AUDREY VAN NESTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUDREY VAN NESTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.354.197

Publication

11/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 30.11.2013 13678-0398-010
01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 10.10.2014, NGL 27.11.2014 14677-0183-010
14/06/2012
ÿþVc behc aa( Be! Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 5 silNl 2012

i

I *iaiosat*

Griffie

II

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap , met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Fabriekstraat 33 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Valerie GOEM1NNE te Ronse op één juni tweeduizend en twaalf, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten:

" vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door Mevrouw VAN NESTE Audrey, Emma Bernadette, dierenarts, geboren te Ronse op vier januari negentienhonderd achtenzeventig, (met identiteitskaart nummer 590.7221537.10 en met rijksregister nummer 78.01.04-022.48), ongehuwd, wonende te 9600 Ronse, Kasteelstraat 26, onder de naam "AUDREY VAN NESTE", mets zetel te 9600 Ronse, Fabriekstraat 33, en met een onbeperkte duur waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en vertegenwoordigd is door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, waarop ingeschreven: wordt door:

Mevrouw Van Neste Audrey voornoemd, die een som gestort heeft van twaalfduizend vierhonderd; euro (¬ 12.400,00), waarvoor haar honderdzesentachtig (186) aandelen worden toegekend.

De genoemde bedragen of samen twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) zijn bij storting of' overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE29 0016 7258 3629 bij de BNP Paribas Fortis te Ronse, geopend ten name van de venncotschap in oprichting, zoals blijkt uit

1

het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 1 juni 2012, hetwelk aan de

notaris werd afgegeven met het oog op bewaring in haar dossier.

Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid, met als naam "AUDREY VAN NESTE".

Zetel.

De vennootschap heeft haar zetel te 9600 Ronse, Fabriekstraat 33.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Vlaams Gewest of naar het Brussel&

Hoofdstedelijk Gewest verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), hetwelk dient'

bekendgemaakt te worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen:

- het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de'

bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties;

in de klinische biologie;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening

van voornoemde activiteit

j - het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig:

zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit

- het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie,

keuringsactiviteiten, inspectie- en controleactiviteiten in functie van dierlijke productie en

voedselveiligheid.

- het verschaffen van geneesmiddelen de terhandstelling van verzorgingsproducten, dierenvoeders

en allerlei benodigdheden dienaangaande.

Dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

o eÿGT3Sÿ 49;-AUDREY VAN NESTE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Ten dien einde mag de vennootschap aile financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan voor bepaalde of onbe-paalde duur en in voorkomend geval voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

,Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap kan verhoogd of ver-minderd worden volgens de statuten en wettelijke voorschriften.

Het gehele kapitaal is geplaatst,

Zaakvoerder,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, Zij worden benoemd door de algemene vergadering, voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Enkel dierenartsen ingeschreven op de Lijst van de Orde der Dierenartsen kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering is bevoegd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de

zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Onmiddellijk na de opriohting zal de algemene vergadering bijeenkomen om het getal der zaakvoerders vast te stellen en deze te benoemen,

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt als onbeperkt zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien een vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Overdracht van bevoegdheden  Vertegenwoordigingsmacht.

g.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder, kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur, aan één of meerdere personen worden opgedragen.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend : alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren. De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen binnen de perken van hun bevoegdheden hun volmachten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere lasthebbers.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om het mandaat van de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Samenstelling - Bevoegdheid.

De algemene vergadering, zo zij regelmatig is samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten. Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door de wet of statuten getrokken grenzen. Al haar beslissingen zijn bindend voor aile vennoten,

Iedere vennoot mag zich op elke algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, vennoot of niet.

Elke aldus aangestelde volmachtdrager mag meerdere vennoten vertegenwoordigen. Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun organen en wettelijke vertegenwoordigers. Bijeenkomst.

Ieder jaar, op de derde vrijdag van de maand september om twintig uur, wordt van rechtswege een algemene vergadering van vennoten gehouden, in de zetel van de vennootschap of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende dag plaats om hetzelfde uur,

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen tenminste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder is gericht.

Stemrecht en vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld,

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam, die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Boekwar.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van hetvolgende jaar,

Jaarrekening

leder jaar, op éénendertig maart worden de rekeningen afgesloten.

De door de wet vereiste documenten worden opgemaakt door de zaakvoerder.

Winstverdeling.

De netto-winst van de vennootschap wordt als volgt verdeeld:

I. Vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve, tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt;

2. Het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Dividenden

De dividenden worden uitbetaald op de plaatsen en tijdstippen te bepalen door de zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ontbinding,

De vennootschap wordt niet ontbonden door de dood, het faillissement, de ontzetting of de uitsluiting van een vennoot.

Vereffening,

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité, Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt eveneens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Verdeling van het saldo.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar heden aanvang nemen, om te eindigen op éénendertig maart tweeduizend en dertien.

2. De eerste jaarvergadering wordt in tweeduizend en dertien gehouden.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Nadat de statuten van de vennootschap werden vastgelegd, komen de vennoten in buitengewone

algemene vergadering bijeen en beslissen eenparig

1. Het aantal zaakvoerders te bepalen op één

2. Tot deze functie te benoemen

Mevrouw Audrey Van Neste, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Beiden verklaren te aanvaarden.

3. De opdracht zal onbezoldigd zijn.

Na deze benoeming nemen de zaakvoerders volgende beslissing:

"De vennootschap neemt alle rechten, verplichtingen en verbintenissen over die voortvloeien uit handelingen, akten en overeenkomsten sedert één januari tweeduizend en twaalf gesteld of aangegaan door de vennoten, oprichters, zaakvoerders of volmachtdragers in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting."

o

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

. ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

DE NOTARIS, Valerie GOEMINNE_,

Tegelijk hiermee neergelegd ;

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

" 'Voor, behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4\77

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk $ vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 18.10.2015 15652-0099-010

Coordonnées
AUDREY VAN NESTE

Adresse
FABRIEKSTRAAT 33 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande