ARDUA INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARDUA INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.621.972

Publication

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.04.2012, NGL 23.08.2012 12443-0271-012
18/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IVE w Vl~lll~ll IIVII IIIN

behouden *iaoicz~e*

aan het

Belgisch

Staatsbiac

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

- 9 JAN 2012

DENDEffl}QNDE

Ondernemingsnr : 0465.621.972

Benaming

(voluit) : Ardua-Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kerkstraat 40 te 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen- uitbreiding doel - volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht - ontslag en (her)benoeming van bestuurders/gedelegeerd bestuurders - vaststelling aanstelling vaste vertegenwoordiger besturende vennootschap - machtiging bestuursorgaan:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Sven HEYVAERT, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 11 juli 2011, op 23 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "ARDUA-: INVEST", met zetel gevestigd te 9220 Hamme, Kerkstraat 40, ondernemingsnummer 0465.621.972 RPR Dendermonde, de volgende beslissingen heeft genomen :

Punt 1: Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam of gedematarialiseerde aandelen:

Beslissing om alle aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd,. binnen de beperkingen voorzien door de wet.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

De effecten aan toonder worden, naarmate zij vanaf 26 december 2011 op een effectenrekening worden ingeschreven, automatisch gedematerialiseerd. De inschrijving op de effectenrekening dient te gebeuren tegen uiterlijk 31 december 2011.

De effecten aan toonder die zijn uitgegeven door de vennootschap en die niet zijn ingeschreven op een effectenrekening, worden van rechtswege omgezet in gedematerialiseerde effecten uiterlijk op 31 december 2011.

De statuten worden dienovereenkomstig aangepast.

Punt 2: Wijziging (uitbreiding) doel vennootschap:

-Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap', de dato 22 december 2011, waarin het voorstel tot navermelde wijziging (uitbreiding) van het doel wordt toegelicht, met aangehechte staat van activa en passiva, niet ouder dan drie maanden; de vergadering had, hierover geen opmerkingen.

-Verklaring door de leden van de vergadering voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van' het bestuursorgaan ontvangen te hebben, met aangehechte staat van activa en passiva niet ouder dan drie: maanden.

-Beslissing om het doel van de vennootschap met de hiernavolgende activiteiten uit te breiden, als volgt: "Verder heeft de vennootschap tot doel:

- Import en export van diverse goederen en diensten.

- Groot- en kleinhandel in diverse goederen en diensten.

- Tussenpersoon in de handel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Handel in goederen en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het bovenvermelde.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

- Het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en instellingen; het bevorderen van public relations en contracten, het opstellen van programma's en de evaluatie en realisatie ervan; het verstrekken van diensten en adviezen terzake.

- Zij mag alle onroerende, roerend en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, restaureren, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren al dan niet gemeubeld, doen bouwen en verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen, en dit in binnen en buitenland.

- Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen , studiereizen , events en incentives in binnen en buitenland.

- Bedrijven en administraties bijstaan, adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten en alle dienstverleningen van welke aard ook, zowel commercieel, industrieel als financieel.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen en/of verenigingen en kan zich tevens borg stellen voor derden.

Zij kan ten gunste van deze vennootschappen, en andere, borgstellen of hen aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel."

De statuten van de vennootschap worden overeenkomstig aangepast.

Punt 3: Volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht:

Beslissing om de statuten van de vennootschap volledig te herwerken, als volgt:

TITEL I - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP:

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM  BENAMING:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Naamloze Vennootschap. Haar naam luidt: "ARDUA-INVEST'.

ARTIKEL TWEE - WERKELIJKE ZETEL:

De zetel van de vennootschap kan bij de oprichting of bij besluit van het bestuursorgaan, zonder statutenwijziging, gevestigd of verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad. Het bestuursorgaan kan zowel in België als in het buitenland exploitatie- en administratieve zetels oprichten, alsmede bijhuizen en agentschappen.

ARTIKEL DRIE - DOEL:

De vennootschap heeft als doel:

I. Voor eigen rekening:

Beheren en verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden.

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en

de ontwikkeling van ondernemingen inzonderheid:

a.oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b.beheer en verhandelen van onroerend vermogen en huurfinanciering van onroerende goederen;

c.leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren;

d.verlenen van adviesen;

e.het waarnemen van bestuursopdrachten;

f.octrooien en know how;

g.administratieve prestaties en computerservices;

h.tussenpersoon in de handel;

i.onderzoek van nieuwe produkten;

j. zich borg stellen.

Verder heeft de vennootschap tot doel:

- Import en export van diverse goederen en diensten.

- Groot- en kleinhandel in diverse goederen en diensten.

- Tussenpersoon in de handel.

- Handel in goederen en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het

bovenvermelde.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van

roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten,

ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

oog op de wederbelegging en opbrengst, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

- Het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en instellingen; het bevorderen van public relations en contracten, het opstellen van programma's en de evaluatie en realisatie ervan; het verstrekken van diensten en adviezen terzake.

- Zij mag alle onroerende, roerend en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, restaureren, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren al dan niet gemeubeld, doen bouwen en verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen, en dit in binnen en buitenland.

- Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen , studiereizen , events en incentives in binnen en buitenland.

- Bedrijven en administraties bijstaan, adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten en alle dienstverleningen van welke aard ook, zowel commercieel, industrieel als financieel.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen en/of verenigingen en kan zich tevens borg stellen voor derden.

Zij kan ten gunste van deze vennootschappen, en andere, borgstellen of hen aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industri-'le, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buiten-'land, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhon-'derdéénen-'negentig.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn haar handel of nijverheid te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in-commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

ARTIKEL VIER - DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL-AANDELEN:

ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AARD VAN DE AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd achtenveertigduizend zevenhonderd zesendertig EURO en elf EURO CENT (148.736,11 EUR) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam of gedematarialiseerd, met een fractiewaarde per aandeel van één/driehonderdste deel van het kapitaal.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen voorzien door de wet.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

De effecten aan toonder worden, naarmate zij vanaf heden op een effectenrekening worden ingeschreven, automatisch gedematerialiseerd. De inschrijving op de effectenrekening dient te gebeuren tegen uiterlijk 31 december 2011.

De effecten aan toonder die zijn uitgegeven door de vennootschap en die niet zijn ingeschreven op een effectenrekening, worden van rechtswege omgezet in gedematerialiseerde effecten uiterlijk op 31 december 2011.

ARTIKEL ZES - KAPITAALVERHOGING EN -VERMINDERING:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verminderd of verhoogd bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de vormen en de voorwaarden, voorgeschreven voor de wijziging aan de statuten.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

ARTIKEL ZEVEN - VOORKEURRECHT VAN INSCHRIJVING:

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van hun aandelen met inachtname van de termijn en de modaliteiten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Evenwel kan het voorkeurrecht worden beperkt of opgeheven door de algemene vergadering in het belang van de vennootschap en overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL ACHT - OPVRAGINGEN VAN STORTING:

Tot uitschrijving van storting wordt souverein door de raad van bestuur besloten.

De aandeelhouder die na een bij aangetekende brief betekende opzegging van één maand, nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de eisbaarheid van de storting.

De raad van bestuur mag daarenboven nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder gevolg gebleven is, de aandeelhouder vervallen verklaren van zijn rechten, en op de beurs zijn aandelen doen verkopen door een wisselagent, onverminderd het recht het verschuldigd restant, alsook schadevergoeding van hem te vorderen.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, is geschorst, zolang de stortingen, behoorlijk uitgeschreven en opeisbaar, niet werden gedaan.

ARTIKEL NEGEN - AFLOSSING VAN KAPITAAL:

Het kapitaal kan worden afgelost, zonder te worden verminderd, middels een terugbetaling aan de kapitaalaandelen van een gedeelte van de uitkeringsvatbare winst krachtens de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De beslissing tot aflossing wordt genomen door de algemene vergadering beraadslagend met een eenvoudige meerderheid, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Alleen volledig afbetaalde aandelen kunnen worden afgelost. Indien de aandelen slechts ten dele werden volstort, kan de terugbetaling niet meer bedragen dan het volstorte gedeelte; het meerdere zal worden geplaatst op een onbeschikbare reserve.

De af te lossen aandelen worden bij lottrekking bepaald en worden a pari terugbetaald, met eerbiediging van de gelijkheid onder de aandeelhouders, en ten belope van het gedeelte van de winsten nodig voor deze aflossing.

De volledig afgeloste aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigdheid, door middel van uitgifte van nieuwe effecten en vernietiging of nietigverklaring van de afgeloste aandelen.

De aandeelhouders wiens aandelen zijn afgelost behouden hun rechten in de vennootschap met uitzondering van het recht op terugbetaling van hun inbreng ingeval van latere aflossing of vereffening.

ARTIKEL TIEN:

Overdracht en overgang van aandelen  statutaire beperkingen:

A) Afstand onder levenden van aandelen:

De afstand onder de levenden van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen indien zij geschiedt aan de echtgenoot van de afstanddoener of aan zijn bloedverwanten in de opgaande of nederdalende lijn.

In alle andere gevallen is de afstand onder de levenden van aandelen onderworpen, ten eerste, aan het voorkooprecht van de andere aandeelhouders, en ten tweede, indien het voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt, aan de aanvaarding van de afstandhouder door de raad van bestuur.

In de gevallen bedoeld in de voorgaande alinea, kan een aandeelhouder aldus zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medeaandeelhouder of aan een derde, na alle andere aandeelhouders vooraf de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandelen in de vennootschap over te nemen, tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord of, bij gebrek aan akkoord, tegen een prijs vast te stellen door een deskundige aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Indien meerdere aandeelhouders de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen van de aandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht, kan de aandeelhouder zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de raad van bestuur.

Indien de afstandhouder niet aanvaard wordt door de raad van bestuur, mag de raad van bestuur zelf een afstandhouder in de plaats stellen van degene die door de afstanddoener werd voorgesteld.

De toepassing van voormelde voorkoop- en goedkeuringsclausules moet betrekking hebben op alle aandelen die de afstanddoener wenst over te dragen en mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen verlengd wordt met méér dan zes maanden te rekenen vanaf de datum van uitnodiging om het recht van voorkoop of het verzoek om goedkeuring uit te oefenen.

Wordt aan de vereisten gesteld in voorgaande alinea niet voldaan, dan is de aandeelhouder-afstanddoener vrij, zonder enig voorkooprecht noch verplichting tot goedkeuring, in de loop van het jaar volgend op het verstrijken van gezegde zes maanden, zijn aandelen over te dragen onder dezelfde voorwaarden aan de persoon of personen van zijn keuze.

B) Overgang van aandelen wegens overlijden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De overgang van aandelen wegens overlijden is aan geen enkele beperking onderworpen indien hij geschiedt aan de echtgenoot van de overleden aandeelhouder of aan zijn bloedverwanten in de opgaande of de nederdalende lijn.

In alle andere gevallen is de overgang wegens overlijden van aandelen onderworpen aan het inkooprecht van de andere aandeelhouders of, indien het inkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt, aan de aanvaarding als aandeelhouders van de erfgenamen of legatarissen door de raad van bestuur.

De erfgenamen en/of de legatarissen van een overleden aandeelhouder moeten de raad van bestuur in kennis stellen van het overlijden en van het aanbod tot inkoop en het verzoek tot eventuele aanvaarding. Dit moet gedaan worden bij aangetekend schrijven binnen de drie maanden nà het overlijden.

De raad van bestuur zal de medeaandeelhouders onverwijld inlichten over het aanbod tot inkoop. De medeaandeelhouders zullen over een termijn van twee maanden beschikken om zich uit te spreken over het aanbod dat hen gedaan wordt. Deze termijn gaat in op de dag waarop zij bij ter post aangetekende brief door de raad van bestuur verwittigd werden.

De inkoop zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke aandeelhouder bezit. Indien bepaalde aandeelhouders het inkooprecht niet verlangen uit te oefenen, zal dit recht overgaan op de aandeelhouders die dit wel verlangen uit te oefenen, waarbij dezelfde verhouding in acht genomen wordt.

De prijs van de inkoop zal bepaald worden in onderlinge overeenstemming, of, bij gebrek aan overeenstemming, door een deskundige aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Wanneer geen van de medeaandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht of niet alle aangeboden aandelen ingekocht worden, kan de raad van bestuur een overnemer voorstellen voor de aandelen die nog beschikbaar zijn.

De inkoop moet in ieder geval betrekking hebben op alle aandelen die het voorwerp zijn van de overgang wegens overlijden.

De toepassing van voormelde bedingen mag niet tot gevolg hebben dat de overdraagbaarheid van de betrokken aandelen zou verhinderd worden voor een termijn langer dan zes maanden te rekenen vanaf de datum van de uitnodiging om het recht van inkoop uit te oefenen. Het overschrijden van die termijn heeft voor gevolg dat de erfgenamen en/of de legatarissen van de overleden aandeelhouder geacht worden als aandeelhouder te zijn aanvaard.

TITEL III - BESTUUR EN TOEZICHT:

ARTIKEL ELF - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR - VASTE VERTEGENWOORDIGER:

De vennootschap wordt bestuurd door minstens drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders,

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er méér dan twee aandeelhouders zijn.

De termijn van hun mandaat mag de zes jaar niet te boven gaan. Zij worden benoemd door de algemene vergadering. De bestuurders kunnen te allen tijde door haar afgezet of herkozen worden.

Het mandaat van bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Daarenboven kan, bij besluit van de algemene vergadering, waarbij duidelijk bepaald wordt voor welke bestuurders en voor welke periode, onverminderd de vergoeding van hun kosten en/of van speciale opdrachten of taken, aan bepaalde bestuurders, een vaste vergoeding worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat bij de algemene kosten van de vennootschap wordt geboekt.

Het mandaat van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die overging tot de herkiezing.

In het geval dat een plaats van bestuurder vrij komt, door overlijden, ontslag of door welke andere reden dan ook hebben de overblijvende bestuurders en de commissaris (voor zover die benoemd werd) verenigd in Algemene Raad, het recht tijdelijk zelf iemand te kiezen, tot de eerstvolgende algemene vergadering die zal overgaan tot de definitieve benoeming of de verkiezing van een nieuwe bestuurder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL TWAALF - VOORZITTERSCHAP:

De raad van bestuur kan, onder zijn leden, een voorzitter benoemen.

ARTIKEL DERTIEN - VERGADERINGEN:

De raad van bestuur vergadert na oproeping en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter of, bij diens verhindering, van een bestuurder door zijn collega's aangeduid, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens minimum twee bestuurders het aanvragen.

De vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsbrieven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is en besluiten bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Elke bestuurder, die belet is of afwezig, kan schriftelijk één van zijn collega's afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op de vergaderingen van de raad en er te stemmen in zijn plaats.

ARTIKEL VEERTIEN - PROCESSEN-VERBAAL:

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld in notulen, ondertekend door de aanwezige leden. Die notulen worden in een bijzonder register ingeschreven. De volmachten worden er bijgevoegd.

Afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden ondertekend door de voorzitter, of door twee bestuurders.

ARTIKEL VIJFTIEN - BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL ZESTIEN - INTERN BESTUUR - DIRECTIECOMITE - BEPERKINGEN:

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en controle, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan een derde of door derden niet worden tegengeworpen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van haar leden, elkeen "gedelegeerd bestuurder" genoemd, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

De raad van bestuur mag zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de

duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperking en de eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen,

kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

ARTIKEL ZEVENTIEN - BESTUUR:

Als zaken van dagelijks bestuur worden beschouwd deze die behoren tot de courante activiteit van de vennootschap, noodzakelijk voor de goede gang van de dagelijkse werking en waarvoor, gelet op de aard en de belangrijkheid, de samenroeping van de raad van bestuur niet noodzakelijk of gebruikelijk is.

Worden hoe dan ook niet geacht tot het dagelijks bestuur te behoren, het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van investeringsgoederen of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde de vijfentwintigduizend (25.000) EURO overtreft.

In geen geval moet een gedelegeerd bestuurder of een bestuurder van enige voorafgaande machtiging doen blijken, mits zijn benoemingsbesluit op de vereiste wijze is bekendgemaakt.

ARTIKEL ACHTTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

A) Voor zaken van dagelijks bestuur zal de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd worden door een gedelegeerd bestuurder.

B) Voor zaken die het dagelijks bestuur overtreffen zal de vennootschap vertegenwoordigd worden, ofwel door twee gedelegeerd bestuurders, gezamenlijk optredend, ofwel door één gedelegeerd bestuurder en twee

andere bestuurders, gezamenlijk optredend, en dit onverminderd de algemene

vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur.

Voormelde beperkingen kunnen tegen derden niet worden ingeroepen, zelfs niet indien zij openbaar werden gemaakt.

ARTIKEL NEGENTIEN - TOEZICHT:

Het toezicht op de vennootschap zal worden toevertrouwd aan één of meer commissarissen, benoemd en afzetbaar door de algemene vergadering, zodra de vennootschap, voor wat betreft het laatst afgesloten maatschappelijk boekjaar, niet meer voldoet aan de uitzonderingsvoorwaarden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Zo er geen commissaris wordt benoemd zal iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben die normaliter toekomt aan een commissaris. Hij zal zich mogen laten bijstaan door een extern accountant, mits hiervan zelf de kosten te betalen, tenzij de accountant met instemming van de vennootschap werd aangesteld.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERINGEN:

ARTIKEL TWINTIG - VERGADERING:

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste zaterdag van de maand april, om twintig uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

en goedgekeurd door aile aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de bepaalde dag voor het houden van de vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris(sen) worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de anderen waaronder de houders van gedematerialiseerde aandelen slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen voor de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproeping, en bij gebrek aan aanwijzing, in de werkelijke zetel.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan hiervoor sprake, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissaris(sen), een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

ARTIKEL EENENTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING:

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, die zelf aandeelhouder van de vennootschap is.

De raad van bestuur kan eventueel de formule van de volmachten opstellen en eisen dat zij neergelegd zouden worden op een door haar aangeduide plaats vijf volle dagen voor de algemene vergadering. De volmachten blijven bij het proces-verbaal gevoegd.

De minderjarigen, ontzette personen, onbekwamen in het algemeen, en de rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire organen.

De medeëigenaars, de vruchtgebruikers en naakte eigenaars, de schuldeisers en pandnemers moeten zich door telkens één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Voor zover dit niet het geval is zal de vennootschap het recht hebben, de rechten verbonden aan de eventueel betwiste aandelen op te schorten tot één enkele vertegenwoordiger aangeduid werd, en dit door middel van een aangetekend schrijven gericht aan de vennootschap, als eigenaar van de aandelen tegenover de vennootschap.

De vruchtgebruiker en de naakte eigenaar moeten eveneens vertegenwoordigd worden door één van hen; in geval van onenigheid, zal de vennootschap slechts de vruchtgebruiker erkennen voor alle berichtgevingen aan de aandeelhouders evenals voor de uitoefening van het stemrecht.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - STEMMING:

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda.

Ieder aandeel in het kapitaal geeft recht op één stem; onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen en behalve in de gevallen voorzien in de wet of in de huidige statuten, worden de beslissingen genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen in de vergadering is.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING:

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van verlies van kapitaal en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders éénnparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissaris(sen), met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - WERKING:

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij zijn afwezigheid, door een bestuurder verkozen door de leden van de raad of bij afwezigheid van de bestuurders, door een lid van de algemene vergadering verkozen door de aanwezige aandeelhouders.

De voorzitter wijst een sekretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers op voorstel van de voorzitter, tenzij het aantal aanwezigen het niet toelaat.

De bestuurders en de eventuele commissaris(sen) geven antwoord op de vragen die door hun aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van

de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De processen-verbaal worden getekend door de voorzitter, de sekretaris, de stemopnemers, de aanwezige

bestuurders en door de aandeelhouders die dat wensen.

De afschriften of uittreksels van de processen-verbaal worden ondertekend door een gedelegeerd

bestuurder ofwel door twee bestuurders.

TITEL V - BOEKJAAR - WINSTVERDELING:

ARTIKEL VIERENTWINTIG - BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari, om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar, worden de geschriften van de vennootschap beëindigd en maakt de raad

van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - WINSTVERDELING - DIVIDENDEN:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, van de maatschappelijke lasten bepaald

door de raad van bestuur en van de nodige afschrijvingen, vormt de netto-winst.

Van die netto-winst wordt eerst en vooral vijf ten honderd (5 %) voor de wettelijke reserve afgenomen; deze

voorafneming zal niet meer verplicht zijn wanneer deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van

stemmen, over de verdere bestemming van het saldo van de netto-winst.

Indien de algemene vergadering beslist de dividenden uit te keren, dan worden deze op gelijke wijze

verdeeld volgens aandelen en naar rato van hun volstorting.

De uitbetaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaatsen aangeduid door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan beslissen over te gaan tot uitkering van interimdividenden, mits inachtneming van

de desbetreffende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die

volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de desbetreffende

voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Al de dividenden, uitgekeerd in tegenstrijd met deze bepalingen moeten door de begunstigden terugbetaald

worden als de vennootschap kan bewijzen dat deze hierover niet onwetend konden zijn rekening houdend met

de omstandigheden.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING:

ARTIKEL ZESENTWINTIG:

In geval van ontbinding van de vennootschap wanneer ook en om welke reden dan ook, zal de algemene

vergadering hiervoor één of meer vereffenaars benoemen.

Vervolgens zal zij de bevoegdheden en de vergoedingen van deze vereffenaars vaststellen, alsmede de

vereffeningswijze van de vennootschap.

Na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal het maatschappelijk vermogen in gelijke

delen verdeeld worden, tussen alle aandelen.

TITEL VII - ALGEMENE BESCHIKKING:

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - KEUZE VAN WOONPLAATS:

Voor de uitvoering van de statuten doen alle bestuurders, commissarissen, vereffenaars, aandeelhouders

die niet woonachtig zijn in Belgïe of zijn gedomicilieerd in het buitenland, keuze van woonst op de werkelijke

zetel voor alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen die hen geldig kunnen worden gedaan.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - GEMEEN RECHT:

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien werd, wordt er verwezen naar het Wetboek van

Vennootschappen.

Punt 3 : Ontslag en (her)benoeming van bestuurders  raad van bestuur/benoeming vaste

vertegenwoordiger:

A) Aanvaarding van het ontslag van de hiernavermelde personen, in hun navermelde hoedanigheden, met ingang vanaf 23 december 2011 en kwijtingverlening over hun beheer, eveneens te rekenen tot 23 december 2011, met name:

- de heer WATERSCHOOT Christiaan François Nathalie, geboren te Hamme op zeven april negentienhonderd drieënveertig, met rijksregisternummer 43.04.07-055.84, echtgenoot van mevrouw Jeannine Keppens, wonende te 9220 Hamme, Kerkstraat 40, als (gedelegeerd) bestuurder.

- de heer WATERSCHOOT Tom, geboren te Hamme op zeventien januari negentienhonderd eenenzeventig, met rijksregisternummer 710117-011-07, echtgescheiden en niet herhuwd, wonende te 9220 Hamme, Biezestraat 37, bus 12, als (gedelegeerd) bestuurder.

- de heer WATERSCHOOT Dieter, geboren te Hamme op dertien februari negentienhonderd achtenzeventig, met rijksregisternummer 780213-051-47, ongehuwd, wonende te 9220 Hamme, Kaaistraat 40, bus 31, als (gedelegeerd) bestuurder.

B) Vervolgens beslissing om de hiernavermelde personen als bestuurder van de vennootschap te (her)benoemen, voor een duur van zes (6) jaar, met ingang vanaf 23 december 2011, met name:

1

- de heer Christiaan Waterschoot, voornoemd.

- de heer Tom Waterschoot, voornoemd.

- de heer Dieter Waterschoot, voornoemd.

Dewelke elkeen deze (her)benoeming als bestuurder hebben aanvaard. Het mandaat van bestuurder zal

onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering van de

aandeelhouders.

C) Vervolgens zijn voormelde (her)benoemde bestuurders in aparte vergadering samengekomen en hebben met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

-Als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap wordt (her)benoemd, voor een duur van zes (6) jaar, te rekenen vanaf 23 december 2011: de heer Christiaan Waterschoot, voornoemd, dewelke dit mandaat heeft aanvaard.

-Als gedelegeerd bestuurder wordt (her)benoemd, voor een duur van zes (6) jaar, te rekenen vanaf 23 december 2011:de heer Tom Waterschoot, voornoemd, dewelke dit mandaat heeft aanvaard.

-Als gedelegeerd bestuurder wordt (her)benoemd, voor een duur van zes (6) jaar, te rekenen vanaf 23 december 2011:de heer Dieter Waterschoot, voornoemd, dewelke dit mandaat heeft aanvaard.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur.

D) De aangestelde bestuurders van de Naamloze Vennootschap "ARDUA-INVEST" hebben tenslotte nog de volgende beslissing genomen: ingeval deze Naamloze Vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, wordt de hiernagenoemde natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger van de Naamloze Vennootschap "ARDUA-INVEST"' aangesteld, gelast met de uitvoering van dit mandaat, in naam en voor rekening van deze vennootschap, met name: de heer Christiaan Waterschoot, voornoemd, dewelke dit mandaat aanvaardde. Het mandaat van vaste vertegenwoordiger wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is van onbeperkte duur en geldt met ingang van de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Punt 4 : Behoud werkelijke zetel:

Beslissing om de werkelijke zetel van de vennootschap te behouden te 9220 Hamme, Kerkstraat 40.

Punt 5: Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht :

-Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen en coördinatie van de statuten.

-Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan "Patrick Pieters Boekhoudkantoor" te 9100 Sint-Niklaas, Kolkstraat 37 en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel.

Sven Heyvaert, plaatsvervangend notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte akte

- Coordinatie van de statuten

- Verslag bestuursorgaan met aangehechte staat van activa en passiva, niet ouder dan 3 maanden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.04.2011, NGL 26.08.2011 11445-0588-012
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.04.2010, NGL 28.07.2010 10356-0349-013
11/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.04.2009, NGL 31.07.2009 09547-0345-013
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.05.2008, NGL 31.08.2008 08704-0347-012
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.05.2007, NGL 24.08.2007 07588-0394-013
28/12/2005 : AN339408
23/08/2005 : AN339408
09/09/2004 : AN339408
04/08/2003 : AN339408
11/10/2002 : AN339408
19/03/1999 : ANA059459
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.04.2016, NGL 30.08.2016 16510-0181-012

Coordonnées
ARDUA INVEST

Adresse
KERKSTRAAT 40 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande