ATELIER VOOR STEDELIJKE ARCHITECTUUR GENT MULTI-PROFESSIONEEL ARCHITECTENVENNOOTSCHAP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATELIER VOOR STEDELIJKE ARCHITECTUUR GENT MULTI-PROFESSIONEEL ARCHITECTENVENNOOTSCHAP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.785.263

Publication

07/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111tel

II







IIMMEEZ

2 6 nu 2014 tepci4HTBeeueivECE_NT

-

Ondernemingsnr 0 55 4 % S Z63

Benaming

(voluit) : Atelier voor Stedelijke Architectuur Gent mudprofessioneel Architectenvennootschap

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap ovv besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Vijfwindgatenstraat 21B te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

uit akte verleden op 12. juni 2014 voor meester Christophe Delrive, notaris te Gent, neergelegd ter registratie, blijkt het volgende:

ZiJN VERSCHENEN:

1) De heer GOOSSENS Patrik Karel Ludovic,a Maria, ongehuwd, geboren te Merchtem op 5 oktober 1956, . , wonende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 372,

2) Mevrouw LIEVENS Christa Margriet, ongehuwd, geboren te Roeselare op 22 januari 1953, , wonende te Ledeberg, Edward Pynaertkaai 74;

3) De heer GOEMAERE Gregory Fernand Adolf, ongehuwd, geboren te Kortrijk op 04 november 1979, .. wonende te Sint-Amandsberg, Wespstraat 1;

4) De heer COPPIETERS Tom Regina Maurits, ongehuwd, geboren te Gent op 18 december 1979,

wonende te Sint-Amandsberg, Antwerpsesteenweg 222.

Hierna onveranderd de "COMPARANTEN OPRICHTERS" genoemd.

I. OPRICHTING.

A. De comparanten richten bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op genaamd: "Atelier voor Stedelijke Architectuur Gent multi-professioneel architectenvennootschap".

met zetel te 9000 Gent, Vijfwindgatenstraat 21B die begint bij de neerlegging van de statuten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

B. FINANCIEEL PLAN:

De oprichters hebben overeenkomstig de bepalingen van artikel 215 en 229 van het wetboek van vennootschappen, het financieel plan opgesteld, dat verantwoording bevat van het bedrag van het kapitaal van de vennootschap, en geven het heden aan mij notaris in bewaring.

C. KAPITAAL EN ONDERSCHRIJVING:

Het Kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD

EURO (18.600,00E), en is verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde,.

elk een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigend.

De comparant sub 1, zijnde de heer Goossens, voornoemd, heeft ingetekend op dertig (30) aandelen.

De comparante sub 2, zijnde mevrouw Lievens, voornoemd, heeft ingetekend op dertig (30) aandelen.

De comparant sub 3, zijnde de heer Goemaere, voornoemd, heeft ingetekend op twintig (20) aandelen.

De comparant sub 4, zijnde de heer Coppieters, voornoemd, heeft ingetekend op twintig (20) aandelen.

SAMEN: honderd (100) aandelen,

D. VOLSTORTING:

De Meer Goossens, voornoemd, heeft op zijn aandelen duizend achthonderd zestig euro (1.860,00E)

volstort.

Mevrouw Lievens, voornoemd, heeft op haar aandelen duizend achthonderd zestig euro (1.860,00E)

volstort,

Op de laatste blz. van Lu k B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De heer Goemaere, voornoemd, heeft op haar aandelen duizend tweehonderd veertig euro (1.240,00E) volstort,

De heer Coppieters, voornoemd, heeft op haar aandelen duizend tweehonderd veertig euro (1.240,00E) volstort.

Samen werd dus zesduizend tweehonderd euro (6.200,00E) volstort, zodat het kapitaal voor één derde is volstort in overeenstemming met artikel 223 van het wetboek van vennootschappen.

C. KAPITAAL EN ONDERSCHRLIVING:

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00E), en is verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, elk een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigend.

Samen werd dus zesduizend tweehonderd euro (6.200,00E) volstort, zodat het kapitaal voor één derde is volstort in overeenstemming met artikel 223 van het wetboek van vennootschappen.

II. STATUTEN.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt; "Atelier voor Stedelijke Architectuur Gent multi-professioneel architectenvennootschap".

De naam wordt vermeld op aile stukken die uitgaan van de vennootschap, en wordt aangevuld met de woorden 'burgerlijke vennootschap met handelsvorm'.

ARTIKEL TWEE: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

Als eerste adres heeft de vennootschap: 9000 Gent, Vijfwindgatenstraat 21B.

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een ander adres binnen hetzelfde taalgebied. Deze wijziging wordt kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van Architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de provinciale Raad waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. Ze wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De oprichting van een bijkomende vestiging wordt gemeld aan de provinciale Raad van de Orde van Architecten in wiens rechtsgebied ze gevestigd wordt, evenals aan de provinciale Raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

ARTIKEL DRIE: DOEL,

De vennootschap heeft tot doel:

het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- het uitoefenen van het beroep van architect door tussenkomst van haar zaakvoerder(s)-architect(en) ingeschreven op een der tabellen of op de lijst der stagiairs der Orde der Architecten, in overeenstemming met de bepalingen van het reglement der beroepsplichten van de Orde van Architecten.

- het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin  en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals bet uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Voor eigen rekening en ondergeschikt of bijkomstig aan het burgerlijk hoofddoel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architeot:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen (als bouwheer of diens mandataris), verbouwen (als bouwheer of diens mandataris), onderhouden, verhuren, huren, en verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen of participaties, aandelenopties, obligaties, kasbonnen, afgeleide producten of andere roerende waarden van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vomi, het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsoperaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële (zolang deze financiële verhandelingen op een niet-commerciële wijze doorgang vinden, gebeuren volgens het beheer van een goed huisvader en zij het doel van de vennootschap zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn), industriële, roerende of onroerende handelingen, verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welk van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken, ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel (zolang dit maatschappelijk doel niet onverenigbaar is met de functie van architect), zolang deze deelnemingen en participaties uitsluitend van professionele aard zijn en zij kadert in de uitoefening van het beroep van architect.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van uitsluitend professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet onverenigbaar is met het architectenberoep.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten In andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard.. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze venncotschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennoctschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en aile vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen. Dit alles zal overeenstemmend met de deontologie van het beroep van architect worden geïnterpreteerd.

ARTIKEL VIER: DUUR

De vennootschap bestaat met ingang van heden voor onbepaalde duur.

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL- AANDELEN.

Het kapitaal van de vennootschap werd bij de oprichting van de vennootschap vastgesteld op

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00E).

Het is gedeeltelijk geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk een gelijke

fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend.

ARTIKEL ACHT: ONDEELBAARHEID DER AANDELEN.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars van een ondeelbaar aandeel, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de daaraan verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Voor wat betreft de architect-aandelen moet deze persoon gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Ten minste 60 % van de aandelen moet, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Aile overige aandelen mogen slechts in het bezit zijn van natuurlijke personen die een niet-onverenigbaar beroep uitoefenen of rechtspersonen waarvan het maatschappelijk doel niet onverenigbaar is met het beroep van architect. Deze personen moeten gemeld zijn bij de Raad van de Orde van Architecten.

ARTIKEL TIEN: OVERDRACHT VAN AANDELEN.

De aandelen zijn op naam en kunnen, behalve aan de medevennoten, slechts worden overgedragen onder levenden of overgaan bij overlijden, dan met instemming van tenmin-ste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierde be-zitten van het aantal aandelen dat het ka-pitaal vertegen-woordigt, verminderd met het aantal van de aandelen waarvan de overdracht of overgang is voorgesteld.

Minstens één vennoot is architect. Elke architect-vennoot is ingeschreven op een tabel van de Orde van architecten of op een [ijst van stagiairs.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Natuurlijke personen met een beroep dat onverenigbaar is met het beroep van architect kunnen niet als vennoot aanvaard warden. Ambtenaren en beambten kunnen, behoudens de wettelijk voorziene afwijking, niet ais vennoot aanvaard worden.

Rechtspersonen met een doel dat onverenigbaar is met het beroep van architect kunnen evenmin als vennoot aanvaard worden.

Een stagiair kan slechts vennoot zijn in de vennoot-schap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten uitoefent. Nieuwe architect-vennoten kunnen slechts worden aan-vaard met toestemming van minstens de helft van de architectvennoten die bovendien drie vierde van de architect-aandelen bezitten. Zij kunnen bovendien slechts worden aanvaard indien zij opgenomen zijn op de Tabel.

Elke toetreding van nieuwe vennoten dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de bevoegde Raad van de Orde van Architecten, met opgave van de naam van de kandidaat-vennoot, evenals het santal aandelen dat hij wenst aan te houden en, indien het een architect betreft, de plaats van de hoofdzetel van zijn activiteit. Indien de kandidaat-vennoot beroepsactief is, doch niet het beroep van architect uitoefent, dient de Orde op de hoogte te worden gebracht van zijn beroepsactiviteit(en) dan wel maatschappelijk doel. Indien één van de vennoten geschorst wordt ais architect, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als architect binnen de vennootschap voor de duur van de schorsing, onverminderd desgevallend de rechten van de overige vennoten de geschorste architect uit te sluiten conform de statutaire bepalingen terzake.

Indien een vennoot geschrapt wordt als architect, mag hij niet langer vennoot zijn. Indien de geschrapte archi-tect de enige vennoot is, dient de vennootschap ontbonden te worden of haar doel te wijzigen, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Elke vennoot heeft de verplichting onmiddellijk de mede-vennoten in kennis te stellen van de gevolgen van de maatregelen die desbetreffend te zijnen opzichte zijn ge-nomen.

ARTIKEL TWAALF: ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere al dan niet statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders dienen overeenkomstig artikel 2 §2, 1° van de Wet 20/02/1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect natuurlijke personen te zijn, ertoe gemachtigd het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om aile daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Een stagiair kan slechts zaakvoerder/bestuurder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Elke zaakvoerder/bestuurder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zef onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

ARTIKEL DERTIEN: MACHTEN.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte en treedt namens haar op.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn beschikken zij ieder afzonderlijk over aile machten en bevoegdheden voorzien door de wettelijke bepalingen terzake.

Iedere zaakvoerder / de raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder /de raad van bestuur kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoer-der(s) / de raad van bestuur volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te ver-binden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

" " ..

Jaarlijks op de eerste donderdag van de maand november om 18.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, afin de plaats aangeduid in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar,

ARTIKEL TWEEENDERTIG: SCHORSING EN SCHRAPPING VAN DE ARCHITECT-RECHTSPERSOON ALS ARCHITECT

 ,

In geval van schorsing van de architect-rechtspersoon zal, voor aile handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aangewezen werden die in eigen naam en voor eigen rekening zef optreden. Deze architect kan zowel een na-tuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

In geval van schrapping van de architect-rechtspersoon zal onverwijtd een algemene vergadering werden belegd waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffe-ning van de vennootschap of tot wijziging van het maat-schappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet lan-ger ais een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

ARTIKEL ZEVENENDERTIG: DEONTOLOGIE

De architect-rechtspersoon, haar vennoten, zaakvoerders f bestuurders en mandatarissen dienen de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten en de deontologie van het beroep van architect na te leven.

De activiteiten van de vennootschap zullen derwijze worden ingericht en uitgeoefend, dat de vennoten en aange-stelden met de titel van architect integraal alle wette-fijke, reglementaire en deontologische bepalingen betref-fende het beroep van architect kunnen naleven, onder meer wat betreft de onverenigbaarheden en de onafhankelijkheidsverplichting.

De wettelijke, reglementaire en deontologische bepa-lingen betreffende het beroep van architect maken integraal deel uit van onderhavige statuten en bedingen die zouden afwijken van voormelde wetten of reglement, of e-mee tegenstrijdig of onverenigbaar zouden zijn of worden, worden voor niet-geschreven gehouden.

De statuten worden geïnterpreteerd conform de deontologie.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Alle vennoten zin voor hun activiteiten binnen de vennootschap verplicht hetzelfde briefpapier te gebruiken. (cfr artikel 11.3 van de aanbeveling van 27 april 2007)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

De algemene vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van stemmen om als zaakvoerders te benoemen en om in deze functie aan te duiden als niet statutaire zaakvoerders Lievens Christa, Coppieters Tom en Goernaere Gregory, allen voornoemd, die aanvaarden. Hun mandaat wordt niet vergoed.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat het eerste boekjaar zal aanvangen op heden en eindigen op 31 december 2015.

De algemene vergadering beslist dat de eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand november om 18.00 uur in het jaar 2016.

D. AANSTELLING COMMISSARIS.

De coniparanten verklaren dat uit te goede trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissarissen wenst te benoemen zodat de vennootschap niet beschikt over een afzonderlijk orgaan van centrale.

E. OVERNEMEN VAN VERBINTENISSEN.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

F. VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BALANS, met zetel te 8800 Roeselare, Lekkensstraat 31, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of doorhaling in de Kruispuntenbank voor Ondernemingen en voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

" " "

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christophe DELRIVE Samen hiermee neergelegd: - expeditie akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ATELIER VOOR STEDELIJKE ARCHITECTUUR GENT MU…

Adresse
VIJFWINDGATENSTRAAT 21B 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande