AUTOBEDRIJF MARC DELCORPS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AUTOBEDRIJF MARC DELCORPS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.695.463

Publication

11/07/2014
ÿþmod 11.1

t ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RIF_EiE_BECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENI

À



- I MI 1014

AFDEUNG DENDERMONDE

Griffie

111111111 lit1.,11,11e

,

:. Ondernemingsnr .: 0449.695.463 ,

il I

:l Benaming (voluit) :AUTOBEDRIJF MARC DELCORPS :

,

i

(verkort)

,

il Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap :

ij Zetel: Mechelsesteenweg 298 .

,

I; 9200 Dendermonde I

il Onderwerp akte :ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING -AANSTELLING VEREFFENAAR i

il - MACHTEN VEREFFENAAR

' f

il Er blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door Meester Stijn RAES, geassocieerd notaris te Gent opi I! 30 april 2014, die aan het slot volgende registratiemelding draagt: "Geregistreerd te GENT 6 op 7: li mei 2014, boek 255, blad 54, vak 19, 4 rollen, geen verz. Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), getekend'

1! VAN KERCKVOORDE", ,

, il dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders naamloze vennootschap! !I "AUTOBEDRIJF MARC DELCORPS" met zetel te 9200 Dendermonde, Mechelsesteenweg 298,: !! volgende besluiten heeft genomen:

il - Verslagen

!! De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de Raad van Bestuur li van 24 maart 2014, houdende een toelichting van het voorstel tot ontbinding, overeenkomstig artikel,

11 81 van het Wetboek van Vennootschappen. ,

, ;! Aan dit verslag van de Raad van Bestuur is een staat van actief en passief gehecht, die werd! ,

l! afgesloten op 20 maart 2014. .

i! Over deze staat werd op 28 april 2014 een verslag gemaakt door de Burgerlijke Besloten! i!Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, Bedrijfsrevisoren, te 9100 Sint-Niklaas, August de Boeckstraat 1 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef,

li bedrijfsrevisor. ,

,

ii Voormeld verslag besluit letterlijk als volgt: :

il "Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef! Il & Partners, Bedrijfsrevisoren, August de Boeckstraat 1 bus 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigdl ii door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig!

II art.181, §1 W. Venn. verklaart dat: ,

li - in het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht, dei !i bestuurders van de Naamloze Vennootschap "AUTOBEDRIJF MARC DELCORPS " een staat van! !! activa en passiva per 20 maart 2014 hebben opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichtenl

il van ontbinding van de vennootschap: ,

,

!!* een balanstotaal heeft van zeshonderd zevenentwintigduizend honderdtwintig euro zevenendertig

!! cent (627.120,37¬ ). ,

'

ii * een netto- passief vermeldt van driehonderdzeventigduizend achthonderd tweeënzeventig euro ent

 ,

i.

één envijftig cent (370.872,51 E), ,

.: ,

l: - rekening houdend met de uitzonderlijke afschrijvingen op de inrichtingskosten, werd de staat vanl

li activa en passiva per 20 maart 2014 gecorrigeerd zodat werd bekomen: :

il* een balanstotaal van zeshonderd twintigduizend achthonderdvijftien euro en vijfenzestig cent!

11(620.815,65 E). i

!:* een netto-passief vermeldt van driehonderd zevenenzeventigduizend honderd zevenenzeventig! ii euro en drieëntwintig cent (377.177,23 E),

!l - uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke !! professionele normen, blijkt dat deze staat van actief en passief de toestand van de vennootschap  'behoudens de uitzonderlijke afschrijvingen en de kosten met betrekking tot de ontbinding  op juiste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: te:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. Anderzijds lijken de vooruitzichten van de vereffening ons, gelet op het hangende BTW-geschil, uitermate aleatoir, zodat het ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen in welke mate de vermelde staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft.

- er geen verdere inlichtingen zijn welke onontbeerlijk zijn ter voorlichting van vennoten en/of derden."

De leden van de vergadering erkennen, handelend en vertegenwoordigd zoals voorzegd, dat zij een exemplaar hebben ontvangen van het verslag van de Raad van Bestuur, van de er aan gehechte staat van actief en passief, en van het verslag van de bedrijfsrevisor, en dat zij er kennis van hebben genomen.

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Notariële bevestiging bestaan en externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen

De ondergetekende notaris bevestigt, overeenkomstig artikel 181 §4 van het Wetboek van Vennootschappen, vôôr het besluit tot ontbinding en na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen is gehouden.

- Vroegtijdige ontbinding

De vergadering besluit de vennootschap vroegtijdig te ontbinden zodat ze vanaf 30 april 2014 enkel nog voor de noodwendigheden van haar vereffening zal bestaan.

* Ontslag Raad van Bestuur

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de in functie zijnde Raad van Bestuur, namelijk:

- De Heer DELCORPS Marc, wonende te 9200 Dendermonde, Mechelsesteenweg 298;

- Mevrouw GOOSSENS Ann, wonende te 9200 Dendermonde, Mechelsesteenweg 298.

Beiden tot die functie herbenoemd op de buitengewone algemene vergadering van 31 maart 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 april 2011 onder nummer 11057042.

* Aanstelling vereffenaar

De vergadering besluit één vereffenaar aan te stellen en benoemt tot deze functie:

Mevrouw GOOSSENS Ann, voornoemd.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen, tenzij de vergadering hier anders over beslist.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbesl neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

* Machten vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11L07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

maa 11.1

4 ,e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door alle handelingen van de vereffenaar

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet warden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

*Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "De Decker  Hermans" met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, BTW BE0430.300.611, RPR Dendermonde, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Stijn RAES,

geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- volmacht

- verslag Raad van Bestuur)

- verslag bedrijfsrevisor

- homogolatie benoeming vereffenaar dd 26/05/2014.

,

20/02/2014 : DE048401
24/01/2014 : DE048401
29/12/2014 : DE048401
07/03/2013 : DE048401
20/02/2013 : DE048401
24/09/2012 : DE048401
05/03/2012 : DE048401
14/04/2011 : DE048401
15/02/2011 : DE048401
25/01/2010 : DE048401
31/03/2009 : DE048401
19/12/2007 : DE048401
02/01/2007 : DE048401
30/12/2005 : DE048401
28/04/2005 : DE048401
19/01/2005 : DE048401
16/06/2004 : DE048401
20/12/2002 : DE048401
02/12/1999 : DE048401
06/01/1999 : DE048401
29/12/2015 : DE048401
22/04/1998 : DE48401
22/10/1997 : DE48401
01/01/1997 : DE48401
26/01/1994 : DE48401
21/04/1993 : DE48401
05/10/2017 : DE048401
30/11/2017 : DE048401

Coordonnées
AUTOBEDRIJF MARC DELCORPS

Adresse
MECHELSESTEENWEG 298 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande