AUXILIATUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUXILIATUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 612.999.616

Publication

08/04/2015
ÿþ r3~ - Mod Word 11,1

r

i l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

r



RIFHIE ANK VAN

Voor- KOOPHANDEL GENT

behoudt 26 MMÏ 2015

aan he

Belgisc

Staatsb'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 6À&. V*5 616

Benaming

(voluit) : AUX1LUATUS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9250 Waasmunster, Grote Baan 276/2

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Notaris Frank Buyssens te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 25 maart 2015, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: -

1.De Heer BAERT Frederik Joannes Godelieve, wonende te 9120 Beveren, Donkerstraat 76 (identiteitskaartnummer 591-5717013-32; rijksregisternummer 750627-353.66).

2.Mevrouw SIROUX Valérie inge Maria, wonende te 9120 Beveren, Donkerstraat 76, (Identiteitskaartnummer 592-0263063-80; rijksregisternummer 880927-348.74).

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt; "AUXILIATUS". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9250 Waasmunster, Grote Baan 27612,

17e vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon volgende activiteiten verrichten:

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

" - De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- IT-consultant.

- Verkoop, verhuur, onderhoud en herstelling van kantoormachines, kantooruitrusting, computers, standaardprogrammatuur en telecommunicatieapparatuur;

- Het verrichten van alle informatica en aanverwante activiteiten en onder meer het installeren en onderhouden van PC, servers, pc-netwerken, maken en opvolgen van websites, webhosting:

- Programmatie en aanpassing van standaardsoftware aan de noden van de klant;

- Programmatie, opbouwen en onderhouden van databases;

- E-commerce;

- CRM-pakket;

- De vennootschap kan onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten aankopen en verkopen, huren en verhuren, beheren voor eigen rekening en voor rekening van derden, waarborgen en volmachten verlenen, alsook leningen verstrekken tussen ondernemingen waarbij een verbondenheid bestaat, financieel, vennootschapsrechtelijk of commercieeL

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

" Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

AFDELING CriDERMONDE

IÎIG

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting, Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 25 maart 2015.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en is verdeeld in honderd gelijke aande-len, zonder venmelding van waarde. leder der aandelen is volstort ten belope van één/derde, zodat het maatschappelijk kapitaal in totaal voor zesduizend tweehonderd euro volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Aile handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet vergoed, tenzij de algemene vergadering anders beslist met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun ver-'leende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstel-'Jing van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de contro-'le wordt opgedragen op de financiële toestand van de ven-+nootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om 17.00 uur.. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni 2017 om 17.00 uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van ven-mootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch'rif-+telijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitge-+brachte stem reke-ming gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproenpingsbrief of een door het zaakvoerderschap opge-istelde stembrief eigenhandig de geschreven vermelding aan-'brengen naast elk agendapunt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit document moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergader-ing gehouden wordt.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 25 maart 2015 tot 31 december 2016.

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd: de Heer BAERT Frederik (NN 750627-353.66), voornoemd, die deze aanstef-+fing aanvaardt onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 25 maart 2015 met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf 25 maart 2015 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging ais orgaan van de vennoot-ischap. Krachtens artikel 9 van de statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOLMACHT

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een beslo-'ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN OSSELAER

S

r

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ACCOUNTANTSKANTOOR, met zetel te 2570 Duffel, Hoogstraat 371, vertegenwoordigd door de Heer Yves VAN OSSELAER, extern accountant, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht voor ieder van hen om afzon-iderlijk te handelen, om alle verrich-'tingen te doen teneinde;

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, directe belastingen, RSZ, en alle belaslingad-+ministraties, sociale kas, sociaal secretariaat, en bij elke andere administratieve overheid en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen daarvan in de kruispuntbank voor ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

- neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad.

- volmacht tot het invullen, opstellen, ondertekenen en neerleggen van de betreffende formulieren vereist voor de griffie van de rechtbank.

- het nemen van inschrijving(en), latere wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap voor controles bij dezelfde fiscale administraties.

- de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor sociale zekerheid;

- de jaarrekeningen neer te leggen bij de Nationale Bank.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kostprijs van deze dienstverlening. VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AUXILIATUS

Adresse
GROTE BAAN 276, BUS 2 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande