ASTRA TWEEDEHANDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASTRA TWEEDEHANDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.884.882

Publication

11/04/2014
ÿþ Mod Woid 11.1

pie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



141111A1191811

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Il

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

01 APR. 2014

AFDELING DEN IDURMONDE

r.rtffie

Ondernemingsnr : s g z

Benaming

(voiuit) : ASTRA TWEEDEHANDS

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9270 Laarne, Brandemanstraat 41.

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN STEENB ERGE te Laame op achtentwintig maart tweeduizend veertien, neer te leggen ter registratie, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "ASTRA TWEEDEHANDS" , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9270 Laarne, Brandemanstraat 41.

Oprichters:

1) De heer DAUVVE Eddy Omer Clémentine, rijksregistemummer 60.03.18-169.87, geboren te Gent op 18 maart 1960, wonende te 9230 Wetteren, Laarnesteenweg 82.

2) Mevrouw ROBYNS Nathalie, rijksregisternummer 80.01.09-072.84, geboren te Aalst op 9 januari 1980, wonende te 9230 Wetteren, Laamesteenweg 82.

Naam  rechtsvorm:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als benaming

"ASTRA TWEEDEHANDS",

Zetel:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd 9270 Laame, Brandemanstraat 41.

De maatschappelijke zetel mag, mits inachtneming van de taalwetgeving, elders worden overgebracht krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving inzake exploitatiezetels.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als in participatie met derden, zowel in het binnen- als buitenland, in de meest ruime zin

-Aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel , handelsbemiddeling van aile nieuwe en tweedehands non-food artikelen als daar zijn meubelen, huishoudartikelen, ijzerwaren, textiel, kledij, bont, schoeisel, lederwaren, recuperatiewaren en overstocks enzovoort

-Markt- en straathandel

-Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

De oprichter, de heer DAUWE Eddy, voornoemd, heeft ingeschreven op eenenvijftig (51) aandelen. De oprichter, mevrouw ROBYNS Nathalie, voornoemd, heeft ingeschreven op negenenveertig (49) aandelen. Het kapitaal werd volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200). De inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij, AXA Bank Europe nv onder nummer BE93 7512 0695 2267.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerders is in feite en in rechte onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een andere beslissing neemt.

Iedere zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering zijn voorbehouden door de wet.

Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennoot-schap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op dertig juni om veertien uur op de zetel van de

vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende

werkdag op hetzelfde uur.

Elk aandeel heeft recht op één stem,

Boekjaar  reserves  resultaatverdeling:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar.

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Op de winst van het boekjaar zal vijf procent voorafgenomen warden voor de samenstelling van het wettelijk

reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere

resultaatsbestemming,

Ontbinding- vereffening

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen,

Overgangs- en slotbepalingen

1, eerste boekjaar eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien zodat de eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend zestien.

2. benoeming

Wordt aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde tijd de heer DAUWE Eddy, wonende te 9230 Wetteren, Laarnesteenweg 82, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

3, volmacht

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld : de heer ARLIS Adolf, accountant, 9270 Laame, Gaverstraat 60, aan wie de macht verleend wordt om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastings-administraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de administratie van het ondernemingsfoket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

4. overname van verbintenissen

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen aile verbintenissen over te nemen welke haar oprichters en/of zaakvoerder voor haar rekening hebben gesteld sedert 01 januari 2014.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-.

'I VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bernard Van Steenberge,

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge -regelijk hiermee neergelegd:

-Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte (afgeleverd voor de formaliteit van de registratie),



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ASTRA TWEEDEHANDS

Adresse
BRANDEMANSTRAAT 41 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande