AWFD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AWFD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.973.271

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 30.04.2014 14104-0366-016
30/03/2012
ÿþMat Word 11.1

t : ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vah déiala RGELEGD

~i.11 I

1111111111 111111

*12065799*

2 U MMT 2012

1".C;i:i I' BANK VAN

KO 01`11 1NI)EL TE GENT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0840.973 271

Benaming

(voluit) : AWFD

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Gent Bredestraat 189

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 20 januari 2012 en van het controleverslag d.d. 20 januari 2012 van de Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Peter VANDEWALLE.

Franky D'HAESELEER, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/11/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



w iuiin.ii ii. iiiirij.ii,giinii

" iivsa9o"

Vo beho aan Belg Staat

1, - Fe G E LE GD

' 1 0 g0l/. 2011

''f) kti~~r~Grititi» K VAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ©- - ¶ }~ , *1

Benaming

(voluit) : AWFD

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Gent, Bredestraat 189

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op 4 november 2011, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te Gent, dat :

1)De heer D'HAESELEER Franky August Godelieve, (rijksregistemummer: 70.01.20-249.46 - nummer identiteitskaart: 591-0724833-54), geboren te Gent op twintig januari negentienhonderdzeventig, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Bredestraat 189 .

2)Mevrouw BRACKE Christel, (rijksregistemummer: 70.10.22-054.50 - nummer identiteitskaart: 5910483690-53), geboren te Sint-Amandsberg op tweeëntwintig oktober negentienhonderdzeventig, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Bredestraat 189 .

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming AWFD met zetel te 9041 Gent, Bredestraat 189.

I.De vennootschap heeft tot doel in België en In het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening :

" installateur centrale verwarming, sanitair installateur-loodgieter en klusjesman;

" plaatsen van ventilatie;

" aannemer plafonneerder en cementwerk en alle andere pleisterwerken;

" Aannemer van droge gipswerken : plaatsen van voorzetwanden, wanden en valse plafonds;

" Aannemer van metsel- en betonwerken, algemene bouwonderneming;

" Aannemer van voegwerken en andere aanverwante bouwwerkzaamheden;

" Klusjesdiensten;

" Aannemer tegelzetter ;

" Aannemer voor het waterdicht maken van bouwwerken ;

" Aannemer van slopingswerken ;

-Aannemer van dakbedekking ;

" Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : thermische isolatie, isolatiemateriaal tegen geluid

en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

-Injecteren van muren, gevelreiniging en gevelrenovatie;

-Installatie van ai dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enz. in hout en

kunststof;

" Plaatsen van vloerbekleding;

" Plaatsen van datakabels voor telefonie en parlofonie;

" Plaatsen van zonnewering en luifels;

" Plaatsen kantel- en sectionele poorten

II.Voor eigen rekening :

" Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden ;

" Het verwerven van onroerende goederen, het laten bouwen van onroerende constructies, de verkoop en verhuring van onroerende goederen, het in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld, alsmede aile verrichtingen van onroerende leasing ; het beheer van roerende en onroerende goederen;

" De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor de zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

Het is verdeeld in 120 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdtwintigste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Op de 120 aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van honderdvijfenvijftig euro (¬ 155,00) per stuk, als volgt:

- door D'haeseleer Franky, voornoemd, voor achttienduizend vierhonderdvijfenveertig euro (¬ 18.445,00) of voor 119 aandelen ,

- door Bracke Christel, voornoemd, voor honderdvijfenvijftig euro (¬ 155,00) of voor 1 aandeel .

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van maart om 18.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals in de statuten voorzien.

1.Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op dertig september tweeduizend dertien.

2.Eerste Jaarvergadering.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van maart 2014 om 18.00 uur. 3.Benoeming van de zaakvoerder.

Werd benoemd tot gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

De heer D'haeseleer Franky, voornoemd.

4.Herneming van verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting:

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, herneemt de vennootschap die verbintenissen welke namens de vennootschap In oprichting werden aangegaan en dit vanaf 1 oktober 2011. 5. Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake rechtspersonenregister.

De heer D'haeseleer Franky, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan VDV ACCOUNTANTS met kantoor te 9000 Gent, Voskenslaan 127 en haar aangestelden en/of gevolmachtigden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondememingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de akte oprichting

4 " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AWFD

Adresse
BREDESTRAAT 189 9041 GENT

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande