AVIKA VERZEKERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVIKA VERZEKERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.801.454

Publication

12/08/2015
ÿþ.3

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

Mod 2.0

KOOPHANDEL GENT

0 3 AU6, 2015

AFDELING DENDERMONDE

Voor-

behoudt aan he Beigisc

Staatsbl;

15 16471

Griffie

Ondernemingsnr : 631 801 SH

Benaming

(voluit) : AVIKA VERZEKERINGEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Capucienenlaan 41

Onderwerp akte ; Oprichting - Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan DE BRUYN te Zemst op 30 juli 2015, v66r registratie, dat

1, De heer TOMMELEIN Kurt Tarsicius Francis, geboren te Gent op 19 oktober 1967,wonende te 9890 Gavere, Kapellestraat 46.

2, De heer UYTTENDAELE Jan, geboren te Leuven op 26 maart 1968, wonende te 9308 Aalst-Hofstade, Zijpstraat 751A

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "AVIKA VERZEKERINGEN", met zetel te 9300 Aalst, Capucienenlaan 41.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, als agent, als makelaar, als commissionair of tussenpersoon, tot doel

Alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het domein van het verzekeringswezen , het afsluiten van alle verzekeringscontracten, alle werkzaamheden die het voorwerp uitmaken van een verzekeringsportefeuille in hoedanigheid van vertegenwoordiger of bemiddelaar van maatschappijen van verzekeringen. Verzekeringsagent.

Het afsluiten van leningen en financieringen, het uitvoeren van spaarverrichtingen, beleggingen, geldplaatsingen en algemener bij het stellen van alle hiermede verwante financiële handelingen

Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden, dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

Het optreden en de dienstverlening als makelaar in onroerende lichamelijke goederen, waaronder begrepen wordt het aankopen, verkopen, huren, verhuren, onderverhuren, onderhuren, het leasen als aankoper of huurder, zonder dat deze opsomming beperkend weze doch integendeel alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

Het participeren in ondernemingen, opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere ondernemingen.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke waarborgen verstrekken tot zekerheid van schulden en verbintenissen, aangegaan tegenover derden door verbonden ondernemingen, door andere ondernemingen waarmee een participatieverhouding bestaat en door de zaakvoerders van de onderneming.

De vennootschap mag alle industriële of financiële verrichtingen doen, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks , geheel of gedeeltelijk met het maatschappelijk doel in betrekking staan. Zij zal ook gelijk welke ander inrichting mogen oprichten alsook een belang nemen door inbreng, fusie, deelneming of op andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen bestaande of nog op te richten, in België of in het buitenland gelegen waarvan het doel in betrekking staat met haar eigen maatschappelijk doel.

Deze opsomming geldt als aanwijzing en is niet beperkend.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en wordt vertegenwoordigd door driehonderd vijfenzeventig aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het kapitaal werd gedeeltelijk volstort in speciën.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

J `- 4

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op 30 juli 2015 en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, werden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 juli 2015 tot 30 juli 2015.

De jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 1730 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zeventien.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief of via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemmen van de bestemmelingen, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Na de oprichting werd besloten tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap aan te stellen : De heer Tommelein Kurt voornoemd. Zijn mandaat is van onbeperkte duur en onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Aan de bvba "Uyttendaele Boekhoudkantoor " met zetel te 9300 Aalst, Capucienenlaan 41, vertegenwoordigd door de heer Uyttendaele Jan of één van zijn bedienden, werd volmacht verleend om alle administratieve formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister, de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, alsook bij het ondernemingsloket met het oog op de inschrijving of doorhaling van de gegevens in de kruispuntbank voor ondernemingen,

Voor ontledend uittreksel

Notaris Johan De Bruyn

Tegelijk neergelegd

- afschrift akte d.d. 30 juli 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AVIKA VERZEKERINGEN

Adresse
CAPUCIENENLAAN 41 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande