AUTOMOBIELBEDRIJF CHARELS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AUTOMOBIELBEDRIJF CHARELS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.840.060

Publication

11/06/2014
ÿþ Mad words 7.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ) 1

II1iN11w~11jnii111iuu



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

3 0 MEI 2014

Griffe

AFDELING DENDERMONnF

Voor-

behouden

aan k

Belgisch

If

Staatsblad

Ondernemingsnr ' 0418.840.060

Benaming

(VLilUit) AUTOMOBIELBEDRIJF CHARELS

(verkoit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel . 9160 Lokeren, Tweebruggenstraat 61

(volledig adres)

Onderwerf akte : Kapitaalvermindering - statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op zesentwintig mei tweeduizend veertien, blijkt dat de algemene vergadering heeft beslist:

EERSTE BESLUIT : KAPITAALVERMINDERING.

Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van honderd zesentachtigduizend euro (¬ 186.000,00), teneinde het te brengen op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) en zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd integraal aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal.

Deze kapitaalvermindering geschiedde door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit

TWEEDE BESLUIT: SPLITSING VAN DE AANDELEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering beslist om de tweehonderd (200) aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen te splitsen en voor elk aandeel tien (10) nieuwe aandelen uit te geven, zodanig dat het maatschappelijk kapitaal vanaf heden zal vertegenwoordigd worden door tweeduizend (2.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT : WIJZIGING VAN ARTIKEL VIJF VAN DE STATUTEN OVEREENKOMSTIG DE GENOMEN BESLUITEN.

In overeenstemming met de hierboven geakteerde besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00). Het is verdeeld in tweeduizend (2.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde."

VIERDE BESLUIT : BEKRACHTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM.

Bij beslissing de dato tweeëntwintig december tweeduizend en elf heeft de Raad van Bestuur beslist om alle aandelen aan toonder die door de vennootschap werden uitgegeven om te zetten in aandelen op naam. De aandelen aan toonder die door de vennootschap werden uitgegeven werden vernietigd.

De vergadering stelt vast dat het aandelenregister van aandelen op naam werd opgemaakt en werd ondertekend door de aandeelhouders waar vereist en bekrachtigt op heden de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

VIJFDE BESLUIT : AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLISSINGEN EN AAN DE HUIDIGE WETGEVING DOOR AANNEMING VAN DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN:

De vergadering beslist om na artikelsgewijze stemming de statuten integraal te vervangen door nieuwe statuten, waarvan de te publiceren gegevens luiden als volgt:

ARTIKEL 1 NAAM.

De vennootschap draagt de naam "AUTOMOBIELBEDRIJF CHARELS" en heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

De naam van de venni hap zal vermeld worden op aile akten, facturen, aankondigingen,

bekendmakingen, brieven ,,ers en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk

voorafgaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of door de afkorting "N.V.". Het

ondernemingsnummer en de zetel worden eveneens vermeld,

ARTIKEL 2 DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 3 ZETEL.

Op dC laatste lliz van luïij B vei melden Recto NJaril en hoe<º%on gaie) van de instrumenterende nolari.. hetril van de pr:rbc:(o)i,lt'n)

oovoegd de rechtsr,eisoort ten aanzien var derden :ca ve:tzge" ir.votsrdigcr.

Verso ; Naam en na;ratet.ening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ii

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Tweebruggenstraat 61. De zetel kan zonder statutenwijziging bij besluit van de raad van bestuur verplaatst worden in het Vlaamse Gewest of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk gewest bij besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België en in het buitenland oprichten.

ARTIKEL 4 DOEL.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- in België of in het buitenland, alle handelingen te doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met de aan- en verkoop van alle autovoertuigen, moto's, bromfietsen, fietsen, in zijn geheel of in wisselstukken en de uitbating van een garage in de breedste zin van het woord, begrijpende onder meer herstelling en verkoop van banden, vervoer, depannage, leveren van aangepaste toebehoren, verkoop van brand- en smeerstoffen en de aan- en verkoop van alle industriële, landbouwkundige vrijetijdsbestedende, huishoudelijke machines, toestellen en artikelen, en de herstelling ervan, evenals de huur en verhuur van personen- en bedrijfswagens;

- het uitoefenen van het mandaat van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen;

- verstrekken van commercieel, technisch, logistiek en administratief advies aan ondernemingen;

zij mag ontlenen en leningen toestaan evenals aan derden alle waarborgen toestaan, zelfs voor zaken die buiten de voorgaande opsomming liggen.

Dit doel mag verwezenlijkt worden, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, bij middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen of op gelijke wijze.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen aankopen, bouwen, in huur nemen, verkopen, verhuren of ruilen.

In algemene regel mag de vennootschap alle handels-, financiële of nijverheidshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, in geheel of bij gedeelten, zouden kunnen verband houden met de verwezenlijking of bevordering van haar doel.

ARTIKEL 5 KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00). Het is verdeeld in tweeduizend (2.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

ARTIKEL 15 BENOEMING EN ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar dcor de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

ARTIKEL 22 VERTEGENWOORDIGHEIDSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordiging van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden verbonden door de afgevaardigd bestuurder die alleen optreedt, of door twee bestuurders gezamenlijk.

ARTIKEL 25 GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

BEVOEGDHEID,

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand mei om tien uur.

indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan moet het rondschrijven waarvan hierna sprake, minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De raad van bestuur is verplicht een bijzondere of een buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

ARTIKEL 40 BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. ARTIKEL 41 INVENTAR1S - JAARREKENING.

6

Vior-behouden aan fret Belgisch Staatsblad

~

De bestuurders maken elk jaar na de afsluiting van het boekjaar een inventaris alsmede de jaarrekening op. Deze jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Deze stukken worden overeenkomstig de wet neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekening wordt met het oog op de neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien een jaarverslag op overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, voor zover wettelijk vereist.

ARTIKEL 42 BESTEMMING VAN DE WINST.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal

Op de !astate blz. van Cali r vermelden epcto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heult van de perso(olnten) bevoegd do +acMMMcpersoon tan aanzien van derden te. vesteg+anwnordi en

vemo itaann ou I-ar.dtekening

16/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ModWord S1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

J1,111111.!1 j!1111 II

KOOPHANDEL GENT

7 MU 2014

AFDELING DENDERMONDE

te ru th e

Ondernemingsnr, 0418.840.060

Benaming

(voluit) AUTOMOBIELBEDRIJF CHARELS

(verkort):

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: TWEEBRUGGENSTRAAT 61 - 9160 LOKEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte: AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER, BENOEMING BESTUURDER EN GEDELEGEERD BESTUURDER

Mevrouw Liesbet Poelman wordt aangesteld ais vaste vertegenwoordiger van Poelman L&K BVBA,

die optreedt als bestuurder in de vennootschap Automobielbedrijf Charels NV, aldus beslist in het verslag

van de zaakvoerders van Poelman L&K BVBA dd 01/07/2014.

De bijzondere Algemene Vergadering van de vennootschap Automobielbedrijf Charels NV dd 01107/2014 heeft volgende beslissing genomen

De vennootschap Poelman L&K BVBA ( BE 0552.984.033 ), Tweebruggenstreat 61 te 9160 Lokeren wordt vanaf heden benoemd als bestuurder voor de termijn van zes jaar tot de Algemene Vergadering van het Jaar 2020.

De raad van bestuur van Automobielbedrijf Charels NV dd 01/07/2014 heeft beslist aan te stellen tot gedelegeerd bestuurder:

De vennootschap Poelman L&K BVBA ( BE 0552.984,033), Tweebruggenstraat 61 te 9160 Lokeren wordt vanaf heden benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Chatolease BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door Charels Chantal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/08/2013 : DE036872
03/08/2012 : DE036872
10/08/2011 : DE036872
03/08/2011 : DE036872
04/08/2010 : DE036872
05/08/2009 : DE036872
05/08/2008 : DE036872
03/08/2007 : DE036872
31/07/2006 : DE036872
28/10/2005 : DE036872
30/09/2005 : DE036872
04/08/2005 : DE036872
06/08/2004 : SN036872
05/08/2015 : DE036872
14/10/2003 : SN036872
18/09/2003 : SN036872
01/08/2003 : SN036872
03/08/2002 : SN036872
01/08/2001 : SN036872
04/11/1999 : SN036872
01/01/1993 : SN36872
01/01/1989 : SN36872
01/01/1988 : SN36872
01/01/1986 : SN36872
31/08/2017 : DE036872

Coordonnées
AUTOMOBIELBEDRIJF CHARELS

Adresse
TWEEBRUGGENSTRAAT 61 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande