AZ TERMICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AZ TERMICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.412.789

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 06.06.2014, NGL 08.07.2014 14274-0514-010
14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 24.05.2013, NGL 08.06.2013 13165-0152-008
31/01/2013
ÿþ Nad WaM 11.1

r~v:-" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~0I~1}~"



1

bel

eE

Be

Sta

1 ? 2013

RECHTBANK VAN KOOPHA se ::,..TE GENT

Ondernemingsnr : 0480.412.789

Benaming

(voluit) : DE KORTE ERIC

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Filips Van Cleeflaan 131B

(volledig adres)

Onderwerp akte : omzetting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 31 december 2012, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, ter registratie neergelegd,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Gewone Commanditaire Vennootschap "COMM. V. DE KORTE ERIC", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Filips Van Cleeflaan 131B, BTW BE 0480.412.789 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de rechtsvorm van de vennootschap om te zetten (zonder verandering van rechtspersoonlijkheid) en de rechtsvorm aan te nemen van een besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden, voortzetten.

Alle aandelen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen worden omgeruild in dezelfde verhouding en tegen een identiek aantal aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van dezelfde rechten voor hun eigenaars.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0480.412.789 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Gent,

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2012.

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het huidige maatschappelijke benaming te wijzigen in "AZ TERMICS".

DERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om het kapitaal te verhogen door incorporatie van de beschikbare reserves ten belope van zestienduizend zeshonderd euro (¬ 16.600,00). Het kapitaal wordt ingevolge deze kapitaalverhoging verhoogd van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris authentiek te akte ren dat, ten gevolge van de hiervoor genomen beslissing, het kapitaal thans wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om, als gevolg van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en met inbegrip van de voorgaande beslissingen, een volledig nieuwe tekst van de statuten te aanvaarden die ais volgt luidt:

NAAM-ZETEL-DUUR-DOEL

Artikel 1: NAAM

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met handelsaard, luidt als volgt: "AZ TERMICS".

Deze naam zal in de drie landstalen gebruikt worden,

Artikel 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Filips Van Cleeflaan 131B.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s),.

Artikel 3: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van desbevoegde rechtbank van koophandel.

Behoudens een rechterlijke beslissing, kan zij niet worden ontbonden dan door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vorm en de regels gesteld voor een wijziging van de statuten. Artikel 4: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het onderhouden, het aanpassen, het installeren, het raadgeven, het controleren, het verhuren, het verkopen, het beoordelen, van allerhande verwarmings- elektriciteits- en warmterecuperatie-installaties, thermische olie, stoom, pijping en opslagtanks.

Aile opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap kan zowel in België als ln het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen in BELGIE en andere buitenlandse vennootschappen. De opsomming dient niet limitatief geinterpreteerd te worden. KAPITAAL-AANDELEN-OVERDRAAGBAARHEID VAN DE AANDELEN

Artikel 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/twintigste (1/20) van het kapitaal.

Artikel 8

De aandelen zijn steeds op naam.

BESTUUR-VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering, te benoemen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mee, maar heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg; in dat geval wordt door de algemene vergadering voorzien in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder en bepaalt zij bij gewoon besluit de duur van zijn mandaat.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering (buitengewone eventueel) bij gewone meerderheid genomen,

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 12

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, alsook met betrekking tot het dagelijks bestuur, evenwel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten.

Ze beraadslaagt en besluit over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Haar besluiten gelden dan ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen, mits de door de wet en de

statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

Artikel 17

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, of

op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping, op de laatste maandag van mei om 14 uur,

waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering hoort het jaarverslag, het verslag van de commissaris

en behandelt de jaarrekening.

Zij verleent kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij is verder nog bevoegd om te beraadslagen over de bestemming van de beschikbare winst, de

benoeming, het ontslag van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, de vaststelling

rÎ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

van het salaris van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders en de commissarissen.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissaris; zij moeten worden bijeengeroepen wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en dit binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder(s) is gericht.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen aan de statuten, en met name te besluiten tot : ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het kapitaal, fusie met een of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap ïn een vennootschap met een andere rechtsvorm.

De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief, tenminste vijftien dagen vc5c5r de vergadering, De oproeping moet de volledige dagorde bevatten. Over daarin niet vernielde punten kan slechts geldig worden besloten indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan. De vennoten mogen evenwel vrijwillig, zonder oproeping of Tijdsbeperking en zonder formaliteiten vergaderen indien aile vennoten aanwezig zijn, voor zover de vennoten er unaniem mee instemmen de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaan met de voorgestelde agenda.

INVENTARIS-JAARREKENING-RESULTAATBESTEMMING

Artikel 22

Elk boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van tiet volgende kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting) op.

De jaarrekening moet in bijzonderheden en bij name de schulden opgeven van de vennoten aan de vennootschap en van de vennootschap aan de vennoten,

De jaarrekening wordt aan de commissaris overgemaakt, ten laatste een maand voor de jaarvergadering en samen met het verslag van de commissaris aan de vennoten toegestuurd terzelfdertijd als de oproeping tot die vergadering.

Is er geen commissaris dan wordt de jaarrekening aan de vennoten toegestuurd, terzelfdertijd als de oproeping tot de jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering hoort, zo dit bestaat, het verslag van de commissaris, beraadslaagt over de goedkeuring van de jaarrekening en doet daartoe uitspraak, alsook bij afzonderlijke stemming over de decharge van aansprakelijkheid van de zaakvoerder.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, samen met de wettelijk voorziene stukken, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd.

Indien dienaangaande een wetswijziging plaatsvindt, dan dient de vennootschap zich aan te passen aan de nieuwe wettelijke bepalingen.

Artikel 23

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat aile lasten, algemene onkosten, eventuele vergoeding aan de zaakvoerder en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen vcor de vorming van een reservefonds totdat dit één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhouding opnieuw toegepast te worden tot de reserve weer op peil is, De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING-VEREFFEN1NG

Artikel 24

De vennootschap kan steeds ontbonden worden. Indien ten gevolge van geleden verlies het netto aktief minder dan de helft bedraagt van het geplaatst kapitaal, zorgt de zaakvoerder ervoor dat de algemene vergadering bijeenkomt binnen de twee maand nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden, om over de ontbinding van de vennootschap te beraadslagen, zcals voor de wijziging van de statuten. De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een verslag dat vijftien dagen voor de vergadering ter beschikking ligt van de vennoten. Hetzelfde geschiedt wanneer het netto aktief tot minder dan éénvierde van het maatschappelijk kapitaal is gedaald, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft op voorstel van één/vierde van de uitgebrachte stemmen.

Indien tengevolge van het verlies het netto aktief gedaald is tot minder dan zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), kan de vennootschap ontbonden worden op verzoek van elke belanghebbende.

Artikel 25

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

0

.i

Voor-

:, behouglen

aan het

Belgisch

Staatsblad

,.t w

r

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is of zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie is of zijn, van rechtswege vereffenaars.

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar(s).

Artikel 26

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, zijn de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing."

VIJFDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten, met ingang van heden, te ontslaan als bestuurder en hem kwijting en decharge te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden, de voornoemde Heer DE KORTE Eric.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten, eveneens met ingang van heden, te benoemen tot

zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: de Heer Eric De Korte, voornoemd. Haar opdracht wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. ZESDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten alle machten te verlenen aan de zaakvoerder(s), voor de uitvoering van de genomen besluiten, namelijk voor het aanpassen van het register van aandelen en volmacht aan de optredende notaris, om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Steven Verbist (geassocieerd notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 31/12/2012;

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

-revisoraal verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2003 : GEA029025
22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.05.2015, NGL 19.10.2015 15650-0554-013

Coordonnées
AZ TERMICS

Adresse
FILIPS VAN CLEEFLAAN 131 B 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande