AURATI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AURATI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.875.805

Publication

22/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.04.2014, NGL 14.05.2014 14127-0412-010
17/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.04.2013, NGL 10.05.2013 13118-0454-010
27/07/2011
ÿþ Mod 2,0

Laie ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*11115640+

Voo behou aan Belgi: Staats)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

KOO Ptd s-~-taE _ =E~ E~F~ F --

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : AURATI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bliekstraat 56, 9800 Deinze - Astene

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Patrick Coppieters 't Wallant te Leuven op 7 juli 2011, neergelegd alvorens de formaliteit van de registratie, dat door 1) de heer VOGELS Geert Franciscus, wonende te 3071 Kortenberg - Erps-Kwerps, Kammestraat 50, 2) de heer FLORENS Kris John, wonende te 3010 Leuven - Kessel-Lo, Wilselsesteenweg 311, 3) de heer VAN IMSCHOOT Ludo Aloïs Cecile Leon, wonende te 9800 Deinze - Astene, Bliekstraat 56, en 4) de heer VAN HOLSBEEKE Hans Paul Helena, wonende te 1790 Affligem, Vogelzangstraat 12, een handelsvennootschap werd opgericht onder de vomi van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "AURATI", met zetel te 9800 Deinze - Astene, Bliekstraat 56, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal twintigduizend (20.000,00) euro bedraagt en verdeeld is in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde.

Het geplaatste kapitaal is volstort ten beloop van achtduizend euro. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij de Bank J. van Breda & C° NV onder het nummer 6451014622-37. De heer VOGELS Geert, de heer FLORENS Kris, de heer VAN IMSCHOOT Ludo en de heer VAN HOLSBEEKE Hans dienen ieder nog een bedrag van drieduizend (3.000,00) euro te storten.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de oprichting.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel in het algemeen:

-De industriële automatisering, de automatisering van kantoren en gebouwen, milieutechnologie,

-De dienstverlening: consultancy en advies, detachering van gespecialiseerd personeel, de voorstudies en haalbaarheidsstudies, analyse, evaluatie en selectie van procesbesturingssystemen,

-De ontwikkeling (research & development) en installatie van: applicatie software, toegepaste hardware (elektrische en elektronische schakelingen), procesbesturingssystemen en PLC's, instrumentatietoestellen en onderdelen, alarm- en beveiligingssystemen, kantoorinterieurs,

-De verkoop (import-export) en installatie van software en hardware, waaronder: personal computers, laptops, mini computers, workstations, mainframes, en alle mogelijke randapparatuur, elektrische en elektronische onderdelen, schakelingen en apparatuur, procesbesturingssystemen, PLC's, SCADA pakketten, instrumentatietoestellen en  onderdelen, alarm- en beveiligingssystemen, kantoormeubelen.

-Het onderhoud van: applicatiesoftware (re-engineering), standaard software pakketten en hardware. -Het verhuren van projectruimten, zowel vast als mobiel.

obq- - ÏDS.---

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

-Het uitvoeren van projectmanagement,

-De aan- en verkoop van alcoholische producten,

-Organisatie van events, teambuilding, opleidingen

-Ontwerpen en onderhouden van websites, webdesign

-Algemene elektriciteitswerken en kastenbouw

IT-consulting

-De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn om het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-De vennootschap zal onder meer mogen overgaan tot het kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen en verbouwen van alle roerende en onroerende goederen.

-De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn voor haar.

-Zij zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

-De vennootschap zal door middel van inbreng, onderschrijving, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen, zo Belgische als buitenlandse,

die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd:

1) De heer VOGELS Geert Franciscus, wonende te 3071 Kortenberg - Erps-Kwerps, Kammestraat 50.

2) De heer FLORENS Kris John, wonende te 3010 Leuven - Kessel-Lo, Wilselsesteenweg 311.

3) De heer VAN IMSCHOOT Ludo Aloïs Cecile Leon, wonende te 9800 Deinze, Bliekstraat 56.

4) De heer VAN HOLSBEEKE Hans Paul Helena, wonende te 1790 Affligem, Vogelzangstraat 12.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien april om zeventien uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in dezelfde gemeente, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december.

RESERVES  WINST:

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd ; verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2012.

STATUTAIRE ZAAKVOERDER - BEROEPSVERBOD

De benoemde statutaire zaakvoerders verklaren dit zaakvoerderschap te aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een beroepsverbod.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte.

Notaris Patrick Coppieters 't Wallant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AURATI

Adresse
BLIEKSTRAAT 56 9800 ASTENE

Code postal : 9800
Localité : Astene
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande