AVACCO

Société en commandite simple


Dénomination : AVACCO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 524.689.628

Publication

21/08/2014
ÿþÀ"

Zetel : Koningin Elisabethlaan 118, 9820 Merelbeke, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

tilt een verstag van de zaakvoerder blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap per 06 augustus 2014 wordt verplaatst naar 8200 Brugge - Ten Briele 10/9.

(get.) Ann Avau, zaakvoerder

(e,

MW POF 11.1

i i(C<~j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbia

lill

1915 195*

RECHT~~~ VANKOOPHAP ~ E GEN

Ondememingsnr : 0524.689.628

Benaming (voluit): Avacco

(verkort) :

Rechtsvorm ;

Gewone commanditaire vennootschap

Bijlagen bit het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de kaatste blz. vanluikl vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, itete vin cie persofo)n(en} '

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

l 2014

NEERGELEGD

TAATSBLAD 1 6 JAN. 2014

RECHT VAN

KOOPHANDEL TE GENT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE



thilaff



1111111111,11111111M!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

0 4-0 BELGISCH

n

Ondernemingsnr : 0524.689.628

Benaming (voluit) : Avacco

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Koningin Elisabethlaan 118, 9820 Merelbeke, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte ;Kapitaalverhoging

Tekst

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 30 december 201.3 blijkt dat beslist werd tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met 17.600 euro om het te brengen van 1.000 euro tot 18.600 euro, door inbreng in geld en met uitgifte van 1.860 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde en met dezelfde rechten als de thans bestaande aandelen. Op deze kapitaalverhoging wordt voor 7.920 euro bij wijze van ge¬ dschieting ingeschreven. Alle inbrengen zijn volledig volstort.

Ingevolge deze beslissing wordt de eerste alinea van artikel 6 van de statuten als volgt gewijzigd:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizendzeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld ¬ n duizend achthonderdzestig (1.860) gelijke aandelen, die elk 1/1.860e van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen".

(get.) Ann Avau, zaakvoerder

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- een dubbel van de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 30/12/2013

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. vantuTl é vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/03/2013
ÿþ 1 o PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11l 11II III 1lli 1tl I1I I111 1111 (1I

*13050486*

NEERGELEGD

2 0 MAART 2013

RECHT

KOOPHANervGEEAN

NT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du MQuiteux hele

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedani hëid van de instrumenterende notaris, heul"`v~ri dë rasli o n en

9 J P ~~ ~r

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr :

Benaming (votuet) : Avacco

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel ; Koningin Elisabethlaan 118, 9820 Merelbeke, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte ;Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Uit een onderhandse akte, gedateerd 18 maart 2013, blijkt de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap met de benaming 'AVACCO`.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9820 Merelbeke, Koningin Elisabethlaan 118, De vennootschap is voor onbepaalde tir_d aangegaan.

De beherende vennoot van de gewone commanditaire vennootschap is mevrouw Ann Aveu, wonende te 9820 Merelbeke, Koningin Elisabethlaan 118.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00) en is verdeeld in honderd gelijke aandelen die elk een fractiewaarde van één honderdste vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort.

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot éénendertig december 2013.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de nettowinst na belastingen van de vennootschap. De bezoldigingen van de zaakvoerders worden in mindering gebracht van de nettowinst. Die winst kan ofwel in de vennootschap gereserveerd worden met het oog op de verdere verwezenlijking van het maatschappelijk doel, ofwel als dividend uitgekeerd worden aan de vennoten. De uitgekeerde winst wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot het aandelenbezit.

Dividenden en rente kunnen evenwel enkel genomen worden uit de werkelijke winst van de vennootschap. Niettegenstaande het bepaalde in artikel 5, kunnen de stille vennoten door derden worden verplicht de hen uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er evenwel in dit geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de beherende vennoten, dan kunnen de stille vennoten hen vervolgen tot betaling van wat ze hebben moeten teruggeven.

In geval van ontbinding wordt (worden) een vereffenaar(s) aangesteld die zal (zullen) handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 en volgende van het Wetboek van

Vennootschappen en het hierna bepaalde. In alle gevallen van ontbinding wordt het netto actief van de vennootschap, bestaande uit de bezittingen van de vennootschap na aftrek van aile schulden aan derden, verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du MQuituur_bdge.

Let Q - vervolg Mad 4oF 1t.t

rechtspersonen, die gekozen worden onder de beherende vennoten. Indien er twee of meer

zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering. De zaakvoerders) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen

de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent de andere mag: een belastingconsulent zijn; een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent; een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren; een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor; een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, moet minstens één lid van

het college van zaakvoerders de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

De zaakvoerders kunnen slechts ongevraagd worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden aangenomen, met uitsluiting van de zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is. Elke zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien, Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Zonder afbreuk aan het hiernavolgende, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, in de bevoegdheid van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders. De zaakvoerders) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 10, 6de alinea van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen,

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk handelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Letik i$ - vervo4g

De zaakvoerder heeft thans één zaakvoerder, namelijk mevrouw Ann Avau voornoemd.

Voor eensluidend uittreksel bestemd voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(get.) Ann Avau, gecommanditeerde vennoot-zaakvoerder

Ma i POF 11,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29Jft3 2Q13 Annexes_slzMoniteux_helge.

Coordonnées
AVACCO

Adresse
KONINGIN ELISABETHLAAN 118 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande