ARTE VERDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTE VERDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.010.928

Publication

28/08/2014
ÿþ Mnt! wolti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0847.010.928

Benaming

(voluit) : ARTE VERDE Gent

Afdeling Oudenaarde

1 9 AUO 2014

Griffie

1111111um~m~im~lej11111111" 1

Vo behc aar. Beis staaf

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Goriksstraat 80 - 9620 Zottegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 18/07/2014 gehouden ten maatschappelijke: zetel blijkt dat mevrouw Van Boxstael Ellen wonende Sint-Goriksstraat 80 9620 Zottegem wordt benoemd als bijkomende zaakvoerder vanaf 21/07/2014.

De Vos Frederik

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2012
ÿþ In' III,: Mod Word 11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_---_ -- I " iziaaic4*

Voor-

behoudt

aan hei

Bel9isct Staetsbla

Ondernemingsnr : 0?41 0-4(.0 ~..~i) Benaming

(voie : ARTE VERDE

(verl'url1 .

Otidenaarri

02 jet/ 2lllj

Griffie

Rechtsvorm " besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . 9620 Zottegem, Sint-Goriksstraat 80

(volledig adres )

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris François Story te Zottegem op negenentwintig Juni tweeduizend en twaalf, dat de Heer DE VOS Frederik, geboren te Zottegem op 12 december 1985, wonend te 9620 Zottegem, Sint-Goriksstraat, 80, een handelsvennootschap opgericht heeft;

-die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen heeft. Haar naam luidt : "ARTE VERDE".

-waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9620 Zottegem, Sint-Goriksstraat 80;

-met een maatschappelijk kapitaal van achttien duizend zeshonderd (48.600) euro;

-vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen op naam, aile zonder vermelding van nominale waarde; alle 186 aandelen zijn in geld onderschreven en werden bij de oprichting alle afbetaald tot beloop van twee derden (2/3den), zodat er dus een bedrag van 12.400 euro ter beschikking van de vennootschap staat; er blijft derhalve nog zesduizend tweehonderd euro (EUR 6.200) te volstorten door de voormelde oprichter;

-de gemelde som van twaalf duizend vierhonderd euro (EUR 12.400) werd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend met het oog op onderhavige oprichting, bij de naamloze vennootschap Record Bank; deze deponering blijkt trouwens uit het attest afgeleverd door gemelde bank op 28 juni 2012, hetgeen de ondergetekende notaris bevestigt op zicht van het laatst gemeld attest dat door de oprichter aan de ondergetekende notaris overhandigd werd. Gemeld attest werd niet gehecht aan de oprichtingsakte maar zal bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris. -Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

-Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

In geval van vereffening van de vennootschap, wordt - na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening - het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

-Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Up de i. Gaste blz. van Luik B vermelden : Recto' Ifaam en trt+f'danf(,ilc:d ,pan de irï trumenit.ierid . notaris. hetzij van de perso(o)n(eri)

bevoegd de re 'f-1 V.r:'" .on t>.I aan; ren van dt:rdri te vertegenwoordigen

Verso . Naam en I ne t,-.'r.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

-De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen

a)Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, sportterreinen, parken, vijvers, wintertuinen en groene zones van zowel particulieren als bedrijven. Het ontwerpen en aanleggen van klinkers, tegels en kasseien en soortgelijke verhardingen.

b)Het snijden en snoeien van bomen.

c)Groot- en kleinhandel van zaad- en pootgoed, bloemen en sierplanten, kruiden, kruidenplanten en nutsplanten, meststoffen, sproeistoffen en besproelingsmaterialen, grondverbeteringproducten, grond, turf, rotsstenen, tuingereedschap, land- en tuinbouwmachines, land- en tuinbouwmaterialen, import en export van deze producten.

d)Teelt en selectie van snijbloemen, bomen, kruidenplanten, groenten, fruit, nuts- en sierplanten, tuinbouwzaden, zowel op natuurlijke als niet-natuurlijke basis.

e)Bereiden van compost, landbouwgrond, natuurlijke en kunstmatige meststoffen, mengingen van teelaarde, humus voor land- en tuinbouw alsook de natuurlijke en kunstmatige stoffen ter verbetering van de grond. f)Bosontginning.

g)Het verhuren van land- en tuinbouwmachines en sierplanten.

h)Het voorbereiden, het verrichten, het uitvoeren en het verwerken van alle soorten tuinconstructiematerialen en -producten, elementen en grondstoffen in onder- en hoofdaanneming.

»Algemene onderneming van grondwerken, complexe opdrachten, omvattend alle werken met het oog op de wijziging van het bodemreliëf, zoals uitgraving- ophoping- en nivelleringswerk, het uitgraven van de bedding van een weg, van bekkens en sleuven, met inbegrip van hydraulische grondwerken.

j)Het construeren en aanbrengen of plaatsen van alle soorten tuinkamermaterialen, decoratieve grondconstructies en aanverwante producten.

k)De bestrating en alle vormen van verharding van wegen, opritten en toegangswegen, terrassen enzovoort, en alle daaraan verbonden aanhorigheden.

l)Ontwerpen, aanleggen en herstellen van beregeningsinstallaties, kleine metselwerken, elektriciteitswerken en verlichting, afsluitingen, poorten en hekwerken en alle aanhorigheden.

m)De bouw van zwembaden en zo verder.

n)De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw,

o)De handel in zwembadartikelen- en benodigdheden

p)De bouw en het plaatsen van ontvochtiginginstallaties, alsook alles wat daarbij komt kijken, zowel elektriciteit, buisfitterij, warmtepomptechniek, betonwerken, loodgieterij, tegelzetterij, polyesterwerken, graafwerken en grondwerken.

q)Verlenen van advies en assistentie inzake constructie en fabricage van alle materialen en grondstoffen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het vorige en in het algemeen, alle verrichtingen van commissie, mandaat of vertegenwoordiging,

r)De vennootschap mag aile handel, nijverheid, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op alle wijzen belangen nemen in aile zaken, ondernemingen, of vennootschappen met eenzelfde doel, gelijklopende of aanverwant doel, en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden. De vennootschap zal alle industriële, handels, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

s)Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens lenin-'gen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

GEMEENSCHAPPELIJKE BEPALING ;

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

-ALGEMENE VERGADERING

ZITTING EN BIJEENROEPING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van de vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand mei om 19 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, ook om 19 uur.

Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens 1/5de van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste 15 dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste 15 dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd ais hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

VERDAGING

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

SCHRIFTELIJKE ALGEMENE VERGADERING

§1.De vennoten kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2.Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moeten) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3.Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4.1-let toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

ZITTINGEN  NOTULEN

§1.De algemene vergadering verkiest bij relatieve meerderheid van stemmen onder haar leden een voorzitter, en - enkel indien de vergadering het nuttig acht - een secretaris en/of stemopnemers. De secretaris en de stemopnemers moeten niet noodzakelijk vennoot zijn.

§2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

BERAADSLAGINGEN

§1.Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§2.AIle algemene vergaderingen mogen slechts beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§3.Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen, welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn, en bij absolute meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

§4.1n geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

-De gemelde oprichter heeft nog besloten :

1°De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in 2013.

2°Het eerste boekjaar vangt aan op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door de hierbij opgerichte vennootschap om te eindigen op 31 december 2012.

3°Werd aangesteld als enige zaakvoerder : de Heer DE VOS Frederik, voornoemd, die deze opdracht aanvaard heeft.

Het mandaat van de gemelde zaakvoerder is gegeven voor onbepaalde duur. Hij is derhalve benoemd tot herroeping van zijn mandaat.

Hij oefent alleen alle machten uit overeenkomstig de wet en de statuten.

Hij is derhalve bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder is bijgevolg tevens bevoegd om namens de vennootschap authentieke akten te ondertekenen.

4°De vergadering geeft volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D'Haeseleer Eric Boekhoudkantoor te 9620 Zottegem, Ledebergstraat 45, vertegenwoordigd door de Heer D'Haeseleer Eric, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te vervullen bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

" VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voorafgaand aan de registratie van de akte, enkel bestemd voor neerlegging ter bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormig afschrift van de akte.

Voor-

lïehotsders

aan het

Belgisch

Staatsblad

r--" 

L~

" , Fr

~

O{; blz, van Luik 6 vermeiden Recto : tram Ern hc)e^J~.n1c,IrE,c. :<=e1 rrtstrurrrentE:rc nrir, nttarïs, hetzij van de perso(o)n(errl

bevoegd tic le,.t't`,1 ruSi=;;n ten van di rden tt vertegenwoordigen

Verso - Kaam e-r If:::

Coordonnées
ARTE VERDE

Adresse
SINT-GORIKSSTRAAT 80 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande