AVANTGAND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVANTGAND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.788.325

Publication

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.01.2014, NGL 07.02.2014 14028-0468-014
08/07/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

m

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbla

*11103838*

Ondernemingsnr : 0835.788.325

~~~~~~~~~~~~

-7ts ~~.teeaeVegreaketed.

1 t JURk Inn

f:OI~--r," ,pdh `%,1l~3

KOOPHAM. (aEIVY

Benaming : AvantGand

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Domien Geersstraat 11A

9041 Gent (Oostakker)

Onderwerp akte :Kapitaalsverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge Uit het proces-verbaal gesloten voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een: ,cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, .BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met' . zetel te 9000 Gent, Kouter 27, de dato 23 juni 2011, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten is. bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van drieduizend euro (E 3.000,00) euro om het te brengen van twintigduizend euro (E, 20.000,00) naar drieëntwintigduizend euro (E 23.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

PLAATSING - VOLSTORTING

De inschrijvers, te weten de heer Dirckx Lieven en de heer Popelier Alexander verklaren dat de kapitaalverhoging waarop wordt ingeschreven volledig volgestort is door een storting in geld, die zij gedaan hebben op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel, 311 van het Wetboek van vennootschappen bij Centea Bank.

De vennoten besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden., geplaatst, thans beschikbaar zijn.

VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te, leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is, dat het kapitaal. werd verhoogd tot drieëntwintigduizend euro (E 23.000,00), verdeeld over' honderdtwintig (120) aandelen, zonder nominale waarde.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen' beslissing tot kapitaalverhoging, beslist de vergadering om de tekst van' artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt drieëntwintigduizend euro (E 23.000,00), vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

'Voor analytisch uittreksel,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

4" r-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Jeroen Parmentier

Geassocieerd notaris

tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal de dato 23 juni 2011;

- de gecoordineerde tekst van de statuten.

mad 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/04/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, bouw, verbouwing, restauratie, onderhoud en afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

3. Het uitoefenen van de functie of het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen.

4. Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen op het gebied van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben;

5. Het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan;

6. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten.

7. Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichting, aankopen, of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. De uitvoering van het maatschappelijk doel kan zowel in België als in het buitenland uitgevoerd worden en dit zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van een andere persoon.

Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en/of getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts kunnen uitgeoefend worden en opgenomen in de betrokken nomenclatuurlijst voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De jaarvergadering zal gehouden worden op één juni om 19 uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering van vennoten. Deze kan desgevallend beslissen tot een vergoeding in geld en/of in natura.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders mogen het dagelijks bestuur aan één of meer personen, vennoten of niet, overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

Bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet. Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

De oprichters hebben beslist het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op twee, en te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur: 1. de heer DIRCKX Lieven, voornoemd, en 2. de heer POPELIER Alexander, die verklaard hebben te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, werd beslist geen commissaris te benoemen.

Overname verbintenissen

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 maart 2011 door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s). Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Bijzondere volmacht

Aan burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GHYSEL EN DE LOMBAERDE te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1099, wordt een bijzondere volmacht gegeven, met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Onderneming, en in het algemeen, alles doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Jeroen Parmentier, Geassocieerd Notaris te Gent

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AVANTGAND

Adresse
DOMIEN GEERSSTRAAT 11, BUS A 9041 GENT

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande