ARCHITEKTUUR EN ONTWERPTBURO TAS PATRICK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITEKTUUR EN ONTWERPTBURO TAS PATRICK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.893.803

Publication

05/05/2014 : DE044982
29/09/2014
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

014111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

18 SEP. 2014

AFDELINeftERNIONDE

Ondernemingsnr: 0440.893.803

Benaming (voluit) : ARCHITEKTUUR EN ONTWERPBURO PATRICK TAS

(verkort

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres): Weidestraat 7 - 9200 Dendermonde

Onderwerp(en) akte STATUTENWIJZIGING.

Het jaar tweeduizend veertien, op negen september;

(1)Tn elf uur;

Te Geraardsbergen, op het kantoor van ondergetekende notaris; Voor mij, LAURENT PENS, notaris, ter standplaats Geraardsbergen;

Wordt de buitengewone algemene vergadering gehouden van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten, Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ARCHITEKTUUR EN ONTWERPBURO PATRICK TAS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9200 Dendermonde, Weidestraat 7.

iIngeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, Afdeling Dendermonde onder nummer 0440.893.803 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0440.893.803

De algemene vergadering beslist om de vennootschap om te vormen in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

a. Verslag:

De algemene vergadering ontslaat eenstemmig de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder de dato

1 september 2014 overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de wijziging van het maatschappelijk doel; De enige vennoot erkent een kopie. ontvangen te hebben van deze verslagen en er kennis van te hebben genomen. Dit verslag verwijst naar een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien is' vastgesteld en die werd afgesloten op 30 juni 2014. Het verslag der zaakvoerder blijft hier aangehecht.

b. Wijziging maatschappelijk doel

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk doel te. wijzigen en vervangt het artikel drie der statuten door volgende tekst: "Artikel 3 - Doel

3.1 De vennootschap heeft tot doel:

het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van

het beroep van architect;

het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of

ionrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberop en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

3.2 De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in

andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

3.3 Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of

onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

3.4 In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert."

De algemene vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van Belgische frank om te zetten naar de munteenheid EURO.

De algemene vergadering beslist om over te gaan tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met zeventig duizend tweehonderd en zeven euro negenennegentig eurocent (70.207,99 E), om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 e) op achtentachtig duizend achthonderd euro (88.800,00 E), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, en dit door inbreng in geld als gevolg van de uitkering van voormeld bruto-dividend, verminderd met de roerende voorheffing ten belope van tien procent.

Deze inbreng wordt volledig geplaatst en volgestort door de enige vennoot door inbreng in geld, voortkomende van de voormelde uitkering van dividenden voor een bedrag van zeventig duizend tweehonderd en zeven euro negenennegentig cent(70.207,99 EUR) voor rekening van de huwgemeenschap TAS Patrick - CLAUS Carine.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE46 0017 3640 0636, geopend namens de vennootschap bij BNP Paribas Fortis bank.

Een bankattest, de dato 5/09/2014, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op achtentachtig duizend achthonderd euro (88.800,00 E) is gebracht en is vertegenwoordigd door

.11 zevenhonderd vijftig (750) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Voormelde inbreng geschied door een proportionele verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel, er worden geen nieuwe aandelen gecreëerd of uitgegeven.

En dat zelfde kapitaalverminderingen binnen de bij artikel 537 WIE '92 voorziene termijnen na de laatste inbreng in kapitaal, beschouwd worden als een dividend onderworpen aan een variabel tarief van de roerende voorheffing.

De vergadering beslist om de tekst van artikel dertien van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Artikel 13 Vertegenwoordiging

13.1 Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

13.2 Bij de handtekening onder ieder stuk dat de

vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zowel als eiser en als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde, bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

13.3 Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de

vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Fet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en

Woor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

LIA< 13 - VArvnio

van het beroep van architect is te aanzien.

13.4 Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden

van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder(s) dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een)

nieuwe zaakvoerder(s). De vennootschap zal, tot

regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architecte in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn cp de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 cp de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Waarvan proces-verbaal;

Opgemaakt en gesloten op plaats en datum voormeld;

Na integrale voorlezing en toelichting, hebben de comparanten 'met mij, notaris, getekend.

Volgen de handtekeningen.

'Neergelegd ter registratie.

Voor beredeneerd uittreksel.

!Bestemd tot bekendmaking in de bijlagen tot het 'Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van statutenwijziging, notulen van de bijzondere Vergadering en verslag van de zaakvoerder.

Notaris Laurent Rens.

Belgisch

de akte algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

02/05/2013 : DE044982
07/05/2012 : DE044982
05/05/2011 : DE044982
04/05/2010 : DE044982
30/04/2009 : DE044982
22/04/2008 : DE044982
30/04/2007 : DE044982
14/04/2006 : DE044982
19/04/2005 : DE044982
10/05/2004 : DE044982
14/05/2003 : DE044982
24/05/2002 : DE044982
17/05/2001 : DE044982
20/04/2000 : DE044982
01/01/1997 : DE44982
01/01/1992 : DE44982

Coordonnées
ARCHITEKTUUR EN ONTWERPTBURO TAS PATRICK

Adresse
WEIDESTRAAT 7 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande