ARE GROUP BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARE GROUP BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.987.839

Publication

28/02/2013
ÿþa r

Alod PDF 11.1

, i'. " .1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

~ .

lIIIHUhIIIllhII11111

lulli

Ondernemingsnr : Benaming (voluit): Rechtsvorm : 05oÿ .tSi>9-.~3(

Zetel : ARE GROUP BELGIË

(volledig adres) Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp(en) akte: 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 120

OPRICHTING - STATUTEN  BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stijn Raes, Geassocieerd Notaris te Gent op elf februari tweeduizend dertien, dat door:

1/ De Naamloze Vennootschap "AMÉNAGEMENT, RÉNOVATION, ELECTRICITÉ SA." afgekort "ARE GROUP SA", met maatschappelijke zetel te 9164 Bourscheid (Groothertogdom Luxemburg), Um Gritt, Buurschtermillen 8, bijkantoor gelegen te 1070 Anderlecht, Lenniksebaan 451, BTW BE 0861.090.081, RPR Brussel.

2/ Mevrouw DECEUNINCK Patricia Josiane, wonende te 9164 Bourscheid (Groothertogdom Luxemburg), Buurschtermillen 10.

* Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "ARE GROUP BELGIË", met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 120.

* De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitvoeren van alle elektriciteitswerken in de ruimste zin van het woord en alle telefonie- en alarmwerken.

- Het uitvoeren van aile werken i.v.m. design, kantoorinrichting, renovatie, datacommunicatie, afschutting, werfcoërdinatie, veiligheidscoördinator op de verplaatsbare en tijdelijke werven, schilderwerken, schrijnwerkerij, gevelbepleistering, sanitair en verwarming, valse plafonds, verplaatsbare wanden, metselwerk, en anderen, uitgevoerd door haar eigen werknemers of door onderaan nemers.

- De verkoop van alle decoratieproducten of  artikels. De vennootschap kan de functies van beheerder, afgevaardigd beheerder en/of directie op zich nemen.

- De algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton, betonwerken, het uitvoeren van metselwerken, het optrekken van gebouwen en het onder kap brengen alsmede de coördinatie van de aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingwerken van gebouwen en de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, restauratiewerken van gebouwen en monumenten; de bouw van individuele huizen en appartementen volgens de formule "sleutel op de deur", slopingswerken van gebouwen, het ruimen van bouwterreinen; het optrekken van ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport en recreatie, enzovoort, het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen.

- Monteren van (niet) zelf vervaardigde metalen constructiewerken, het bouwen van stellingen, vervaardiging ende montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw.

- De vervaardiging en inrichting van geprefabriceerde gebouwen en constructie of delen daarvan zoals woonboxen, boxen en tuinhuizen.

- De vervaardiging en inrichting van constructies van het caravantype, die niet kunnen gesleept worden en niet voorzien zijn van wielen.

De participaties onder gelijk welke vorm in andere Belgische of buitenlandse ondernemingen, het beheer, de controle en de valorisatie van deze participaties.

- Alle roerende en onroerende verhandelingen, omvattende aankoop, verkoop, promotie, beheer, ruiling, het laten bouwen of het bouwen zowel met traditionele bouwmaterialen als met geprefabriceerde bouwelementen, het fabriceren, verhuren onder al haar vormen, onderverhuring, huren, het in waarde stellen en verkavelen, het uitbaten en beheren van alle onroerende goederen gelegen te België of in het buitenland, en aile financiële, roerende en onroerende verrichtingen die

iii

Ill

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

daar direct of indirect mee verbonden zijn.

- Zij kan aan geinteresseerde maatschappijen direct of indirect alle medewerking, leningen, voorschotten of garanties verlenen.

- In het algemeen mag de vennootschap, alleen of in participatie, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle roerende, onroerende, commerciële, financiële of industriële handelingen verrichten die geheel of gedeeltelijk verband houden met het bovenvermeld doel of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten in directiecomité's, het uitoefenen van opdrachten en functies. Deze opdrachten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Zij kan haar doel direct of indirect verwezenlijken in eigen naam of voor rekening van derden, alleen of in associatie, door uitvoering van alle operaties die dit doel of dat van de maatschappijen waarin zijn belangen heeft, bevorderen.

* De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur en begint te werken op de datum van de oprichting.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfenveertigduizend euro (45.000 EUR),

vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

Het kapitaal is volledig onderschreven door de oprichters als volgt.

1/ de Naamloze Vennootschap "ARE GROUP SA" heeft ingetekend voor negenhonderd

negenennegentig (999) aandelen;

21 Mevrouw DECEUNiNCK Patricia heeft ingetekend voor één (1) aandeel.

* Het kapitaal is slechts voor éénlvierde (1/4) hetzij ELFDUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG euro NUL cent (¬ 11.250,00) volgestort. De volstorting zal door de vennoten geschieden op eerste verzoek van de zaakvoerder.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en de opbrengsten van de vereffening.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

* Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De bevoegdheid van de zaakvoerder houdt onder meer in dat hij alle postverrichtingen mag stellen, en dus onder andere het openen en beheren van een rekening bij de Bank van de Post, het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen, postmandaten en dergelijke en dus in 't algemeen alle handelingen die worden uitgevoerd door De Post.

De zaakvoerder(s) hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

* Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

De Naamloze Vennootschap "AMÉNAGEMENT, RÉNOVATION, ELECTRICITE S.A." afgekort "ARE GROUP SA", met maatschappelijke zetel te 9164 Bourscheid (Groothertogdom Luxemburg), Um Grift, Buurschtermillen 8, bijkantoor gelegen te 1070 Anderlecht, Lenniksebaan 451, BTW BE 0861.090.081, RPR Brussel, met als vaste vertegenwoordiger de Heer VANDEMOORTELE Danny Gilbert, wonende te 9164 Bourscheid (Groothertogdom Luxemburg), Buurschtermillen 10.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier later anders over beslist,

* De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur ter zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

* De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen tijdens het jaar dat volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar.

* Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Indien de wet een einddatum verplicht oplegt, zal het lopend boekjaar automatisch verlengd worden tot die datum.

* Het eerste boekjaar begint te lopen op datum van de oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

* De zaakvoerders stellen de uitkeerbare winst vast, conform de wet.

Luik B - Vervolg

Op deze winst wordt jaarlijks opgenomen:

vijf procent voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is.

- een eventueel door de algemene vergadering bepaald bedrag dat aan één of ander reservefonds

wordt aangewend.

Het saldo, zo er één is, wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aantal aandelen.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de zaakvoerder en aan de Codperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Flamée & Partners", te 8530 Harelbeke, Overleiestraat 100, met bevoegdheid te delegeren, teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

- de inschrijving van de vennootschap in de krulspuntbank voor ondernemingen;

- de inschrijving van de vennootschap als belastingsplichtige bij de administratie van de belasting

over de toegevoegde waarde;

daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het

nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE NIET-GEREGISTREERDE AKTE, MET ALS ENIG

DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Geassocieerd Notaris Stijn Rees.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 28/02/2013 - Annexes du

Voor-

bt htouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 29.07.2015 15372-0520-011
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 18.07.2016 16329-0018-013

Coordonnées
ARE GROUP BELGIE

Adresse
GULDENSPORENPARK 120 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande