AYAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AYAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.484.095

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 07.07.2014 14268-0205-013
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 24.06.2013 13199-0242-014
10/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : RectoRecto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

VersoVerso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12300181*

Neergelegd

06-01-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0842484095

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): AYAS, commerciële benaming  PITA DE VREDE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Vredeplein 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke, de dato 06 januari 2012,

neergelegd ter registratie, blijkt dat :

1) De heer BAYKARA mimer, geboren te Emirdag (Turkije) op vijftien juli negentienhonderd vierenzeventig, van Belgische Nationaliteit, en zijn echtgenote,

2) Mevrouw SIMSEK Songül, geboren te Gent op dertien september negentienhonderd vijfenzeventig, van

Belgische Nationaliteit, samenwonende te Zaventem, Doggeweg, 30.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming  AYAS ,

commerciële benaming  PITA DE VREDE , met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst Vredeplein, 14.

De vennootschap heeft als doel:

- Uitbating van restaurants en mobiele eetgelegenheden;

- Uitbating van één of meerdere eetgelegenheden met beperkte bediening waaronder snackbars, snelbufetten, frietkramen, croissanteries, tearooms, cafetaria s, pizzeria s, en dergelijke;

- Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken waaronder een niet beperkende lijst van kebab, pita s, hamburgers, frieten, pizza s, bereide schotels, en dergelijke, in het algemeen aangeboden in een wegwerpverpakking.

Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal, waarop zij ingeschreven hebben als volgt :

De heer Baykara Ömer voor vijftig (50) aandelen

Mevrouw Simsek Songül voor vijftig (50) aandelen

Totaal: honderd (100) aandelen

De verschijners verklaren en bevestigen dat de onderschreven aandelen volgestort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd (6.200 ¬ ) dat ingeschreven werd in geld als volgt door :

De heer Baykara Ömer voor drieduizend honderd euro (3.100 ¬ )

Mevrouw Simsek Songül voor drieduizend honderd euro (3.100 ¬ )

en dat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden kan beschikken over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt. Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de laatste maandag van de maand juni om vijftien uur.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten sinds tien november tweeduizend en elf, ondernomen door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de vennoten-zaakvoerders, die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst. Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur :

De heer Ömer BAYKARA

Mevrouw Songül SIMSEK

Het mandaat van de heer Baykara is bezoldigd.

Het mandaat van mevrouw Simsek is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Bijlage: uitgifte van de akte

Coordonnées
AYAS

Adresse
VREDEPLEIN 14 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande