AUGNITION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AUGNITION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 544.467.235

Publication

27/01/2014
ÿþRechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HEIDEBERGEN 20,9830 SINT MARTENS LATEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytscheever met standplaats te Gentbrugge op 10 januari 2014, akte welke eerstdaags zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te Gent, dat :

1. De heer VERSTRAETEN Peter Maria, (rijksregisternummer: 64.05.15-411.33), geboren te Aalst op vijftien mei negentienhonderdvierenzestig, echtgenoot van mevrouw DOUCHY Lutgart Mia Lucia, (rijksregisternummer 62.09,28-380.48), geboren te Kortrijk op achtentwintig september negentienhonderdtweeënzestig, wonend te 9830 Sint-Martens-Latem, Heidebergen 20.

2. De naamloze vennootschap "TRIBIANT', met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Heidebergen 20, rechtspersonenregister 0821983146.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris DUYTSCHAEVER Maarten te Gentbrugge op drieëntwintig december tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht januari tweeduizend en tien onder nummer 10300103.

3. De heer PEETERS Luc Jan, (rijksregistemummer: 65.01.22-045.85), geboren te Sint-Amandsberg op tweeëntwintig januari negentienhonderdvijfenzestig, thans ongehuwd, wonend te 9000 Gent, Begijnhoflaan 107

4. De bestoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIGITMEDiA", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Begijnhoflaan 107, BTW BE BE0874.251.397, rechtspersonenregister BE0874.251.397,

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris MGAT Yves te Sint-Denijs-Westrem op zevenentwintig mei tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertien juni tweeduizend en vijf onder nummer 05082789.

Een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de benaming AUGNITION met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Heidebergen 20.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van de derden, zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

- het ontwikkelen, implementeren, onderhouden en commercialiseren van software, technologieën en bedrijfsmodellen,

- het verstrekken van advies in verband met managementactiviteiten gericht op bedrijven, ondernemingen of private personen in het algemeen.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verhandelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of alleen maar bevorderend zouden zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan ook leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur verstrekken aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen, waarin ze een participatie bezit.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00). Het wordt _vertegeriwoordiedoor tweeënzestigduizend-(62.000)_ aandelen. met, _stemreçht,_zonder_ _aan duiding_ _van _de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 & JAN. 2014

RECHTBANK VAN KOOPHAIinTE GENT

pt"''e'11. e

4t,

r

vc

behc

aar

BekStaal

DI

81402 109*

III

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

AUGNITION

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

l

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

nominale waarde met een fractiewaarde van 1162.00Oste deel van het maatschappelijk kapitaal, volledig volstort.

Op de tweeënzestigduizend (62.000) aandelen werd in geld ingetekend voor de prijs van één euro (¬ 1,00) per stuk, als volgt:

- door Peter Verstraeten, voornoemd, voor vijftienduizend vijfhonderd euro (¬ 15.500,00) of voor vijftienduizend vijfhonderd (15.500) aandelen,

- door Tribiant NV, voornoemd, voor vijftienduizend vijfhonderd euro (¬ 15.500,00) of voor vijftienduizend vijfhonderd (15.500) aandelen,

- door Peeters Luc, voornoemd, voor vijftienduizend vijfhonderd euro (¬ 15.500,00) of voor vijftienduizend vijfhonderd (15.500) aandelen,

- door Digitmedia BVBA, voornoemd, voor vijftienduizend vijfhonderd euro (¬ 15.500,00) of voor vijftienduizend vijfhonderd (15.500) aandelen,

- Samen: tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00).

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, in één of meer maten het kapitaal te verhogen, op de data en tegen de voorwaarden die de raad zal bepalen, met een maximum bedrag van een miljoen euro (¬ 1.000.000,00),

Deze bevoegdheid kan worden uitgeoefend binnen de termijn van vijf jaar jmaximumtemiijn is vijf jaar] te rekenen vanaf de datum van de bekendmaking van de oprichtingsakte.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Zij mogen herbenoemd worden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door één gedelegeerd bestuurder of door meerdere gedelegeerd bestuurder(s) die in geen geval ten overstaan van derden van een voorafgaande beslissing door de raad van bestuur moeten doen blijken.

Voor iedere verbintenis van meer dan tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00) zullen twee gedelegeerde bestuurders moeten ondertekenen.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur, zoals hierna bepaald.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur. Het maatschappelijk boekjaar begint vanaf één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur,

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op laatste vrijdag van de maand juni 2015.

Benoeming van Bestuurders

Met eenparigheid van stemmen benoemen de oprichters als eerste bestuurders voor de duur van zes jaar:

1. De heer Peter Verstraeten, voornoemd;

2. De BVBA Digitmedia, voornoemd;

De BVBA Digitmedia, vertegenwoordigd als voormeld, benoemt als vaste vertegenwoordiger: de heer Lue

Peeters voornoemd,

3. Tribiant N.V., voornoemd;

Tribiant N.V., vertegenwoordigd als voormeld, benoemt als vaste vertegenwoordiger, de heer Peter

Verstraeten voornoemd.

4. De heer Luc Peeters, voornoemd;

Hier aanwezig, die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hun niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

De bestuurders zullen pas hun taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap.

Worden benoemd tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap: de BVBA Digitmedia, met ais vaste vertegenwoordiger, de heer Luc Peeters voornoemd en de heer Peter Verstraeten, voornoemd.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan CVBA Accountancy & Tax Solutions, kantoor houdende te 9052 Zwijnaarde, Grote Steenweg Zuid 39 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd : -uitgifte van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

)r-uden n laat Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2014
ÿþ lAod FDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

MONITEUR BELG NE

ER GEILE GD

1 7-" 2- 2014 25" 11- 2014

BELGISCH STAATS$RECHTBANK l~x COPHQee-L TE GENT







14 7528





Ondememingsnr : 0544.467.235

Benaming (voluit) : Augnition

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Heidebergen 20, 9830 Sint-Martens-Latem, België

(volledig adres)

Qnderwerpjenl akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte ontslag

Tekst : bestuurder

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van bestuurder dat werd ingediend door Luc Peeters, Begijnhoflaan 107, 9000 Gent en van Digitmedia BVBA vertegenwoordigd door de heer Luc Peeters. Beide ontslagen gaan in op 12 november 2014.

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van gedelegeerd bestuurder dat werd ingediend door Digitmedia BVBA, Begijnhoflaan 107, 9000 Gent vertegenwoordigd door de heer Luc Peeters. Dit ontslag gaat in op 12 november 2014.

De vergadering beslist als nieuwe bestuurder te benoemen: Lutgart Douchy, Heidebergen 20, 9830 Sint-Martens-Latem. Haar mandaat gaat in op 12 november 2014 en dit voor de duur van zes jaar.

Peter Verstraeten

Gedelegeerd bestuurder

4p de laatste blz. van L"ûik-9 vermëlitën : _ ikëçto Naam ën van da instrumdntêîëni è n6táris, uitzij' ïr à6é pè~só(o~n(ën5

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/05/2015
ÿþMal POF 111

( fr<â In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NiEIRGELVID

13 MEI 2015

RECHTBANK VAN KOOPHANDELCI ENT

Ondernemingsnr : 0544.467.235

Benaming (voluit) : Augnition

(verkort) .

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Heidebergen 20, 9830 Sint-Martens-Latem, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder Tekst :

De bijzondere algemene vergadering beslist als nieuwe bestuurder te benoemen: Steven Serneels, Riemstraat 35 - bus 401, 2000 Antwerpen. Zijn mandaat gaat in op 7 mei 2015 en dit voor de duur van zes jaar.

Peter Verstraeten Gedelegeerd bestuurder

*15073980*

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz van fuik B verrrtèlden : Recto , Naam en Hoedanigheid van de instnrmentèrendé notans,hetzij ven dè gerso(o)n(èn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

~

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15372-0355-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.08.2016 16541-0328-014

Coordonnées
AUGNITION

Adresse
HEIDEBERGEN 20 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande