AUTOSALON BURCHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOSALON BURCHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.142.349

Publication

06/11/2014
ÿþ"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr : 0440.142.349

Benaming

(voluit) : Autosalon Burcht in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pillendijk 37, 9130 Kieldrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 29 september 2014:

De rekeningen en de stukken tot staving werden overeenkomstig artikel 194 W. Venn. Ten minste één maand voor deze algemene vergadering neergelegd op de zetel van de vennootschap.

De aanwezige aandeelhouders erkennen dat ze hebben kunnen gebruik maken van het individueel onderzoeksrecht, gezien de vennootschap geen commissaris heeft.

Overeenkomstig artikel 190, §1 W. Venn. werd het plan voor de verdeling van de activa voor akkoord voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde, en bij vonnis d.d. 7 augustus 2014 heeft voormelde rechtbank het plan goedgekeurd.

Na beraadslaging keurt de algemene vergadering de rekeningen van de vereffening met eenparigheid van stemmen goed en geeft zij zonder uitzondering noch voorbehoud algemene kwijting aan de vereffenaar voor zijn beheer van de vennootschap tot op heden.

Bij wijze van sluiting van de vereffening wordt het overblijvende actief van de vennootschap integraal overgedragen aan de aandeelhouders in proportie tot hun aandelenbezit. Met deze overdracht wordt de vereffening gesloten.

De aandeelhouders beslissen dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op het volgend adres: op de maatschappelijke zetel: Pillendijk 37 te 9130 Kieldrecht.

Roger Debecker

Vereffenaar

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 8 OKT. 2014

AFDELINQPittieERMONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 08.07.2013 13288-0235-014
17/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

L ûlï k; Bîr In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondernemingsnr : 0440.142.349

Benaming

(voluit) : AUTOSALON BURCHT in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 9130 BEVEREN-KIELDRECHT, PILLENDIJK 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL IN EURO  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN  ONTBINDING  ONTSLAG I KWIJTING ZAAKVOERDERS  AANSTELLING VEREFFENAAR

Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op achtentwintig maart tweeduizend dertien, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden.

jn De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal drn te zetten in euro, en de nominale waarde der aandelen af te schaffen, wat een tegenwaarde geeft van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01 ), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde. Artikel vijf der statuten wordt dienovereenkomstig geschrapt en vervangen door volgende tekst: "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18,592,01-1 vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde.".

gn De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder  opgesteld conform artikel 181 § 1, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen  waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend twaalf, opgesteld conform artikel 181 § 1, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Jurgen Jackers, kantoorhoudend te 3500 Hasselt, Kempische Kaai 69 bus 2, over gemelde staat van activa en passiva, en opgesteld conform artikel 181 § 1, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, wiens besluit luidt als volgt:

ln het kader van de vereffeningsprocedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van Autosalon Burcht bvba een staat van activa en passiva per 31 december 2012 opgesteld. Deze staat, die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, toont een balanstotaal van 284.779,96 EUR en een aangepast boekhoudkundig netto-actief van 90.979,27 EUR +/-PM.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde controleopdracht is na te gaan of de tussentijdse staat van activa en passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-vermogen en dit in het perspectief van de realisatie.

Op basis van onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, verklaren wij dat de staat van activa en passiva per 31 december 2012 de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, voor zover de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes door de vereffenaar gerealiseerd zullen worden en rekening houdende met een voorbehoud voor (i) een mogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde en de sociale zekerheid voor wat betreft de niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd en (ii) de voorraad ad 2.000 EUR daar wij geen fysische voorraadcontrole hebben kunnen uitvoeren per 31 december 2012.

Behoudens de hiervoor weergegeven voorbehouden kan door ondergetekende gesteld worden dat de aangepaste staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2012, de toestand van de vennootschap volledig, juist en getrouw weergeeft.

Hasselt, 28 maart 2013 - Jackers Bedrijfsrevisor vertegenwoordigd door de heer Jurgen Jackers Bedrijfsrevisor",

Na voorlezing van deze verslagen wordt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is, bevestigd.

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden met ingang van achtentwintig maart tweeduizend dertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

mi~u~idi~uu~~ui

Vc

behc aar Bel Staal

HIll

i

lI

VANKOOPHANDEL'(

0 7 MEI 2013

DENDERMONDE r~iifiè

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

s." `.7

Ste' De vergadering verleent kwijting aan de heer DEBECKER Roger Paul Engelbert, en mevrouw' VANLUFFELEN Christine Stella Malvina, beiden wonende te 9130 Beveren-Kieldrecht, Pillendijk 37, voor het door hen gevoerde bestuur, na hun ontslag als zaakvoerder per achtentwintig maart tweeduizend dertien aanvaard te hebben.

4. De vergadering besluit voornoemde heer Roger Debecker als vereffenaar aan te stellen, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleenhandelend namens de vennootsohap op te treden in rechte en jegens derden, Aan de vereffenaar is derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft, Dientengevolge wordt de vereffenaar uitdrukkelijk gemachtigd tot het ondertekenen en vervolgens indienen van het verzoekschrift tot homologatie van zijn benoeming op de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft.

(Blijkens beschikking van de rechtbank van koophandel te Dendermonde de dato 25 april 2013 werd de aanstelling van de vereffenaar gehomologeerd.]

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte  verslag zaakvoerder  verslag bedrijfsrevisor  staat van actief en passief  kopie beschikking rechtbank van koophandel Dendermonde de dato 25 april 2013 houdende homologatie van de benoeming van de vereffenaar.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

elor º% behouden aan het Belgisch Staatsblad

18/12/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIERECHTBANK NOI'ÁNuE

J



LuikF



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- l DEC, 2012

L DENDERMONDE

Griffie

d 1221111331 i

e

Ondernemingsnr : 0440.142.349

Benaming

(voluit) : AUTOSALON BURCHT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ; 9130 BEVEREN-KIELDRECHT, DORPSSTRAAT 54

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij besluit van de zaakvoerders wordt met ingang van éénendertig december tweeduizend twaalf de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst van 9130 Beveren-Kieidrecht, Dorpsstraat 54, naar 9130 Beveren-Kialdrecht, Pillendiik 37. Op dit adres is géén showroom noch een werkplaats voorzien.

Debecker Roger, Vanluffelen Christine,

zaakvoerder, zaakvoerder,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 02.07.2012 12251-0379-014
15/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.08.2011, NGL 09.09.2011 11541-0346-012
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 16.07.2010 10320-0060-013
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 17.07.2008 08434-0132-012
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.06.2007, NGL 09.07.2007 07362-0090-013
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.06.2006, NGL 30.06.2006 06377-0668-013
03/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 07.06.2005, NGL 31.08.2005 05662-1724-010
21/01/2005 : AN276660
15/07/2004 : AN276660
13/08/2003 : AN276660
01/01/1993 : AN276660
26/02/1992 : AN276660
01/01/1992 : AN276660
08/03/1990 : AN276660

Coordonnées
AUTOSALON BURCHT

Adresse
PILLENDIJK 37 9130 KIELDRECHT

Code postal : 9130
Localité : Kieldrecht
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande