ATELIER VOOR ARCHITECTUUR CONSULTING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATELIER VOOR ARCHITECTUUR CONSULTING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.427.191

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 04.07.2014 14278-0075-013
16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 11.07.2013 13295-0116-013
12/12/2011
ÿþ"

naad 2.0

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

n,Maarde

30 F~~~~l 1011

G riffie

N

" 11186447"

Ondernemingsnr : C g4,.4 4+2

Benaming

(voluit) : Atelier voor Architectuur Consulting

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschapf onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9700 Oudenaarde, Vlaamse Ardennendreef 14

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming

Blijkens de notulen opgemaakt door Meester Leen Coppejans, notaris te Oudenaarde, op achtentwintig november tweeduizend en elf werd door de heer GEVAERT Thomas Raymond Jacqueline, geboren le Oudenaarde op elf november negentienhonderd vierenzeventig, wonende te Oudenaarde, Vlaamse Ardennendreef 14, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Atelier voor Architectuur Consulting" opgericht.

Naam

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Atelier voor Architectuur Consulting".

De rechtspersoon heeft slechts één benaming. Enkel deze enige en als dusdanig in de statuten vermelde benaming zal gebruikt worden. Daarentegen zijn, voor de vorm die de rechtspersoon heeft aangenomen, de afkortingen, voorzien in hel wetboek van vennootschappen, toegelaten.

De naam wordt vermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap, en wordt aangevuld met de woorden "burgerlijke vennootschap met de handelsvorm van een BVBA.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700, Oudenaarde, Vlaamse Ardennendreef 14.

De zaakvoerders hebben elk de bevoegdheid om bij eenvoudig besluit, zonder statutenwijziging, de zetel te verplaatsen in het Vlaamse of Brusselse gewest mits zij deze verandering bekendmaken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en om in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen op te richten.

Het verplaatsen van de maatschappelijke zetel wordt onverwijld medegedeeld aan de provinciale raad waar de zetel gevestigd was, evenals aan de provinciale raad waar de nieuwe zetel gevestigd wordt.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden of voor rekening van derden of bij wijze van deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland volgende activiteiten uit te oefenen:

Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Het verrichten van aile handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Het uitbaten van een studie- en architectenbureau.

Het nemen van participaties in verenigingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden of projecten of gelijk welke wijze met het oog op het renderen van de beschikbare middelen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap is bevoegd om op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen en welke hieraan ondergeschikt zijn, dit volgens het beheer van een goede huisvader.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming,; financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland. De vennootschap mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen Tij liet B%T ch Staatsblad - I2/12/2O11- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde tijd te rekenen van achtentwintig november tweeduizend en elf.

Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal werdvolledig geplaatst door de heer Thomas Gevaert van achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor hem honderd zesentachtig aandelen worden toegekend.

Welke aandelen volgestort werden ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro.

Welk bedrag overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen vààr de oprichting van de vennootschap door storting gedeponeerd werd op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij ING onder nummer 363-0975541-52, zoals blijkt uit een bewijs van deponering.

Volstorting

De inschrijvers op aandelen zijn verbonden voor het totale bedrag dat hun aandelen vertegenwoordigen in het kapitaal niettegenstaande elke hiermee strijdige bepaling.

De verbintenis tot volstorting is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Indien niet volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen solidair en ondeelbaar in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Bijstorting of volstorting wordt door de zaakvoerders opgevraagd op een door hem te bepalen tijdstip. Aan de vennoten wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een girorekening waarop de betaling bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling door overschrijving of storting dient te worden gedaan. De vennoot komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en er is door hem vanaf dat ogenblik rente verschuldigd tegen de op dal tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Zolang de aandelen niet volgestort zijn kunnen zij niet overgedragen worden.

Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de rechtspersoon, moeten natuurlijke personen zijn die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de orde van architecten.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de orde van architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Indien geen regularisatie mogelijk blijkt moet binnen de termijn van zes maanden een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Indien de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden om een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een zaakvoerder van de tabel van architecten of het ontslag van een zaakvoerder dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Indien geen regularisatie mogelijk blijkt zal onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De benoeming en het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder(s) wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Interne bevoegdheid van de zaakvoerders

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel, mei uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder individueel.

Iedere zaakvoerder mag onder zijn eigen verantwoordelijkheid, bij middel van een speciale geschreven volmacht aan één of meerdere gevolmachtigden al of niet vennoten, alle of een deel van zijn bevoegdheden, die hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt, delegeren. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

jegens derden binnen de bevoegdheden hen verleend in de volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder voor overdreven volmacht.

In geval van schorsing van de vennootschap als architect zal de vennootschap, voor de periode van schorsing, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn.

In geval van schrapping van de vennootschap als van één van de tabellen van de orde van architecten onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Tegenstrijdige belangen

Indien een zaakvoerder bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijk aard heeft, dat strijdig is met een besluit of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is hij gehouden te handelen conform artikel 259 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Indien hij de enige zaakvoerder is mag de beslissing slechts genomen of de verrichting slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Een zaakvoerder, die de bovenvermelde regels miskent, kan aansprakelijk gesteld worden.

Ontslag door de zaakvoerder

De raakvoerder die vrijwillig ontslag wil nemen moet ten minste twee maanden op voorhand, op straffe van schadevergoeding, zijn voornemen te kennen geven aan de eventuele andere zaakvoerders en aan de vennoten.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien en hij is daartoe op straffe van schadevergoeding verplicht.

Het ontslag behoeft geen aanvaarding.

Opvolging van de zaakvoerder

Wanneer wegens overlijden of om een andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt of moet neerleggen, zulten de overblijvende zaakvoerder(s) of bij ontstentenis de vennoot, die het grootst aantal aandelen bezit, binnen de maand na het overlijden of het neerleggen van de funtie, een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen die ofwel een nieuwe zaakvoerder zal benoemen, ofwel het" bestuur aan de overblijvende zaakvoerder za! toevertrouwen.

Controle

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien opgedragen aan ten minste één commissaris-revisor, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar.

Indien geen commissaris-revisor benoemd wordt, heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controle bevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

Jaarvergadering

Ieder jaar zal op de eerste vrijdag van juni om vijftien uur een jaarvergadering gehouden worden op de zetel of op elke plaats en uur aangeduid in de oproeping.

Is die dag een wettelijke feestdag, dan zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur gehouden worden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De oproeping wordt ten minste vijftien dagen vooraf per aangetekend schrijven verstuurd aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s).

Indien alle personen die moeten opgeroepen worden aan de vergadering deelnemen kunnen de convocaties achterwege gelaten worden.

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

Door de zaakvoerders kunnen bijzondere algemene vergaderingen worden belegd zo dikwijls als zulks nodig blijkt en telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om over een wijziging van de statuten te beraadslagen. Elke beslissing tot wijziging van de statuten gebeurt onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de statutenwijziging door de bevoegde provinciale raad van de orde van architecten.

De algemene vergadering moet bijeenkomen op verzoek van elke architect vennoot, die zelf de agendapunten van die algemene vergadering bepaalt.

Deze vergaderingen worden gehouden op plaats en uur, vermeld in de oproeping.

" Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en ontslag van de zaakvoerders, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot. Vertegenwoordiging op de vergadering

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot, mits voorlegging van een bijzondere geschreven volmacht.

De regelmatig genomen besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, ook voor onbekwamen, de afwezigen en diegenen die tegenstemden.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens wettelijke en/of statutaire beperkingen.

De stemrechten verbonden aan architect aandelen kunnen enkel uitgeoefend worden door een natuurlijke persoon die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de orde van architecten.

Wijze van stemmen

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste van de zaakvoerders, of anders door de oudste vennoot.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal van hun aandelen voorkomen, wordt door ieder van hen of hun lasthebbers ondertekend vooraleer de vergadering aanvangt.

Ieder vennoot heeft het recht zijn stem schriftelijk uit te brengen.

De vennoot die zijn stem per brief wil uitbrengen, zal in een aangetekende brief, die ten laatste de dag voorafgaand aan de dag van de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel moet toekomen, de agenda overnemen en naast elk punt van de agenda antwoorden met "aanvaard" of "verworpen" of "onthouding".

Behoudens de gevallen door de wet voorzien, warden de besluiten genomen met de gewone meerderheid van de stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van de algemene vergaderingen worden tijdens de vergadering notulen gemaakt die ondertekend worden door de aanwezige vennoten. Afschriften en uittreksels voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder. Boekjaar - inventaris - jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder, overeenkomstig de wet, een inventaris op alsmede de jaarrekening. Deze laatste bestaat uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting, die één geheel vormen. Deze stukken worden neergelegd en eventueel bekendgemaakt overeenkomstig de alsdan geldende wetten.

De zaakvoerder stelt bovendien, indien vereist, een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid.

De jaarrekening wordt goed- of afgekeurd door de algemene vergadering.

Daarna besluit de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting van de zaakvoerder(s) en eventueel commissarissen.

Goedkeuring orde van architecten

Elke voorgenomen overdracht van aandelen, splitsing van het eigendomsrecht over de aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom en/of toetreding van nieuwe vennoten, alsook elke wijziging van de statuten moet worden voorgelegd aan de bevoegde provinciale raad van de orde van architecten.

Deontologie en verzekering

De architect-rechtspersoon en alle vennoten dienen de wet van 20 februari 1939, de wet van 26 juni 1963 en het reglement van beroepsplichten en deontologie van het beroep van architect na te leven.

De statuten zullen in overeenstemming met de deontologie worden geïnterpreteerd.

De vennootschap is verplicht haar burgerlijke aansprakelijkheid, met inbegrip van de tienjarige aansprakelijkheid, te laten verzekeren.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT Algemene bepaling

Alle bepalingen van deze statuten zijn van toepassing wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden

In tegenstelling tot artikel 9 van de statuten kan de enige vennoot alleen beslissen over de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen, met dien verstande dat ten minste zestig procent van de aandelen, alsook van de stemrechten, rechtstreeks of onrechtstreeks (daarmee wordt bedoeld een ander rechtspersoon die er toe gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen) in het bezit moeten zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de orde van architecten.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn de aandelen op geen enkele gerechtigde overgegaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het wetboek van vennootschappen toegepast.

Kapitaalverhoging - voorkeurrecht

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 6 van deze statuten niet van toepassing met dien verstande dat ten minste zestig procent van de aandelen, alsook van de stemrechten, rechtstreeks of onrechtstreeks (daarmee wordt bedoeld een ander rechtspersoon die er toe gemachtigd is het

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

beroep van architect uit te oefenen) in het bezit moeten zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de orde van architecten.

Zaakvoerder - benoeming - ontslag

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde, die voldoet aan de voorwaarde vermeld in artikel 12 kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Tegenstrijdig belang

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 34 van deze statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgave van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Kwijting

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting verleend worden volgens artikel 25 van de statuten.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A.Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

B. Benoemingen

1. de heer Thomas Gevaert, voornoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap. Hij aanvaardt dit mandaat onder de bevestiging dat er geen maatregel zich hiertegen verzet.

2. Overeenkomstig de vennootschappenwet wordt er geen commissaris benoemd.

C. Deze akte werd goedgekeurd door de provinciale orde van architecten te Gent op 17/11/2011.

D. Alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting alsook de verbintenissen aan te gaan na de oprichting en vt9aàr de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel worden bekrachtigd onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging.





VOOR GETROUW BEKNOPT UITTREKSEL

De instrumenterende notaris:

Mr. Leen Coppejans

notaris te Oudenaarde



Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ATELIER VOOR ARCHITECTUUR CONSULTING

Adresse
VLAAMSE ARDENNENDREEF 14 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande