ARROJU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARROJU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.740.766

Publication

29/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-08-2014

Griffie

*14307554*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0560740766

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ARROJU

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op zesentwintig augustus tweeduizend veertien, nog ter registratie aan te bieden, dat er tussen

1. De heer DE SCHRIJVER Raphael Antoine Maria Leo, geboren te Sint-Niklaas op vier mei negentienhonderdzevenenzestig, (ID 590-0278580-22 - RR 67.05.04-115.43), wonend te 9250 Waasmunster, Lucien Reychlerstraat 76.

2. Mevrouw VAN ROEY Patricia Elisa Josée, geboren te Turnhout op vierentwintig mei

negentienhonderdzesenzestig, (ID 590-0608751-05 - RR 66.05.24-296.17), wonend te 9250

Waasmunster, Lucien Reychlerstraat 76.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, onder de naam  Arroju ,

waarvan de statuten onder meer het volgende inhouden:

- ZETEL: 9250 Waasmunster, Lucien Reychlerstraat 76.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen van de oprichting.

- DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

a) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

b) Alle taken die gemeenzaam tot de opdracht van de industrieapotheker behoren;

c) Het als "verantwoordelijk industrieapotheker" vrijgeven van de afgewerkte producten voor de verkoop en het houden van de bijhorende registers, zoals bedoeld in het Koninklijk Besluit van zes juni negentienhonderd zestig;

d) Administratieve taken uitvoeren;

e) Het mandaat van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap heeft bovendien tot doel, zowel in België als in het buitenland, het onroerende en roerende vermogen, dat zij door inbreng, aankopen of anderszins zal verwerven, beheren, verhuren, al dan niet gemeubeld leasen, leasen voor exploitatie en de financiering, zorg dragen. Zij mag bovendien gebouwen huren voor eigen rekening.

Tevens mag zij alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, restauratie, inrichting, dit alles in de ruimste zin van het woord. Bovendien mag zij alle activiteiten uitoefenen die betrekking hebben op het beheer en de uitbating van onroerende goederen, die haar of derden toebehoren en onder meer hiervoor alle taken op zich nemen, dit alles in de ruimste zin van het woord.

Verbod wordt haar opgelegd zich bezig te houden met werkzaamheden van vastgoedmakelaars. Het is haar evenwel toegelaten haar onroerende goederen of delen ervan te verkopen indien die om economische redenen aangewezen is gelet op het verkrijgen van een beter rendement van haar

Onderwerp akte :

Lucien Reychlerstraat 76 9250 Waasmunster

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

investeringen. Het doen van roerende beleggingen in de ruimste zin, onder meer het beheer van effectenportefeuilles voor eigen rekening, het nemen van participaties, onder welke vorm ook, in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen en verenigingen. Zij mag de functie uitoefenen van bestuurder in andere vennootschappen en verenigingen. Zij mag de functie uitoefenen van bestuurder in andere vennootschappen.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet limitatief werd opgesomd, met inbegrip van alle verrichtingen in verband met merken, brevetten en anderen onlichamelijke rechten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, bedrijven of groeperingen met eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstekken.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. - KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,-EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

- SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL - INSCHRIJVING

De oprichters hebben op de honderd (100) aandelen ingeschreven tegen de prijs van honderdzesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel, als volgt:

- door de heer De Schrijver Raphaël voor negenduizend zeshonderdtweeënzeventig euro (9.672,00 EUR), waarvoor hem tweeënvijftig (52) aandelen worden toegekend;

- door mevrouw Van Roey Patricia voor achtduizend negenhonderdachtentwintig euro (8.928,00 EUR), waarvoor haar achtenveertig (48) aandelen worden toegekend.

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (6.200,-EUR), zodat alle aandelen voor één/derde deel volgestort zijn geworden. De heer De Schrijver Raphaël moet dus nog volstorten zesduizend vierhonderdachtenveertig euro (6.448,00 EUR).

Mevrouw Van Roey Patricia moet nog volstorten vijfduizend negenhonderdtweeënvijftig euro (5.952,00 EUR).

- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, dient de besturende vennootschap een vaste vertegenwoordiger aan te stellen, overeenkomstig artikel 61 §1 Wetboek van Vennootschappen. Deze aanstelling kan enkel gebeuren mits het uitdrukkelijk akkoord van de bestuurde vennootschap.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 , 260 of 261 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

- ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

In afwijking van artikel 280 Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder(s) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap. Van zodra de vennootschap per aangetekend schrijven op de hoogte werd gebracht van het bestaan van een recht van vruchtgebruik op door haar uitgegeven aandelen, hebben zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar het recht om van de vennootschap alle informatie te ontvangen die zij aan haar aandeelhouders verstrekt.

De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben, voor zover zij aan de daartoe gestelde voorwaarden voldoen, het recht om de bijeenroeping van een algemene vergadering te eisen, elk met betrekking tot de punten waarvoor hij ter algemene vergadering het stemrecht kan uitoefenen. De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben het recht om op alle algemene vergaderingen aanwezig te zijn. Zij kunnen er beiden het vraagrecht uitoefenen.

Voor door de vennootschap uitgegeven aandelen die het voorwerp zijn van een recht van vruchtgebruik, wordt het stemrecht op de algemene vergadering steeds uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht.

- BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal eindigen op eenendertig december tweeduizendvijftien.

- BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE.

De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

- VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Deze verdeling zal vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. - BENOEMINGEN

a) wordt als zaakvoerder benoemd: de heer DE SCHRIJVER Raphael Antoine Maria Leo, apotheker, geboren te Sint-Niklaas op 04/05/1967, nationaal nummer 67.05.04-115.43, Lucien Reychlerstraat 76, die deze benoeming aanvaardt.

b) Hij wordt benoemd voor een onbepaalde duur.

c) Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

- COMMISSARIS

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Vincent Lesseliers,

Notaris te Beveren.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 29.08.2016 16522-0114-007

Coordonnées
ARROJU

Adresse
LUCIEN REYCHLERSTRAAT 76 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande