AUTRALIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTRALIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.650.124

Publication

21/05/2014
ÿþMod POF 11.1

`; = ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0536.650.124

Benaming (voluit) : Autralis

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Antoniuskaai 9 bus b, 9000 Gent, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit wijzigingsakte; Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst

Op 1 maart 2014 heeft de zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Hundelgemsesteenweg 575 bus 101 te 9820 Merelbeke.

De zetelverplaatsing gaat in vanaf heden.

Michael DEVENIJN

Zaakvoerder

Hh1u1~~u~i~i~w

91 980*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" r

NEERGELEGD

12 MEI 2014

;;ECHTBANK VAN

rOOPHANUfg GENT

$'tjlagen-bij-liet Belgisch3taatsblarct -~1f05>20-11# _ Aimexes clu Mnnítéür$zIgë

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : 'Redto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nWi)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso . Naam en handtekening.

23/07/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor.

behoud

aan h(

Belgist

Staatsb

IHini~ig~]+u n u

*1313A





Ondernemingsnr : C536 _ b50

NEERGELEGD

S'2 JULI 2013

~ RcC~ir~~~,~ti K VAN

rFNT

Benaming (voluit): AUTRALIS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :9000 Gent, Sint Antoniuskaai 9 B

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst

Uit een akte, verleden voor ons, meester Annelies DE BOUVER, notaris te Sint Lieven-Houtem, op 11 juli

2013, voor registratie, blijkt dat :

Het jaar tweeduizend dertien.

Op elf juli.

I. OPRICHTINGSAKTE

ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer DEVENIJN Jacques Hector, geboren te Deinze op 13 juli, I949, nationaal nummer 49,07,13 171-32, wonende te 7890 Ellezelles, Quatre Vents 19/A.

2, De heer DEVENIJN Michaël Remi, geboren te Ronse op 27 maart 1976, ir }tionaaI nummer 76.03.27 247-75, wonende te 9820 Merelbeke (Bottelare), Ten Drieën 8.

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van :dd .,I trtijen aan de hand van hun identiteitskaart.

Voornoemde verschijners sub 1 tot en met 2 worden verder genoemd "DE OPRICHTERS".

Welke oprichters de ondergetekende notaris Annelies DE BOUVER, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij `Merklaren op te richten onder de naam: AUTRALIS.

A. FINANCIEEL PLAN

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters aan ondergetekende notaris Annelies DE BOUVER een financieel plan overhandigd, opgemaakt op 29 juni 2013 en ondertekend door hen of hun gemachtigde, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap, groot ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (E 18.550,00) verantwoorden.

Dit financieel plan zal door ons, Notaris, bewaard worden.

De oprichters erkennen dat ondergetekende notaris:

1, hem erop gewezen heeft dat in het door artikel 229 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde geval,

namelijk bij faillissement binnen drie jaar na oprichting, het financieel plan moet overhandigd worden aan de Rechtbank;

2. hen gewaarschuwd heeft voor de draagwijdte van dit plan, meer bepaald wat betreft de hoofdelijke aansprakelijkheid van de oprichters ingeval het maatschappelijk kapitaal bij de oprichting kennelijk ontoereikend was voor de normale uitoefening van de door de vennootschap voorgenomen bedrijvigheid.

B. ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (E 18.550,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden

aan hCt

BeÏgisc íT Staatsbad

Luik B - vervolg

23/07/2013

het Belgisch Staatsblad

1. Voornoemde heer DEVENIJN Jacques, titularis van één (1) aandeel

2. Voornoemde heer DEVENIJN Michaël, titularis van negenennegentig (99) aandelen

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat:

- Het aandeel van de Heer Devenijn Jacques volledig volgestort is;

- Elk der aandelen van de heer Devenijn Michaël volgestort zijn ten belope van één derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND DRIEHONDERD ZEVEN EURO (e 6.307,00) ,

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE 05 7380 3888 2975, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap KBC Bank, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2.

Een bankattest, gedateerd op 10 juli 2013, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

C. QUASI-INBRENG - AANSPRAKELIJKHEID

De oprichters verklaren:

- dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft over:

* de verplichting om een verslag op te stellen bij elke inbreng die niet in speciën wordt gedaan of voor elke

verkrijging binnen een periode van twee jaar vanaf de oprichting van een goed dat toebehoort aan een oprichter,

een vennoot of een zaakvoerder;

* de artikelen 213, 225 en 229 tot 231 (oprichtersaansprakelijkheid) van het Wetboek van Vennootschappen.

D. OPRICHTINGSKOSTEN

Het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering duizend vijfentwintig euro (e 1.025,00).

II. STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap is' npgedeht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haarnaam.;ltisdt AUTRALIS.

De naam moet in alle -e , facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennà itsëlïap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakèlijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven,

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetei is gevestigd te 9000 Gent, Sint Antoniuskaai 9 B.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijzigng die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie - DOEL

Alle activiteiten op gebied van informatica, 1T-technologie en bedrijfsautomatisatie, in de ruimste zin van het woord, evenals alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerde activiteiten op gebied van studie en onderzoek, ontwikkeling, productie, commercialisatie, marketing, adviesverlening, management, beheer, bestuur, opleiding zonder dat voorgaande opsomming beperkend is en waaronder onder meer:

- Het ontwikkelen en commercialiseren van computersystemen bestaande uit hardware en/of software, gericht op bedrijfskundige toepassingen en aanverwante gebieden in de meest ruime zin van het woord, alsmede de toepassing van elektronische computertechnieken in de industriële bedrijvigheid;

- Inzonderheid het ontwikkelen en ter beschikking stellen van een elektronisch platform voor de commercialisatie, de uitbating en het beheer van voertuig systemen, dit alles in de meest ruime zin, met inbegrip ook alle activiteiten van bemiddelen en optreden als tussenpersoon bij de commercialisatie van diensten voor voertuigen, in de meest ruime zin;

- Het ter beschikking stellen van elektronische opslagruimte en databases voor diverse doeleinden, al dan niet gepaard gaande met de gegevensverwerking;

Luik B - vervolg

- Inzonderheid het uitwerken van systemen voor en het verlenen van alle daarmee gepaard gaande diensten, zowel van technische als van administratieve aard, adviesverlening, alle bijstand en alle ondersteunde activiteiten, in de ruimste zin, teneinde het hoofd te bieden aan de commerciële, industriële, logistieke of administratieve noden van private, openbare en andere instellingen en ondernemingen met het oog op de verbetering, de modernisering en de expansie van hun activiteiten en bedrijvigheden;

- Alle activiteiten van een computeradviesbureau, daaronder onder meer begrepen: het verlenen van advies over computers en hun configuratie en toepassing van de bijhorende programmatuur; het analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; de activiteiten van systeemintegrators;

- De realisatie van programma's en gebruiksklare systemen, daaronder onder meer begrepen: het analyseren, ontwerpen en implementeren van softwaretoepassingen; het analyseren, ontwerpen programmeren, en installeren van gebruiksklare systemen, inclusief automatisatie systemen zoals bijvoorbeeld systemen van automatische data identificatie, daaronder mede begrepen ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard en speciale programmatuur; het verlenen van advies met betrekking tot in informatica programma's; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's;

- De handel in (zowel groot-en kleinhandel als import en export, inclusief commissiehandel en e-commerce), de huur en verhuur, de distributie, de fabricage en assemblage, het onderhoud en de herstelling van alle elektronisch materiaal bestemd voor informaticatoepassingen, gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering, waaronder hardware en/of software voor computers, onderdelen, randapparatuur, benodigdheden en accessoires, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa, dit alles in de ruimste zin van het woord en inzonderheid in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap;

- Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, zowel open opleidingen als in companytrainingen, en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder op het gebied van informatietechnologie, management en bedrijfsbeheer, dit alles in de ruimste zin van het woord en inzonderheid in het kader van activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap,

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten, Zij mag commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dat te begunstigen.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vim- KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZE1W VIIFIONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00).

Het is vertegenwoordigd door honderdt`;(100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwbordigeii.

Artikel zes - AARD VANDE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen,

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VANDE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHTEN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte

ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden,

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten

Voorbehouden aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

behouden verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

aan het Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zaI de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Belgisch Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

Staatsblad In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld. Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersotin.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders ziitt,rvormei zij;1et college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn,leden aap.w zig'pfvertegeiiwoordigd is,

De beslissingen worden genomen niet de me zderhpic , van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder, hen' mëf.-de nieerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpej .' .Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats:rechtsgeIdig te stemmen op een vergadering van dit college. * Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zál elke .zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen tie vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf-CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf- ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op tweede dinsdag van de maand juni om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.



Annexes du Moniteur belge

23/07/2013



Vaor. Luik B - vervolg

1behpuden De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd, Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

aan het Artikel dertien -AANTAL STEMMEN

 111éfeefr a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen,

Staatsblad Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen

die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing

wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

Artikel vijftien -NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap

wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een

zaakvoerder.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke

bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een

reservefonds;. de verplichting tf)t deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal

heeft bereikt,

De overige winst krijgt dé,bestenimu#g jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van c e.zaakvder'," léej:

TITEL ZES - ONTBINDÏN 3 - VERÈ FENING

Artikel achttien - ONTBINhING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit

door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s),

tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, alles

onder voorbehoud van goedkeuring (bevestiging of homologatie) door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste b o ekj aar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

en eindigt het op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge







Luik B - vervolg

sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b, te benoemen tot deze functie: "D.K.M.A_", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9820 Merelbeke (Bottelare), Ten Drieën 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met als ondernemingsnummer 0473.773.635 en als BTW nummer BE 0473.773.635, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde Heer Devenijn Michaël. Laatstgenoemde verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

e, geen commissaris te benoemen,

Volra cht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, Mevrouw Mage Van Steenkaste, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.K.V.S., met zetel te Sint-Lievens-Houtem, Vlierzele, Sint-Fledericusstraat 44 C, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W,-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Annelies DE BOUVER. Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 17.08.2015 15439-0419-013

Coordonnées
AUTRALIS

Adresse
HUNDELGEMSESTEENWEG 575, BUS 101 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande