AZR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AZR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.272.081

Publication

12/01/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Modw«d 11.1

" izoioaoa*

ui

' C. 12. 2011

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 89 Q O

Benaming

(voluit) : AZR

(verkort)

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9470 Denderleeuw, Liefkenshage 19

(volledig adres)

Onderwerp akte ; oprichting

Uit een akte verfeden voor Hans VAN OVERLOOP, notaris te Wilrijk (stad Antwerpen), op tweeëntwintig december TWEEDUIZEND EN ELF blijkt:

1) een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met naam "AZR" werd opgericht;

2) dat de zetel van de vennootschap werd gevestigd te 9470 Denderleeuw, Liefkenshage 19

3) dat de vennootschap werd aangegaan voor onbepaalde termijn

4) dat volgende personen de oprichters zijn, dewelke hun aandelen volstortten ten bedrage van het

wettelijke minimum, gelijkeljk verdeeld over de aandelen:

a)De heer DE MEYER, Robert Maria Emiel Elisabeth Pierre, geboren te Antwerpen op 19 augustus 1959,

wonende te 9240 Zele, Hansevelde 114, ongehuwd, identiteitskaart nummer 591-2551995-27,,

Rijksregisternummer 59.08.19-449.82.

b)Mevrouw KESTELOOT Jeanne Rosanne, geboren te Ninove op 06 juni 1957, wonende te 9470 Denderleeuw, Liefkenshage 19, identiteitskaart nummer 591-2675057-93, Rijksregisternummer 57.06.06372.08.

5) dat het maatschappelijk kapitaal 18.600,00 EUR groot is, enkel bestaat uit inbreng in geld, en dat dit kapitaal in de vennootschap wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. De aandelen werden volstort tot belope van in totaal 6.200,00 EUR.

6) het boekjaar loopt van 01 januari tot 31 december van elk jaar, het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

7) Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten, vormt de netto winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van (de rest van) de netto winst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij vereffening van de vennootschap zullen de eerste gelden voortkomend van de vereffening voor alles aangewend worden tot delging van het passief en van de lasten van de vennootschap tegenover derden.

Na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van het passief zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling aan de vennoten van het afbetaald bedrag van de aandelen.

Wat daarna beschikbaar blijft zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding met hun aantal aandelen.

8) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Werden bij de oprichting van de vennootschap tot statutaire zaakvoerders benoemd, voor de ganse duur van de vennootschap (tenzij een algemene vergadering hierin binnen de wettelijke mogelijkheden een nieuwe beslissing neemt):

-De heer DE MEYER Robert, voornoemd, die het mandaat aanvaardt.

Ingeval van overlijden van de zaakvoerder of ingeval van permanente onmogelijkheid van de zaakvoerder om zijn mandaat uit te oefenen zal dit mandaat van rechtswege worden uitgeoefend door mevrouw

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

KESTELOOT Jeanne, voornoemd, die deze hoedanigheid aanvaardt (zijnde de statutaire zaakvoerder-opvolger).

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doet, met uitzondering van die handelingen die door dwingende bepalingen van de wet worden voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering, en in zoverre bij beslissing van de algemene vergadering deze bevoegdheden niet beperkt werden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en eveneens in rechte, als eiser of verweerder. Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd. Nochtans kan een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding voor de toekomst worden toegekend door de algemene vergadering.

9) er werden geen commissarissen aangeduid

10) het doel van de vennootschap werd vastgesteld als volgt:

"De organisatie en het vervoer van zieken, gewonden en gehandicapten te land, ter zee en in de lucht, onderneming voor taxi-uitbating, vervoer van voertuigen met of zonder chauffeur, aan- en verkoop van voertuigen, in- en uitvoer van voertuigen, inrichten van ziekenwagens, telefoonbeantwoording voor rekening van de bedrijven, belevering van medicinale gassen.

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag optreden als zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doe! of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de commissie voor het bank-, financie- en assurantiewezen en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap."

11) a)de jaarvergaderingen zullen gehouden worden telkens op de eerste dinsdag van juni om 20.00u, indien dit een feestdag zou zijn wordt deze datum verplaatst naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

b) De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op een andere plaats binnen het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de maatschappelijke zetel ligt, op voorwaarde dat deze plaats nauwkeurig wordt aangegeven in de bijeenroepingen. ledere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is, en mits overhandiging van de volmacht aan de zaakvoerder(s), uiterlijk acht en veertig uur voor de vergadering.

Onder voorbehoud van toepassing van andersluidende dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, heeft elk aandeel recht op één stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een persoon gehuwd onder een stelsel dat een gemeenschappelijk vermogen omvat, komt uitsluitend toe aan de persoon op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen behoren tot zijn persoonlijk vermogen dan wel tot het gemeenschappelijk vermogen dat tussen de beide echtgenoten bestaat.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Indien aandelen toebehoren aan enerzijds naakte eigenaars en anderzijds vruchtgebruikers, zal het de vruchtgebruiker (of de door de vruchtgebruikers aangewezen persoon) zijn die de rechten uitoefent.

Behalve wanneer de wet dwingend anders oplegt, worden de beslissingen in het algemeen genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat op de vergadering is vertegenwoordigd; bij staking van stemmen wordt het voorstel aangezien als verworpen.

c) De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid behoren van de algemene vergadering, Met uitzondering voor degene die bij authentieke akte dienen te gebeuren.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De datum van de jaarvergadering wordt dan geacht deze te zijn van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissingen, op voorwaarde dat deze schriftelijke beslissingen de vennootschap hebben bereikt ten laatste vijftien dagen vóór de datum voor deze vergadering in de statuten bepaald. De schriftelijke beslissing (in één of meerdere exemplaren) wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat gezegde beslissingen ten laatste vijftien dagen vaar gezegde datum, als hoger gezegd, op de zetel van de vennootschap zijn toegekomen en alle vereiste handtekeningen dragen. Indien niet alle schriftelijke beslissingen tijdig toekwamen moeten de zaakvoerders onverwijld de algemene vergadering samenroepen.

Voor een buitengewone algemene vergadering wordt de datum van de vergadering deze te zijn waarop de laatste schriftelijke beslissing(en) zijn toegekomen op de zetel van de vennootschap. De schriftelijke beslissing (in één of meerdere exemplaren) wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat gezegde beslissingen op de zetel van de vennootschap zijn toegekomen en alle vereiste handtekeningen dragen, en die tevens de datum van de laatste ontvangst vermeldt.

Uit het aan de aandeelhouders toegezonden voorstel tot te nemen beslissingen moet blijken of ieder agendapunt afzonderlijk en zonder samenhang kan worden goedgekeurd, dan wel dat welbepaalde (of alle) agendapunten als één geheel moeten worden goed- of afgekeurd. Het voorstel kan een uiterste datum bepalen waarop de goedkeuring dient toe te komen op de zetel van de vennootschap om als geldige schriftelijke beslissing te gelden. Indien bij zulke voorwaarde niet alle beslissingen tijdig zijn toegekomen, dan verliezen alle beslissingen uit dat voorstel voortkomende hun geldingskracht, en zal bij een opnieuw aanbieden van eenzelfde voorstel, dienen vermeld te warden om de hoeveelste aanbieding het gaat.

12. Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE48 7370 3501 5427 bij KBC-bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 december 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie, om alleen te dienen voor de noden van de publiciteit voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

De notaris,

Hans Van Overloop

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AZR

Adresse
LIEFKENSHAGE 19 9470 DENDERLEEUW

Code postal : 9470
Localité : DENDERLEEUW
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande