ASPEL ARTE

Association sans but lucratif


Dénomination : ASPEL ARTE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 635.562.014

Publication

26/08/2015
ÿþM0D 2.2

Íá In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter ariffie RECHTBANK VAN

Ondernemingsnr : 6 3 S 50, O4 y Benaming

(voluit) : Aspel Arte

I:OOi"'I-1APIDCL cCNT

1 7 AUG. 2015

AFDELING DENDERMONDE

I

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

n

uluuiUllli~ui

+151229

l

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : De zetel van de vereniging is gevestigd in Vlaanderen.

Heden is hij gevestigd te Aspelare, Nederhasseltstraat 334, in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde.

Onderwerp akte : Oprichting:

Een vereniging wordt opgericht met de volgende benaming: Aspel Arte .

Aspel Arte is een Vereniging zonder Winstoogmerk.

De datum van oprichting is 1 augustus 2015.

De zetel is gevestigd te 9404 Aspelare, Nederhasselstraat 334.

De oprichters van de vereniging zijn:

Antoine De Wael, Nederhasseltstraat 334, 9404 Aspelare.

Marc Van der Meeren, Nederhasseltstraat 326, 9404 Aspelare.

Jasée Van Dooren, Nederhasseltstraat 334, 9404 Aspelare,

Bernadette Remory, Appeiterre-Dorp 43, 9400 Appeiterre.

Aspel Arte Vzw , heeft tot doel kunst te promoten en te creëren in al haar uitingen: beeldende kunsten, muziek en literatuur.

Deze vereniging staat ook voor artistieke vrijheid, zowel voor kunstenaars als naar één ieder die zich geroepen voelt om deel te nemen aan de artistieke projecten van de VZW.

De vereniging heeft een sociaal-culturele visie waarbij ze ernaar streeft mensen samen te brengen en de kunst als bindend element optreedt.

Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voor zover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid van de statuten en voor zover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken.Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Sïjlagen billet Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudeji aan het Belgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter, de ondervoorzitter en de secretaris zijn automatisch voorzitter, ondervoorzitter en secretaris van de algemene vergaderingen.

De raad van bestuur heeft op haar vergadering van 1 augustus 2015 overeenkomstig de statuten beslist dat de taakverdeling binnen de raad van bestuur als volgt zal worden uitgeoefend:

Voorzitter: Antoine De Me! Nederhasseltstraat 334, 9404 Aspelare.

Ondervoorzitter Marc Van der Meeren, Nederhasseltstraat 326, 9404 Aspelare.

Secretaris: Jasée Van Doorera, Nederhasseitstraat 334, 9404 Aspelare.

Penningmeester: Bernadette Remory, Appelterre-Dorp 43, 9400 Appelterre.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelf daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden van roerende en onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het lichten van hypotheken,...

De raad kan zijn bevoegdheid of een gedeelte ervan op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

De raad benoemt een gedelegeerd bestuurder, die zijn mandaat kan overdragen aan een andere bestuurder, en die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en alle andere dergelijke ondernemingen of diensten. Voor dergelijke zaken van dagelijks bestuur volstaat de handtekening van de gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur benoemt als gedelegeerd bestuurder ; Antoine De Wael, Nederhasseltstraat 334, 9404 Aspelare, met aile hem toegekende bevoegdheden.

Luik B - Vervolg

MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ASPEL ARTE

Adresse
NEDERHASSELTSTRAAT 334 9404 ASPELARE

Code postal : 9404
Localité : Aspelare
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande