ARTS SOPHIE T'HOOFT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTS SOPHIE T'HOOFT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.896.859

Publication

19/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 07.09.2013, NGL 13.11.2013 13660-0534-009
21/11/2011
ÿþOndernemingsnr : 04(b % Ç g ç I

Benaming

(voluit) : ARTS SOPHIE T'HOOFT

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Aalter, Kraenepoelpad 34

Onderwerp akte : BV BVBA Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frits GUISSON te Aalter, op 3 november 2011, nog te registreren, blijkt

dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht:

- rechtsvorm en naam: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "ARTS SOPHIE T'HOOFT".

- zetel: 9880 Aalter, Kraenepoelpad 34.

- oprichter:

Mevrouw T'HOOFT Sophie Lucie Raphaël, arts, geboren te Gent op 31 mei 1985, (nationaal nummer

85.05.31 098-16), echtgenote van de Heer BRAEM Bruno, wonende te 9880 Aalter, Kraenepoelpad 34.

- kapitaal: ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale

waarde. Gans het kapitaal is onderschreven en op alle aandelen is ingeschreven middels inbreng in geld, door

voornoemde Mevrouw T'HOOFT Sophie, voor het geheel of ¬ 18.600,00, volstort ten belope van ¬ 12.400,00,

waarvoor haar 100 aandelen worden toegekend.

-duur: Onbepaald vanaf oprichting.

-doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde door haar organen-vennoten (artsen-specialisten in het uitvoeren van medische expertises, evaluatie menselijke schade) in naam en voor rekening van de vennootschap en, rekening houdend met de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door een arts en onder zijn eigen onbeperkte verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning van de eretonen en de uitkering aan de artsen-vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

De arts brengt zijn volledige medische activiteit in gemeenschap, de daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de artsen die tot de vennootschap toegetreden zijn.

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die rechtstreeks nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4. De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, die rechtstreeks nuttig en nodig zijn voor de uitoefening van voomoemde activiteiten.

5. Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparatuur en gebouwen te gebruiken en/of aan te schaffen.

6. De mogelijkheden te scheppen om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

7. Het verstrekken van informatie en/of onderricht, seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen inzake de uitoefening van de geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

8. De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren of die ze wil verwerven, zoals onder meer de aankoop , de verhuring, de oprichting, het in vruchtgebruik nemen van gebouwen, of de aankoop van roerende goederen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit onder uitdrukkelijke voorwaarde dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

In het algemeen mag de vennootschap aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

R

11II

Voor. behoud aan hc Belgisi Staatsb

1J1

Mod 2.1

Z JAS In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~ 0 8 NOV. 2011

~RtCGt`Il~it§~'K VAN ! Ki)OPH.aNuEt. TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsbràd = 21TI12-0T1- Annexes du 1Vróniteur bete

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. -bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door 1 of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen en artsen-vennoten, te benoemen door de algemene vergadering.

Als statutaire zaakvoerder is aangesteld: Mevrouw T'HOOFT Sophie Lucie Raphaël, wonende te 9880 Aalter, Kraenepoelpad 34, zoals voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan 1 werd benoemd) heeft de meest uitgebreide machten en bevoegdheden om, in naam van de vennootschap op te treden, zowel ais eiser dan als verweerder, en aile daden van bestuur en beschikking te stellen, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij dient bij de vervulling van zijn taak steeds te handelen overeenkomstig de regels van behoorlijke beroepsuitoefening als arts.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische handelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

- jaarvergadering: Jaarlijks op de'Isfe zaterdag van de maand september, om 14.00 uur en voor de eerste keer in 2013.

boekjaar: Gaat in op 1 april van ieder jaar om te eindigen op 31 maart van het volgend jaar; het eerste eindigend op 31 maart 2013.

-Reserves, winstverdeling en verdeling van saldo: Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst.

Van de nettowinst wordt 5 % voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die 1/10de van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Onmiddellijk na de oprichting heeft de enige vennoot-oprichter volgende beslissingen genomen:

a. Retroactiviteit

Alle handelingen en daden van de oprichter in deze welke werden verricht vanaf 1 oktober 2011 in het kader van het doel van de op heden opgerichte vennootschap, werden, voor zoveel als nodig, bekrachtigd en zullen worden geacht te zijn gesteld voor rekening en in naam en voor risico van de hierbij opgerichte vennootschap, dit in overeenstemming niet de wettelijke bepalingen inzake "verbintenissen voor een vennootschap in oprichting" van het Wetboek van Vennootschappen.

b. Volmachten

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparant aan de Heer DE COSTER Roland, boekhouder-fiscalist, wonende te 9880 Aalter, Weibroekdreef 8b, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit niet macht tot indeplaatsstelling.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Frits GUISSON

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 30.09.2015 15612-0142-009

Coordonnées
ARTS SOPHIE T'HOOFT

Adresse
KRAENEPOELPAD 34 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande