ASSURIMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ASSURIMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.490.640

Publication

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 24.08.2012 12439-0358-017
08/02/2012
ÿþ Mal Word 11.1

R). in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N

V bel

aa

Be Staff

11111J111.1!1!11111t1111J

NEERGELEGD

2 6 '01- 2012

RECHTBA,AN

GENT

Ondememingsnr : 0442.490.540

Benaming

(voluit) : ASSURIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Holdaal 49

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING STATUTEN - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Veronique Laloo, te Herzele (Sint-Lievens-Esse) op dertig december tweeduizend en elf, geregistreerd te Zottegem, dat de buitengewone vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ASSURIMMO", met zetel te 9000 Gent, Holdaal 49, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT

De vergadering en elke aandeelhouder afzonderlijk voor wat de aan hem toebehorende aandelen betreft, heeft beslist tot omzetting van alle aandelen aan toonder van de vennootschap, in aandelen op naam.

TWEEDE BESLUIT.

Met het oog op deze omzetting, heeft de vergadering beslist tot aanpassing van artikel 9 en 10 van de statuten.

De vergadering besluit aldus tot vervanging van de tekst van artikel 9 en 10 van de statuten door de hierna volgende tekst :

"Artikel 9. : Aard van de effecten

De aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

- De aandelen op naam zijn voorzien van een volgnummer.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor elke categorie van effecten op naam, hetzij in originele materiële vorm, hetzij in elektronische vorm conform de toepasselijke wetgeving. Het eigendomsrecht van de effecten op naam wordt bepaald door een Inschrijving in het register ad hoc. Van deze inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

- De gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffening instelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze , uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving van de ereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een

~. r c inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de rekening laten schrappen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge ARTIKEL 10: Overdracht aandelen

Overdracht van aandelen onder de levenden of overgang van aandelen wegens overlijden is vrij aan een mede-aandeelhouder.

In alle andere gevallen is de overdracht of overgang onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht in het voordeel van de andere aandeelhouders tegen de prijs zoals verder bepaald, behoudens overeenstemming tussen partijen. De aandelen moeten hun aangeboden worden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Wordt dat voorkooprecht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders. Indien een evenredige verdeling niet mogelijk is, dan geschiedt de toewijzing door lottrekking.

Wordt niemand bereid gevonden, dan moet de overdrager of rechthebbenden van de erflater de Raad van Bestuur bij aangetekend schrijven inliohten over de overdracht of overgang. Zij zal trachten een overnemer te vinden.

Wordt door de Raad van Bestuur niemand bereid gevonden om tegen de vastgestelde prijs, zoals hierna bepaald, de aandelen te kopen, dan kan de overdrager zijn aandelen vrij aan derden verkopen of kunnen de aandelen vrij aan de rechthebbenden van de erflater toekomen.

De toepassing van het voorgaande mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen wordt verlengd met meer dan zes maanden, te rekenen van de datum van de uitnodiging om het recht van voorkoop uit te oefenen.

De verkoopprijs in geval van overdracht onder de levenden is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen houden rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen wordt beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, wordt aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief is vastgesteld,

Na het verstrijken van die termijn kan de overdrager de ovememer tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Bij overgang van aandelen bij overlijden, moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen de drie maanden na het overlijden van de aandeelhouder aan de Raad van Bestuur nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven,

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen aandeelhouder kunnen worden, omdat zij niet als aandeelhouder zijn aanvaard, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hier voren is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen aandeelhouders. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen de drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde za! optreden."

DERDE BESLUIT

Ingevolge het voorgaande heeft de vergadering beslist tot wijziging van de tekst van artikel 21 van de statuten inzake de toelatingsvereisten tot de algemene vergadering door de hierna volgende tekst:

Artikel 21 : Oproeping

De oproepingen tot een algemene vergadering gebeuren overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist tot verwezenlijking van de omzetting.

Aldus gaat de vergadering op dit ogenblik over tot inschrijving van de aandelen in het register van de aandelen op naam.

De vergadering stelt vast dat de omzetting op heden effectief verwezenlijkt is zodat alle aandelen van de vennootschap thans op naam zijn.

VIJFDE BESLUIT

a) De vergadering heeft beslist te herbencemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar met ingang vanaf heden: de heer Luc Rosseel en mevrouw Barbara De Pecker, beiden wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Mortelputstraat 19, verklarende dit mandaat te aanvaarden.

b) De vergadering beslist te benoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar met ingang vanaf heden : de heer AERENS Steve, nationaal nummer 70070906718, geboren te Oostende op negen juli negentienhonderd zeventig, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Krijgslaan 179;

c) Wordt benoemd als directeur voor een periode van 6 jaar te rekenen van heden : de heer GIËT Geoffrey

Rudy Leopold, nationaal nummer 72120400714, geboren te Gent op vier december negentienhonderd

tweeënzeventig, wonende te 9700 Oudenaarde, Vaddenhoek 107;

De bestuurder en directeur verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Deze mandaten zullen onbezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

ZESDE BESLUIT ZETELVERPLAATSING

fri

Voor-ijej3aud ein

aan het Belgisch Staatsblad

Tiijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a) De vergadering heeft beslist de zetel te verplaatsen naar 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 90.

Tevens wordt beslist om nog 4 exploitatiezetels te creeëren, te weten :

- 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 74;

- 9700 Oudenaarde, Nederstraat 63;

- 9140 Temse, Kamiel Wautersstraat 14;

- 9830 Sint-Martens-Latem, Maenhoutstraat 9.

b) De vergadering heeft beslist artikel 2 aan deze wijziging aan te passen als volgt

"Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 90.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Volgende exploitatiezetels werden vastgesteld :

- 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 74;

- 9700 Oudenaarde, Nederstraat 63;

- 9140 Temse, Kamiel Wautersstraat 14;

- 9830 Sint-Martens-Latem, Maenhoutstraat 9,"

ZEVENDE BESLUIT _ MACHTEN

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.

ACHTSTE BESLUIT VOLMACHTEN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de notaris om over te gaan tot coördinatie der

statuten van de vennootschap.

Raad van bestuur.

Terstond is alhier tevens de raad van bestuur bijeengekomen die heeft beslist te benoemen tot gedelegeerd

bestuurder: de heer Luc Rosseel, voornoemd, en dit tot na de jaarvergadering van tweeduizend zeventien,

dewelke heeft verklaard dit mandaat te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de akte, coördinatie statuten.

NOTARIS VEROt;,'PLI' LAL OC

POPUL¬ ERESTRAP,7 3

9550 NERZELE SINT 1.IEVENS-ESSE

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 29.09.2011 11557-0385-016
01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 29.09.2010 10554-0540-016
13/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 12.10.2009 09805-0325-016
30/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 27.10.2008 08792-0288-016
22/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 18.10.2007 07775-0245-015
23/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 13.06.2006, NGL 21.08.2006 06650-0017-016
13/10/2005 : GE160174
26/07/2005 : GE160174
22/07/2004 : GE160174
10/06/2004 : GE160174
15/09/2003 : GE160174
02/09/2002 : GE160174
17/08/2001 : GE160174
01/08/2001 : GE160174
09/10/1999 : GE160174
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 16.12.2015 15689-0126-017
09/01/1993 : GE160174
07/07/1992 : GE160174
08/04/1992 : GE160174
23/07/1991 : GE160174

Coordonnées
ASSURIMMO

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 90 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande