ASSORTI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSORTI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.392.009

Publication

16/10/2013
ÿþmod 11.1

- 1~ -git l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0458.392.009

Benaming (voluit) : ASSORTI

tu.1110

IY

i

A

ber

az

Be Sta

GRIFFIE RECHTBAH:

VAN KOOPHANDEL

- 7 OKT. 2013

DENDEPee)elD ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Elisabethlaan 120

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :ONTBINDING MET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING  TOEBEDELING -- SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op dertig september tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: Lezing en onderzoek van het Verslag van de zaakvoerder  Verslag van de bedrijfsrevisor

Er wordt voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op juli tweeduizend en dertien, omtrent het voorstel tot ontbinding zoals vereist overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarbij de staat van activa en passiva de dato dertig juni tweeduizend en dertien werd gevoegd.

Met betrekking tot deze in vereffeningstelling werd door Accountantskantoor Corthout Michel & Partners, vertegenwoordigd door de heer Corthout Michel, extern accountant, een verslag opgemaakt over de staat van activa en passiva de dato dertig juni tweeduizend en dertien.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk: "7.Besluit: in het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de vennootschap BVBA Assorti een boekhoudkundige staat, afgesloten per 30 juni 2013 opgesteld, die -- rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap  een balanstotaal opgeeft van 30.502,54 EUR. Het netto passief bedraagt 211.350,89 euro ná vermelding van het nog niet door de Algemene Vergadering goedgekeurde resultaat van de vennootschap over de periode van 01 juli 2012 tot en met 30 juni 2013 onder het eigen vermogen.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat per 30 juni 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele financiële consequenties naar aanleiding van mogelijke voor ons kantoor ongekende claims, alsook mogelijke belastingcontroles inzake vennootschapsbelasting en/of BTW en/of sociale zekerheid en dit in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten."

2.: gelet op het voorgaande - tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden. Tevens beslist de algemene

vergadering met eenparigheid van stemmen_ geen_ vereffenaars_ aan te __ _ _ _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i.i

4

stelten, waardoor voldaan is aan de voorwaarde van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen zodat de zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaar dient te worden beschouwd.

3.: ontslag te verlenen aan de zaakvoerder, mevrouw Liessens Maddy, voornoemd. Haar wordt bovendien kwijting verleend voor het door haar gevoerde beleid.

4.: Gelet op het feit dat er geen passiva meer zijn zoals blijkt uit voormelde staat van activa en passiva de dato dertig juni tweeduizend en dertien, stelt de voorzitter vast dat, vermits er geen vereffenaar wordt benoemd, de sluiting van de vereffening in onderhavige akte kan geschieden.

Voor de verduidelijking wordt verwezen naar de Parlementaire Vraag nr. 14529, waarin gevraagd werd hoe de voorwaarde dat een ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening slechts mogelijk is als er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva bedoeld in artikel 181 W. Venn. Uit het antwoord van de minister kan worden het volgende worden besloten: 1.enkel schulden worden geviseerd, zodat andere passiva als kapitaal en reserves niet in beschouwing worden genomen, 2.dat het enkel de schulden ten aanzien van derden betreft, zodat schulden aan de vennooten niet in beschouwing genomen worden, 3.de kosten of provisies verbonden aan de vereffening zelf worden niet in beschouwing genomen en 4.de voorwaarde is voldaan indien de schulden die blijken uit de staat van actief en passief zijn terugbetaald tussen het opmaken van de staat en de beslissing tot ontbinding van de vennootschap.

5.: dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat bij hun weten alle passiva werden aangezuiverd, en dat zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen. De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden.

De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens tien jaar bewaard blijven door mevrouw Liessens Maddy in haar domicilie.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de aandeelhouders. Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen in hun bezit. Indien er na de vereffening, onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan voornoemde aandeelhouders, die deze evenwel slechts ten laste zullen nemen tot beloop van wat zij uit de vennootschap als vereffeningsoverschot hebben ontvangen.

6. -- uitkering naar aanleiding van de invereffeningstelling.

Voorafgaande uiteenzetting :

Het volledige maatschappelijk vermogen komt toe aan de enige vennoot.

De enige vennoot besluit om over te gaan tot uitkering aan zichzelf in het kader van de vereffening van het vermogen van de vennootschap in vereffening, waarbij er een toebedeling gedaan wordt aan de enige vennoot van het vruchtgebruik over nabeschreven onroerend goed, welke zich in het patrimonium van de vennootschap bevindt, en wel als volgt:

Toebedeling onroerend goed :

Voorafgaande uiteenzetting :

De vennootschap bezit het vruchtgebruik over volgend onroerend goed :

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED.

STAD SINT-NIKLAAS, zevende afdeling

Een handelshuis op en met grond en afhangen gestaan en gelegen te Sint-Niklaas, zevende afdeling, Koningin Elisabethlaan 118, ten kadaster gekend sectie B, nummer 5731A16, groot zeventig vierkante meter.

Het kadastraal inkomen bedraagt duizend zevenhonderd tweeënzeventig euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

l2ehoudein aan het Belgisch

Staatsblad



EIGENDOMSOORSPRONG.

Voorschreven goed behoorde oorspronkelijk wat het vruchtgebruik voor een periode van twintig jaar betreft toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Assorti en wat de blote eigendom betreft toe aan de heer Van Hecke Karel en mevrouw Liessens Maddy om het te hebben verkregen ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Patrice Bohyn te Haasdonk en notaris Danny De Kesel te Nieuwkerken op twaalf augustus negentienhonderd zesennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op zevenentwintig september daarna, boek 5088 nummer 12, jegens de heer Dentant Alfred te Temse.

Mevrouw Liessen Maddy, voornoemd, verkreeg de blote eigendom voor de geheelheid bij akte afstand-verdeling verleden voor ondergetekende notaris op zeven oktober tweeduizend en negen, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op veertien oktober daarna, nummer formaliteit 55-T-14-10-2009-11260, jegens de heer Van Hecke Karel, voormeld.

Toebedeling.

Na deze uiteenzetting heeft de verschijner in deze, handelend in haar hoedanigheid van vennoot-vereffenaar van de vennootschap, besloten naar aanleiding van de invereffeningstelling, ten titel van uitkering in het kader van de verdeling van het maatschappelijk vermogen het voorschreven onroerend goed uit het maatschappelijk vermogen toe te bedelen aan zichzelf, die aanvaardt.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASSORTI" in vereffening, wordt hierna tevens "de overdrager" genoemd.

De enige vennoot worden hierna tevens "de overnemer" genoemd.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG.

1) Het eigendom gaat over naar de enige aandeelhouder voor vrij, zuiver en onbezwaard van alle hypotheken, voorrechten en beslagen, met uitzondering van een hypothecaire inschrijving in eerste rang genomen op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op zevenentwintig september negentienhonderd zesennegentig, boek 1690 nummer 22, in voordeel van de Coöperatieve Vennootschap CERA Bank, voor een bedrag van één miljoen Belgische Frank (1000.000 BEF) of vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (24.789,35 EUR) in hoofdsom en honderdduizend Belgische Frank (100.000 BEF) of tweeduizend vierhonderd achtenzeventig euro drieënnegentig cent (2.478,93 EUR) in aanhorigheden, blijkens een akte van kredietopening verleden voor notaris Patrice Bohyn, te Haasdonk op twaalf augustus negentienhonderd zesennegentig en met uitzondering van een hypothecaire inschrijving in tweede rang genomen op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op eenentwintig oktober tweeduizend en negen, nummer formaliteit 55121/1012009/11798, in het voordeel van KBC bank voor een bedrag in hoofdsom van tweehonderd en tienduizend euro en in bijhorigheden van twaalfduizend vijfhonderd euro ingevolge akte krediet verleden voor ondergetekende notaris op zeven oktober tweeduizend en negen.

De vereffenaar verklaart dat het voormelde onroerend goed niet met een hypothecair mandaat bezwaard is.

2) De enige vennoot zal vanaf heden het vruchtgebruik bekomen zodat hij de volle eigendom, het genot en vrij gebruik bezit, en vanaf heden alle hoegenaamde belastingen en lasten te dragen, hierin ook begrepen de verhaalbelastingen.

3) Het onroerend goed gaat over naar de enige vennoot in de staat waarin het zich bevindt, en onder meer, zonder waarborg van maat of oppervlakte, ai ware de verschillen één/twintigste of meer.

4) Het onroerend goed gaat over met alle zichtbare of verborgen gebreken.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

ts i ehoude,n

aan het

Belgisch

Staatsblad



5) Het onroerend goed gaat over, met alle voor- en nadelige, zicht- en onzichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden van alle aard, met alle eventuele gemeenschappen, vrij aan de enige aandeelhouder de ene uit te oefenen en zich tegen de andere te verzetten doch alles op eigen risico en kosten.

De overdrager verklaart dat er geen erfdienstbaarheden op het goed rusten.

De overdrager verklaart dat het goed geen monument, stads- of dorpsgezicht is zoals bedoeld in het decreet van drie maart negen tienhonderd zes en zeventig, en dat het eigendom niet voorkomt op een ontwerp van lijst van de voor bescherming vatbare monumenten, stads- of dorpsgezichten.

De overdrager verklaart dat het goed niet gelegen is in een voorlopig beschermd landschap en ook niet in een beschermd landschap (Decreet van het Vlaams Parlement van zestien april negentienhonderd zes en negentig houdende bescherming van landschappen).

6) De kosten, rechten en erelonen dezer zijn ten laste van de overdrager. BODEMDECREET

De instrumenterende notaris licht de partijen in omtrent de draagwijdte van het Decreet van de Vlaamse Raad van twee en twintig februari negentienhonderd vijfennegentig betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (sindsdien verscheidene malen gewijzigd en hierna genoemd "Bodemdecreet"), die de verkoper/overdrager er onder meer toe verplicht de koperlverkrijger in te lichten omtrent een eventuele bodemverontreiniging, die een saneringsverplichting of een gebruiksbeperking van de grond met zich zouden kunnen meebrengen.

Op vraag van de instrumenterende notaris verklaart de overdrager:

" dat bij haar weten op het goed nooit een inrichting werd gevestigd of een activiteit werd uitgevoerd waardoor het goed, overeenkomstig de bepalingen van het bodemdecreet, als een "risico-grond" dient te worden beschouwd;

" tot op heden, vanwege de OVAM geen registratie-attest te hebben ontvangen noch een betekening om over te gaan tot een oriënterend of beschrijvend bodemonderzoek .

Voor zover voorgaande verklaringen door de overdrager te goeder trouw afgelegd werd, neemt de overnemer de risico's van eventuele bodemverontreiniging, eventuele gebruiks- of bestemmingsbeperkingen en/of voorzorgsmaatregelen op zich, alsmede de eventuele schade, zowel als de kosten van bodemsaneringswerken, die daaruit zouden kunnen voortvloeien, en verklaart hij dat de overdrager hiervoor tegenover hem tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

De comparanten verklaren dat de overnemer vooraf geen kennis heeft gehad van de inhoud van het bodemattest, maar dat deze inhoud haar wel werd medegedeeld voor of naar aanleiding van de ondertekening van de onderhavige akte.

Dit bodemattest door de OVAM afgeleverd onder de referte A:20130434823  R:20130434047 de dato zevenentwintig september tweeduizend en dertien luidt als volgt: "2.lnhoud van het bodemattest de OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. Opmerkingen: 1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht. 2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be. 3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet. 4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Gelet op het bovenstaande verklaren de overnemers uitdrukkelijk te verzaken aan het inroepen van de nietigheid of de ontbinding van de verkoopovereenkomst













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoudgn aan het Belgisch Staatsblad ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

omwille van de bodemtoestand, onverminderd zijn recht op verhaal en/of schadevergoeding bij onjuiste voorlichting terzake.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de bepalingen van "Hoofdstuk VIII" van "titel Ill" van het bodemdecreet inzake overdracht van gronden werden toegepast.

De notaris wijst de overnemer er tot slot op dat:

-het bovenstaande geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

-de regels inzake grondverzet (Hoofdstuk VII van titel III van zelfde decreet) onverkort van toepassing blijven.

PRO FISCO (artikel 129, derde alinea, 2°).

Teneinde van de registratie aan het algemeen vast recht te kunnen genieten verklaren partijen dat het onroerend goed toebedeeld wordt aan de enige vennoot in de overdragende vennootschap, zodat artikel 129, lid 3, 2° Wetboek Registratie-, hypotheek- en griffierechten van toepassing is.

Pro fisco verklaringen in verband met de toebedeling van het onroerende goed.

1. De partijen erkennen en bevestigen dat de notaris hen kennis en voorle-zing heeft gegeven van het artikel 203 eerste alinea van het Wetboek der Registratierech-'ten, betrekkelijk de prijsbewimpeling. Deze eerste alinea van dit artikel luidt als volgt : "...ingeval van bewimpeling aangaande prijs en lasten of overeengekomen waarde, is elk der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschuldigd....".

2. Voor de uitvoering van deze akte kiest elke partij woonplaats in haar hogervermelde zetel van de vennootschap en woonplaats.

3. Er werd aan de vereffenaar van de vennootschap ook lezing gegeven van de artikelen 62 paragraaf 2, 73 en 73bis van het Wetboek der Belasting over de Toegevoeg-'de Waarde. Op mijn ondervraging hieromtrent heeft de vereffenaar verklaard dat de vennootschap hieraan onderworpen is en een BTW-nummer BE0458.392.009 heeft.

4. Het onroerend goed wordt pro fisco geschat op dertigduizend vierhonderd drieëntachtig euro eenentachtig cent.

7.  Machtiging aan de vereffenaar.

De enige vennoot verleent machtiging aan de vereffenaar tot uitvoering van voormeld besluit tot uitkering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL: Neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte ontbinding, verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor.

Dirk Smet, notaris

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.10.2012, NGL 28.02.2013 13049-0513-011
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 28.10.2011, NGL 31.01.2012 12023-0095-011
20/09/2011 : DE056622
02/03/2011 : DE056622
02/03/2010 : DE056622
10/11/2009 : DE056622
19/12/2008 : DE056622
13/02/2008 : DE056622
09/01/2007 : DE056622
01/12/2005 : SN056622
31/12/2004 : SN056622
08/01/2004 : SN056622
27/12/2002 : SN056622
11/01/2001 : SN056231
05/03/2000 : SN056231
19/07/1996 : SN56622

Coordonnées
ASSORTI

Adresse
KONINGIN ELISABETHLAAN 120 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande