng in natura, zonder de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, aangezien de verhoging wordt onderschreven door de huidige vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit, met kennis van zaken aangaande eventuele verwatering van de aandelen, na daarover door ondergetekende notaris te zijn ingelicht.

Vierde besluit

Vervolgens hebben de vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en de kapitaalverhoging te onderschrijven, door inbreng in natura van hun respectieve vordering die elk bezit op de vennootschap ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend, en dit :

- door de heer Mas Caria, ten belope van honderd vijftigduizend zevenhonderd euro (¬ 150.700,00);

- door de heer Mas Rik, ten belope van honderd vijftigduizend zevenhonderd (¬ 150.700,00); hetzij dus in totaal ten belope van driehonderd en één duizend vierhonderd (¬ 301,400,00).

De voorzitter verklaart dat hiermee de kapitaalver-hoging volledig is onderschreven.

De vergadering verklaart en erkent dat door gemelde inbreng de kapitaalverhoging, door elk

van de vennoten volledig werd volstort.

Gezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, als voormeld, zal de fractiewaarde van de bestaande aandelen aangepast worden, overeenkomstig de kapitaalverhoging. Voor zoveel als nodig wordt bevestigd dat de aandelen geen nominale waarde hebben.

Vijfde besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans driehonderd twintig-duizend euro (E 320.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Zesde besluit

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering dat de tekst van artikel 5 vervangen wordt door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd twintigduizend euro (¬ 320.000, 00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal."

Alsmede volgend op artikel 5 een artikel 5bis toe te voegen handelend over de historiek van het kapitaal en luidend alsvolgt

Artikel 5bis : Historiek

Het maatschappelijk kapitaal werd bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, 00), vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 19 december 2013 werd het kapitaal verhoogd met 301.400, 00 euro en gebracht op driehonderd twintigduizend euro (¬ 320.000, 00) door een inbreng in natura zonder uitgifte van nieuwe aandelen."

Zevende besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

a

Voor,, behouden ae i het Be gisch Staatsblad

Luik B - VRrvolo

Achtste besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

Negende besluit

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan het kantoor Moore Stephens, Schaliënstraat 3 te 2000 Antwerpen, RPR 0451.657.041, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

gecoördineerde statuten en uitgifte van de akte

- verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natura;

- verslag van het bestuursorgaan aangaande de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 25.07.2013 13349-0554-016
23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 10.05.2012 12116-0547-016
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 01.06.2011 11144-0249-017
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 19.08.2010 10430-0473-016
08/06/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 29.05.2009 09182-0329-016
19/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 11.05.2009 09144-0101-016
06/06/2008 : OUT000143
16/05/2007 : OUT000143
10/06/2005 : OUT000143
06/07/2004 : OUT000143
13/06/2003 : OUT000143
30/05/2002 : OUT000143
19/05/2001 : OUT000143
18/12/1999 : OUT000143
15/06/1999 : OUT000143
06/12/1994 : OUT143
18/01/1994 : OUT143

Coordonnées
ARCHITEKTENBURO MAS

Adresse
AALSTSTRAAT 22, BUS 1 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande