ATG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.717.433

Publication

16/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek vennootschappen alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn regelen deze onder mekaar de uitoefening van hun

bevoegdheid.

Werd onmiddellijk benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De Heer Tytgat, Frank Philip, voornoemd [Rijksregister nummer : 68.07.24-329.40],

die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden.

Deze opdracht is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Tegenstrijdig belang

De zaakvoerder die rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft,

dat strijdig is met het belang van de vennootschap, stelt de vennoten daarvan in kennis en de

beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening

van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analyses en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht. Deze audit- consulting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen en dit op alle niveaus van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

2. Het verlenen van advies, uitwerking, opvolging en uitvoering van diverse activiteiten: machinebouw, automatiseringsprojecten, optimalisatie van industriële machines, bordenbouw, programmatie, bekabeling, industrieel onderhoud, elektriciteitswerken en technische installatiewerkzaamheden, bouwkundige werkzaamheden.

3. Organisatie van industriële opleidingen.

4. Alle handel, commercialisatie, productie en innovatie in verband met cradle-tocradle, recycling, domotica, alternatieve energie en aanverwanten.

5. Op te treden als ingenieurs- of studiebureau op het gebied van elektriciteit, elektronica, mechanica, informatica en bouwkunde.

6. De ontwikkeling, de aanpassing, productie en commercialisatie van multimedia, titels, hard-, software en alle aanverwanten, met inbegrip van alle goederen en diensten die ermee verband houden.

7. Het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties, octrooien in verband met hogervermelde activiteiten.

8. Handel (groot- en klein-) van alles wat met voorgaande rechtstreeks of onrechtstreeks te maken heeft.

9. Het beheer van roerende en onroerende goederen. Het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen. De vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, opsplitsen, verkavelen, verkopen, verhuren of ter beschikking stellen. Huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en de uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het houden en beheren van aandelen van één of meer vennootschappen, met het oog op de volledige of partiële controle over het beheer van deze vennootschappen.

Het beheer van roerende en onroerende goederen die deel uitmaken van het patrimonium van de vennootschap.

10. Het borgstellen ten voordele van en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële. financiële, of andere verhandelingen, alsmede het verstrekken van leningen.

11. De logistieke ondersteuning ten behoeve van organisaties en bedrijven. Dit alles in de meest ruime zin. Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten (al dan niet gemeubeld of ingericht). Het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

economische wetgeving, marketing, export en import, maintenance en engineering, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

12. Bemiddeling, verkoop, in- en uitvoer, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, dit alles onder hun meest verschillende vormen.

13. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de

ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende. industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

Jaarvergadering : de eerste vrijdag van de maand mei, om zestien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Bekrachtiging handelingen gesteld in naam van de vennootschap in oprichting:

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 01 oktober 2014 tot op heden.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar : Aanvang op datum oprichting, om af te sluiten op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering : in het jaar 2016.

Volmacht : De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Audenaert Accountancy", te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 127a - bus 102., evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: Niek Van der Straeten

" expeditie akte oprichting Notaris

Coordonnées
ATG

Adresse
DENDERMONDESTEENWEG 70 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande