ARS ENERGETICA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARS ENERGETICA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.884.325

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.09.2014 14622-0227-009
31/01/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

energiebronnen, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële organisatie en systeemontwikkeling, veiligheid, enzoverder;

- de uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, sanering, gezondheid en milieu, aardgas en andere energiebronnen, akoestiek, enzoverder;

- geofysisch, geologisch en seismisch onderzoek en prospectie: metingen en waarnemingen van de aardoppervlakte om informatie te verkrijgen over de aardstructeren en de aanwezigheid van aardolie, aardgas, mineralen of grondwater;

- geodetisch onderzoek; hydrografisch onderzoek; onderzoek van de bodemstructuur; grensonderzoek;

- cartografie en informatie over de ruimtelijke ordening, inclusief luchtfotografie daarvoor;

- industrieel en technisch onderzoek.

De hiervoor vermelde activiteiten en omschrijvingen dienen in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd voor

zover de eventuele benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken,

zullen in onderaanneming worden uitgevoerd of uitgegeven worden.

* Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en

uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

* Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in grondstoffen, halffabricaten, fabricaten, diverse

consumentengoederen en menigvuldige goederen.

* Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

* De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

* Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

* Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

* Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

* Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdings instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Duur

(Artikel 4) De vennootschap bestaat met ingang van 22 januari 2013 voor een onbeperkte duur te rekenen

vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

(Artikel 5) Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO

(18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een

gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is volledig gevormd door inbrengen in geld en werd onderschreven als volgt : 1/ De heer FLAMANG Bernard, voornoemd, heeft in speciën ingeschreven voor een bedrag van tienduizend tweehonderd dertig euro (¬ 10.230,00), waarvoor hem vijfenvijftig (55) aandelen werden toegekend;

2/ Mevrouw RINGOOT Mady, voornoemd, heeft in speciën ingeschreven voor een bedrag van achtduizend driehonderd zeventig euro (¬ 8.370,00), waarvoor haar vijfenveertig (45) aandelen werden toegekend.

Gestort bedrag : de aandelen werden volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Deponering van het gestorte kapitaal

De ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op de bijzondere rekening nummer BE91 7370 3828 9276, geopend, op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 21 januari 2013 afgeleverd bankattest, dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen :

1/ De heer FLAMANG Bernard : zesduizend achthonderd twintig euro (¬ 6.820,00);

2/ Mevrouw RINGOOT Mady : vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (¬ 5.580,00).

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn om de vennootschap te besturen en te verbinden

Werd benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer FLAMANG Bernard,

voornoemd, die uitdrukkelijk verklaard heeft zijn mandaat te aanvaarden.

Zijn opdracht is onbezoldigd.

Omvang van de bevoegdheid van de zaakvoerders en wijze waarop zij deze uitoefenen

(Artikel 14) Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen zij een college.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

(Artikel 17) Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

(Artikel 18) Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen onder hun eigen verantwoordelijkheid, voor een duur die zij bepalen, geheel of gedeeltelijk hun bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van de besluiten opdragen aan een lasthebber die niet noodzakelijk vennoot hoeft te zijn. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap jegens derden binnen de bevoegdheden hen verleend in de volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders voor overdreven volmacht.

Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten.

(Artikel 21) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 18 uur.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni tweeduizend veertien om 18 uur.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht

(Artikel 9) Zijn er verschillende eigenaars van één onverdeelbaar aandeel, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening der daaraan gehechte rechten te schorsen totdat een enkele persoon aangewezen zij als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan zullen, behoudens afwijkende overeenkomst, alleen de vruchtgebruikers de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen.

(Artikel 23) Ieder vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber mits een geschreven volmacht. Niemand mag als lasthebber een vennoot bij de algemene vergadering vertegenwoordigen, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is. Dit laatste geldt niet voor wettelijke vertegenwoordigers, zoals voogden, en voor de echtgenoot die optreedt voor de huwelijksgemeenschap waarin de delen gevallen zijn.

(Artikel 25) Elk aandeel geeft recht op één stem.

Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen;

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren.

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.09.2015 15621-0563-009

Coordonnées
ARS ENERGETICA

Adresse
VISSEGEM 10 9660 ST-MARIA-OUD(BRAKEL)

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande