ASCON

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASCON
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.906.769

Publication

07/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 6 -12- 2013

RE:.:F11.8..INK VAN

KOOPHAI3Le`TE GENT



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0871.906.769

Benaming (voluit) : ASCON

(verkort) ;

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GAVERSESTEENWEG 378

9820 MERELBEKE

Onderwerp akte :KAPITAALSVERHOGING/WIJZIGING STATUTEN

" ; Tekst : Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ludwig Vermeulen te Merelbeke op negentien december tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschapÉ onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ASCON, met eenparig'; ; goedvinden volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste beslissing: vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op eenendertig maart:; tweeduizend dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap negenhonderd-, tweeëndertig duizend driehonderd vijfentwintig komma achtentachtig euro (932.325,88" ) bedragen, zoals.: blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per éénendertig december tweeduizend en elf.

Tweede beslissing: vaststelling van het uitkeerbare bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen minstens negenhonderd tweendertig duizend driehonderd vijfentwintig komma achtentachtig euro bedraagt.

Derde beslissing: kennisname van de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing genomen op vijfentwintig november tweeduizend' dertien, om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds bruto dividend voor een bedrag van. negenhonderd tweendertig duizend euro (932.000,006),

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing genomen op vijfentwintig november tweeduizend en:: dertien, elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het,' '= tussentijds dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB;, onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van eens` roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

Vierde beslissing: kauitaalverhoging door inbreng in natura

a. Verslagen. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan op; .ï vijfentwintig november tweeduizend dertien over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde' inbreng in natura en de kapitaalverhoging; alsook van het nagemelde verslag van de bedrijfsrevisor, zijnde Figurad Bedrijfsrevisoren bvba, te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126, (ingeschreven;. .; onder nummer B27 bij het instituut van de bedrijfsrevisoren), vertegenwoordigd door mevrouw Ann Vlaenderen (ingeschreven onder nummer 1494 bij het instituut van de bedrijfsrevisoren), bevattende een: beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de alsi tegenprestatie verstrekte vergoeding.

b. De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato vijfentwintig november tweeduizend dertien,,' luidt letterlijk als volgt:

"De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het:: wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering ontstaan uit het besluit tot,; uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ascon, met maatschappelijke zetel te Gaversesteenweg 378, 9820 Merelbeke en mei;:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

í

mod 11.1

ondernemingsnummer BE 0871.906.769 RPR Gent. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

-de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij Ascon BV BVBA middels een inbreng in nati ra van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van 932.000,00 euro onder afhouding van 10% roerende voorheffing of netto 838.000,00 euro, conform artikel 537 van liet wetboek van inkomstenbelastingen;

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de bedrsrevisoren inzake inbreng in natura, en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van !let aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrjseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dal de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 838.800, 00 euro, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in hel kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 83.880 nieuwe aandelen van Ascon BV BVBA, zonder nominale ; waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van 838.800,00 euro, worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend :

-58.716 nieuwe aandelen aan de heer Alex Segers

-25.164 nieuwe aandelen aan mevrouw Annemieke Coucke.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 838.000,00 euro om het te brengen van 18.600, 00 euro naar 857.400, 00 euro.

Volledigheidshalve vermelden we dat na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging het kapitaal slechts zal worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten die wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

WU willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag fairness opinion' is. Wi verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denis-Westrem, 25 november 2013 ".

e. Beslissing.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de , vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto dividend, hetzij (932.000 x 90% = 838.800,00e) achthonderd achtendertig duizend achthonderd euro, om liet van achttienduizend zeshonderd etùro 18.600,006) te brengen op achthonderd zevenenvijftig duizend vierhonderd euro (857.400,006), met uitgifte van drieëntachtig duizend achthonderd tachtig nieuwe aandelen, met dien . verstaande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van het tussentijds bruto dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Viifde beslissing: verwezenliiking van de kapitaalverhoging - Volstorting

Aile vennoten verklaren negentig procent (90%) van het tussentijds bruto dividend, hetzij een totaal bedrag van achthonderd achtendertig duizend achthonderd euro in de vennootschap in te brengen, teneinde in te schrijven op de voormelde kapitaalverhoging in verhouding tot hun actueel aandelenbezit, wetende dat de resterende tien procent (10%) van het tussentijds bruto dividend als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

De nieuwe aandelen worden toebedeeld als volgt :

-aan Alex Segers, wonende te 9820 Merelbeke, Gaversesteenweg 378 : achtenvijftig duizend zevenhonderd zestien aandelen (587I6)

-aan Annemieke Coucke, wonende te 9820 Merelbeke, Gaversesteenweg 378 ; vijfentwintig duizend honderd vierenzestig aandelen (25164)

Zesi e beslissing: vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van achthonderd achtendertig duizend achthonderd euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht is op achthonderd zevenenvijftig duizend vierhonderd euro vertegenwoordigd dooi' vijfentachtig duizend zevenhonderd veertig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zevende beslissing: wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de eerste zin van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa " Naam en handtekening

mod 11.1

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd zevenenv jfiig duizend vierhonderd euro, " vertegenwoordigd door vientachtig duizend zevenhonderd veertig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, "

Ludwig Vermeulen,

Notaris te Merelbeke.

Tegelijk hiermee neergelegd :

ll eensluidende uitgifte van het proces-verbaal houdende wijziging der statuten

21 tekst van de gecoordineede statuten

3/ verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura, met als bijlage het bijzonder verslag van het

betuursorgaan

Op de laatste biz, van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

,Vbo> behouden aan het Belgisch Staatsblad

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.07.2012, NGL 30.08.2012 12507-0186-011
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.07.2011, NGL 31.08.2011 11504-0373-012
14/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.09.2010, NGL 08.10.2010 10574-0312-010
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 31.08.2009 09719-0110-011
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.07.2008, NGL 29.08.2008 08702-0149-010
13/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.04.2007, NGL 07.06.2007 07199-0109-011
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 23.06.2006, NGL 31.08.2006 06767-3578-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.08.2016, NGL 26.08.2016 16504-0332-011

Coordonnées
ASCON

Adresse
GAVERSESTEENWEG 378 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande