B & F CONSULT

BV CVBA


Dénomination : B & F CONSULT
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 557.982.305

Publication

14/08/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van JeGfktelE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 5 Ai16, 2014

AFDEL.iNG DENDERMONDE

Griffie

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : S S oJ 52 30S

Benaming (voluit) :B & F CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Merestraat 129

9300 Aalst

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Stéphane MEERT, geassocieerd notaris te Erpe, gemeente Erpe-Mere, op 29 juli 2014 blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

OPRICHTERS:

11 De Heer DE TROCH Marc Leo, geboren te Aalst op 7 oktober 1950, echtgenoot van Mevrouw STEEMAN Suzanne Cerina Maria Louis, wonend te 9300 Aalst, Mijlbekelaan 50,

21 De Heer MOENS Bart, geboren te Aalst op 3 december 1983, echtgenoot van Mevrouw DE MEYST Sabrina Leontine Martha, wonend te 9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 301.

31 Mevrouw DE MEYST Sabrina Leontine Martha, geboren te Aalst op 19 november 1984, echtgenoot van de Heer MOENS Bart, hiervoor genoemd, wonend te 9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 301,

I. OPRICHTING :

De comparanten verzoeken Ons, Notaris, de authentieke akte te verlijden van de oprichting van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij op heden oprichten onder de naam "B & F CONSULT", met maatschappelijke zetel te 9300 AALST, Merestraat 129.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde. Het vast kapitaal is volledig geplaatst.

Op het kapitaal wordt ingeschreven

voor zestienduizend achthonderd euro (¬ 16.800,00) door Marc De Troch die daarvoor honderdachtenzestig (168) aandelen verkrijgt.

- de Heer Bart Moens schrijft in op negenhonderd euro (¬ 900,00) die daarvoor 9 aandelen

verwerft.

Mevrouw Sabrina De Meyst schrijft in op negenhonderd euro (¬ 900,00) die daarvoor 9 aandelen verwerft.

Elk aandeel is volledig geplaatst en volledig volstort. Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen werd het volgestorte bedrag gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam , van de vennootschap in oprichting bij de ING Bank.

ledere vennoot heeft inmiddels zijn aandeel in het vast kapitaal volledig volstort.

Het bewijs van deponering de dato 29 juli 2014 wordt bij deze aan de notaris overhandigd; ter bewaring in het dossier.

Il. STATUTEN :

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden ais volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

A. NAAM  DUUR  ZETEL  DOEL

Artikel 1 Aard  Rechtsvorm  Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam B & F CONSULT.

Artikel 2  Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Merestraat 129  9300 Aalst.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of

het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de raad van bestuur.

Artikel 4  Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in het binnenland als in het buitenland

De organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent. Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen, het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm, het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in aile belastingaangelegenheden, studie-, organisatie-, en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden. Juridische adviesverlening in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen. De vennootschap mag via inbrengen, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere rechtspersonen..

De vennootschap mag alle verrichtingen met inbegrip van financiële roerende en onroerende verrichting doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van erkend boekhouder-fiscalist.

B. KAPITAAL EN AANDELEN - VENNOTEN

Artikel 5 Vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal.

Het vast gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen.

Dit vast gedeelte van het kapitaal wordt volledig volstort.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 21 Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een oneven aantal bestuurders, één of meerdere,

benoemd door de algemene vergadering van de vennoten

Is er slechts één bestuurder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er meerdere bestuurders, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt bij gewone meerderheid behalve in de gevallen waarin de statuten of het huishoudelijk reglement een bijzondere meerderheid voorziet.

De algemene vergadering van aandeelhouders bepaalt de duur van de mandaten. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen bij gewone meerderheid der stemmen.

De raad van bestuur duidt onder zijn leden een voorzitter en een secretaris aan.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, telkens het belang van het vennootschap dit vereist.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief,

De oproeping tot een vergadering van de raad van bestuurd wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail en bevat de agenda.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van aile bestuurders aanwezig of vertegenwoordig zijn.

Artikel 22 -- Ontslag bestuurder.

Een bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen. Daartoe dient hij zijn ontslag in bij ter post aangetekende brief verstuurd naar de zetel van de vennootschap en gericht tot de voorzitter van de raad van bestuur.

Artikel 24  Bestuursbevoegdheden.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

i,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

" Staatsblad

Artikel 25  Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur wordt vertegenwoordigt door zijn bestuurder, of ingeval er meerdere bestuurders zijn, door de afgevaardigd bestuurder of door twee bestuurders die samen tekenen. De afgevaardigd bestuurder wordt gekozen onder de leden van de raad van bestuur en bij beslissing die genomen wordt bij gewone meerderheid. Bekomt men hierover geen meerderheid, dan wordt hij aangeduid door de algemene vergadering van de vennoten die hierover beslist bij gewone meerderheid.

Artikel 26  Bijzondere volmachten  Uitoefening van de externe vertegenwoordigingsmacht, Met orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één van zijn leden die de titel van dagelijks bestuurder draagt.

E. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 28  Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om 17 uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 29  Plaats van de vergadering.

De gewone, bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Artikel 30  Oproeping tot de algemene vergadering

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden acht dagen voor vergadering meegedeeld tenzij voorafgaandelijk en schriftelijk wordt afgezien van deze termijn. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, of e-mail, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Artikel 31 Formaliteiten om tot de vergadering toegelaten te worden.

Om tot de vergadering te worden toegelaten moeten de vennoten of hun gevolmachtigden ten minste vijf werkdagen voor de datum van de algemene vergadering aan de raad van bestuur schriftelijk kennis geven van hun voornemen deel te nemen aan de vergadering.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding gemaakt is in de oproeping tot de vergadering.

Artikel 39 -- Wijze van stemmen.

Over personen wordt geheim of schriftelijk gestemd. Over zaken wordt mondeling gestemd bij naamafroeping of door handopsteking, tenzij het bureau of de vergadering vooraf tot geheime stemming heeft besloten,

iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde, zoals in de statuten is bepaald.

Artikel 40  Stemrecht. Aanwezigheids- en meerderheidsvereisten.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen. De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien (1) tenminste de helft van alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en (2) wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen..

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

De algemene vergadering beslist, voor zover door de wet, door onderhavige statuten of door het huishoudelijk reglement geen hogere meerderheidsvereisten zijn vereist, bij gewone meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen. Onthoudingen en blanco stemmen worden niet meegerekend voor de berekening van de vereiste meerderheid.

Wanneer de vergadering dient te beraadslagen over een statutenwijziging, moet het voorwerp van de voorgestelde wijzigingen speciaal in de oproeping worden vermeld en moet ten minste drie vierden van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen, op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. indien deze laatste voorwaarde niet is vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen binnen de maand van de eerste vergadering, met dezelfde agenda. Deze vergadering besluit op geldige wijze ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. De besluiten inzake een statutenwijziging worden slechts op



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

L~.

mod 11.1

4 Voor- geldige wijze genomen met een meerderheid van drie vierden van de geldig uitgebrachte stemmen. ' Éen en ander geldt onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere bepalingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

behouden F. BOEKJAAR  BEPALING EN BESTEMMING VAN DE WINST  OPENBAARMAKING VAN DE JAARSTUKKEN

aan het Artikel 42  Boekjaar.

Belgisch Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar,

Staatsblad Artikel 43  Wettelijke reserve.

Jaarlijks wordt door de algemene vergadering van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Artikel 44  Winstuitkering.

Elk jaar kan de algemene vergadering beslissen tot uitkering van het geheel of een deel van de beschikbare winst in verhouding tot de maatschappelijke aandelen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

G. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 46  Besluit tot ontbinding.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een

besluit van de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een

statutenwijziging.

Het overlijden, het definitief verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke

onbekwaamheid, het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of uittreding van een vennoot hebben niet

de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Artikel 47 Benoeming van vereffenaars.

De buitengewone algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te alten tijde

één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn,

alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Enkel erkende cijferbeoefenaars kunnen worden aangesteld tot vereffenaar.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot

de bevestiging of homologatie van hun benoeming.

Artikel 48 Bevoegdheden van de vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van

Vennootschappen, tenzij de buitengewone algemene vergadering anders besluit.

Artikel 49  Wijze van vereffening.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het

overschot verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot hun aandelen.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2015. Datum van de eerste algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016,

Eerste bestuurders: De oprichters bepalen het aantal bestuurders op één en benoemen tot dit ambt de heer De Troch Marc voornoemd die verklaart te aanvaarden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge











VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL. BIJLAGEN: afschrift van de oprichtingsakte

Getekend Stéphane MEERT, instrumenterend notaris.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B & F CONSULT

Adresse
MERESTRAAT 129 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande