AUTOCENTER WAASLAND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOCENTER WAASLAND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.508.203

Publication

12/06/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIF RFCIATRANK...W0,12

KOOPHANDEL GENT

0 2 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Y i

C

Ondernemingsnr : 0502.508.203

Benaming

(voluit) : Autocenter Waasland

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burgemeester Portmanslaan 26, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar volgend adres: Vlassenhout 3, 9200 Dendermonde, met ingang van 01.06.2014.

De zaakvoerder

Automotive Investments BVBA

met als vaste vertegenwoordiger

Dominique Desrumaux

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300441*

Neergelegd

16-01-2013

Griffie

OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : Recto Recto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

Verso Verso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Ondernemingsnr : 0502508203

Benaming (voluit): Autocenter Waasland

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9200 Dendermonde, Burgemeester Portmanslaan (DEN) 26

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde, op vijftien januari tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat:

1. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Automotive Investments , met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Burgemeester Portmanslaan (DEN) 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0838.549.855.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Pol Vanden Broecke te Evergem, Ertvelde, op 16 augustus 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 augustus 2011 onder nummer 11304944 Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, te weten de heer DESRUMAUX Dominique, navernoemd, hiertoe benoemd bij voormelde oprichtingsakte.

2. De heer DESRUMAUX Dominique Jean-Philippe Benedict, geboren te Temse op vijfentwintig juni duizend

negenhonderdvierentachtig, met woonplaats te 8301 Knokke-Heist, Zeedijk-Duinbergen 418 bus 11

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, hebben opgericht waarvan de waarvan de

voornaamste standregelen luiden als volgt:

NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht opgericht

onder de naam:  Autocenter Waasland .

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9200 Dendermonde Burgemeester Portmanslaan (DEN) 26.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

" De verkoop en reparatie van auto s en motorrijwielen;

" Kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto s voor personenvervoer;

" Het onderhoud en de reparatie van auto s, reparatie van mechanische onderdelen en van de elektrische installatie;

" Alle garage- activiteiten en carrosseriewerk.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, en begint te werken op datum van heden en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentigduizend Euro (90.000 EUR).

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderdste deel (1/100) en genummerd van één (1) tot en met honderd (100).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voornoemd bedrag van negentigduizend Euro (90.000 EUR), werd overeenkomstig artikel 224 van het Vennootschappenwetboek vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap "ING BANK".

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door ons, notaris, bewaard worden.

BESTUUR

BENOEMING ONTSLAG

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten. Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur met ingang van heden: de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Automotive Investments , met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Burgemeester Portmanslaan (DEN) 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0838.549.855, opgericht bij akte verleden voor notaris Pol Vanden Broecke te Evergem, Ertvelde, op 16 augustus 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 augustus 2011 onder nummer 11304944; voor de uitoefening van dit mandaat vast vertegenwoordigd door de heer DESRUMAUX Dominique Jean-Philippe Benedict, geboren te Temse op vijfentwintig juni duizend negenhonderdvierentachtig, met woonplaats te 8301 Knokke-Heist, Zeedijk-Duinbergen 418 bus 11.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEID

Eén zaakvoerder

Indien er slechts één zaakvoerder is, is deze bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Meerdere zaakvoerders

Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen deze een college van zaakvoerders.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om gezamenlijk alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is, onverminderd hetgeen bepaald in volgende alinea.

Het bestuursorgaan dient over de voorafgaande en schriftelijke machtiging van de algemene vergadering beslissend met een drie vierde meerderheid van alle zaakvoerders te beschikken voor: het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur-en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiele en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde tweemaal het maatschappelijk kapitaal overtreft. Deze bevoegdheidsbeperking is niet aan derden tegenstelbaar. BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

VERGOEDING ZAAKVOERDERS  KOSTEN  UITGAVEN

Het mandaat van zaakvoerder is principieel onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter beslissen om hiervan af te wijken en beslissen over het al dan niet vergoeden van de opdracht van zaakvoerder door het toekennen van een vaste of variabele bezoldiging. In voorkomend geval wordt het bedrag ervan door de algemene vergadering vastgesteld en komt ten laste van de algemene kosten van de vennootschap.

Normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, welke de zaakvoerder(s) doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun mandaat, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op één juni om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

STEMRECHT

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

Luik B - Vervolg

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, welke mede-vennoot dient te zijn.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

VERDELING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). ONTBINDING

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel besluit van een buitengewone algemene vergadering plaatsgrijpt, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij wet. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). VERDELING BIJ VEREFFENING

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in het vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan houders van aandelen met stemrecht.

KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle vennoten, zaakvoerders, eventuele commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, doen woonstkeuze in de zetel van de vennootschap waar hen alle dagvaardingen, betekeningen en bijeenroepingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en vijftien.

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van vijftien januari tweeduizend dertien en

zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

B. BIJZONDERE VOLMACHT

Onmiddellijk daarna werd door de zaakvoerder, zopas benoemd, beslist als bijzondere en beperkte lasthebber aan te stellen: Alaska Antwerpen - Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, accountants en belastingconsulenten met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 d, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu mevrouw Cindy Collier, mevrouw Eveline Smet en mevrouw Kristel van der Loop, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, die ieder alleen rechtsgeldig de vennootschap zullen kunnen vertegenwoordigen tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de administratie der directe belastingen, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en, meer in het algemeen voor het tekenen van alle briefwisseling tegenover derden dit doch enkel met betrekking tot de oprichting van de vennootschap.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee elektronisch neergelegd:

- uitgifte van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

oor-Voor

behouden behouden

aan het aan het

elisch Belgisch

taatsla Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16538-0295-012

Coordonnées
AUTOCENTER WAASLAND

Adresse
VLASSENHOUT 3 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande