ARKO VERANDABOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARKO VERANDABOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.419.041

Publication

02/01/2014
ÿþVoor behoud

aan hr Belg is Staatst,

MM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111f1I1111111111111111 Oudenaarde

1"8 DEC. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O X43 g Oè!A

' Benaming (voluit) : ARKO VERANDABOUW

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Beverstraat 39 - 9500 Geraardsbergen

Onderwerp(en) akte : Oprichtinq

iHet jaar tweeduizend dertien;

Op twaalf december;

LTe Geraardsbergen;

'Voor mij, LAURENT RENS, Notaris met standplaats te!

Geraardsbergen;

:VERSCHENEN:

1.De Heer VERFAILLIE Johnny Leon, geboren te Halle op 9 oktober.

'1976, RR.761009.293.36;

En zijn echtgenote:

.2.Mevrouw KEUTERICKX Elke, geboren te Ninove op 5 maart 1981,

; RR.810305.190.24;

,Beiden wonende te 9500 Geraardsbergen, (ex Viane) Beverstraat-

: 39.

gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens; ;huwelijkscontract verleden door notaris Paul Van Holen te' ;Galmaarden op 25 augustus 2003;

!Die mij verzochten bij authentieke akte de statuten vast te

stellen van de besloten vennootschap. met beperkte ;aansprakelijkheid, die zij oprichten voor onbepaalde duur, 'onder de benaming van "ARKO VERANDABOUW", met eerste, maatschappelijke zetel te 9500 Geraardsbergen, Beverstraat 39.

;Voordien hebben de oprichters een financiëel plan opgemaakt,:

;dat zij mij, notaris, heden overhandigen, om door mij te worden; bewaard en waarbij zij het bedrag van het maatschappelijk, kapitaal groot achttien duizend zeshonderd euro hebben verantwoord.

De comparanten verklaren dat dit kapitaal volledig geplaatst `en dat het verdeeld is in honderd (100) aandelen, waarop zij inschrijven als volgt:

:--ieder comparant schrijft in op vijftig aandelen.

:De comparanten verklaren dat elke inschrijving ten belope van

;één/derde in geld is gestort, zoals blijkt uit een attest van deponering op een bijzondere rekening bij de bank Fintro, onder; nummer BE28 1430 8842 6820, geopend op naam van de vennootschap: in oprichting, welk attest aan de instrumenterende notaris terstond werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

1

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke

industriële, commerciële, financiële roerende of onroerende handelingen te stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-handel en productie van alle aluminium, PVC, ijzer- en houtconstructies met of zonder glas, evenals de plaatsing van deze constructies en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

-de klein- en groothandel, de in- en uitvoer van ramen, deuren, trappen enz., kortom in alle binnen- en buitenschrijnwerkerij zowel in hout, aluminium en PVC, alsmede alle aanverwante artikelen en producten;

-timmer- en schrijnwerkerij voor het vervaardigen en plaatsen van ramen, deuren en dergelijke in hout, aluminium en/of PVC; -de algemene coördinatie van werkzaamheden op de bouwwerf;

-het ontwikkelen van nieuwe producten in het kader van hoger genoemde activiteiten, deze te produceren of te laten produceren, deze te commercialiseren, alsmede raadgevend optreden;

-de vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken of uitbreiden.

Tevens mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van haar uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerend en onroerende goederen kopen, bouwen, verbouwen, verkavelen, verkopen, huren en verhuren.

Zij mag ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, onder meer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

Tenslotte mag zij zich ten bezwarende titel borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit alsmede zakelijke of persoonlijke zekerheden vestigen op haar goederen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere deelhebbende zaakvoerders. De handtekening van de zaakvoerder moet melding maken van de hoedanigheid waarin hij optreedt. Wanneer de vennootschap zelf tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die zal gelast worden met de uitvoering van die opdracht, in naam en voor rekening van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig de bepalingen van het

Voor-

behouden

aan het Wetboek van vennootschappen, alle daden van bestuur en;

Belgisch ;beschikking stellen, welke nodig of dienstig zijn om het

Staatsblad :maatschappelijke doel te bereiken, behoudens deze welke de wet`



;aan de algemene vergadering voorbehoudt; en iedere zaakvoerder :vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

In alle akten die een vennootschap verbinden, moet onmiddellijk; voor of na de handtekening van de persoon die de vennootschap ;vertegenwoordigt, vermeld worden in welke hoedanigheid hij optreedt.

:De jaarvergadering van de vennootschap wordt elk jaar gehouden ede laatste maandag van de maand juni op de zetel of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt de ;voormelde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de. ;_vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt de: eenendertigste december. Bij uitzondering loopt het eerste :jaar vanaf de oprichting van de vennootschap tot 31 december! ,2014.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene= kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks genomen:

1. Vijf procent voor de wettelijke reserve.

Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds een-tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

;2. Voor het overblijvend saldo, kan de algemene vergadering: ;beslissen bij gewone meerderheid van stemmen.

`Dat de algemene vergadering van de vennootschap de Heer Johnny, ;Verfaillie en mevrouw Elke Keuterickx voornoemd, heeft benoemd: zaakvoerders van de vennootschap voor

als in de aanhef?

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

tot niet-statutaire onbepaalde duur; 'Waarvan akte. 'Opgemaakt en verleden op plaats en datum vermeld.

Na voorlezing en integrale toelichting, hebben de comparanten ;met mij, notaris, ondertekend.

;Volgen de handtekeningen.

Geboekt zes bladen geen verzending te Geraardsbergen op december 2013 boek 573 blad 91 vak 13 Ontvangen Vijftig `(50,00 euro). De ontvanger Dirk Adriaensens, adviseur. Voor beredeneerd uittreksel.

,Bestemd tot bekendmaking in de bijlagen Staatsblad.

;Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van :en bankattest.

:Notaris Laurent Rens.

de akte oprichting:

tot het Belgisch;

13' euros

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARKO VERANDABOUW

Adresse
BEVERSTRAAT 39 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande