B & C KLUSDIENT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : B & C KLUSDIENT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 628.562.275

Publication

24/04/2015
ÿþiII

i

Mod Won' 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111





*15059



Ondememingsnr : G kxi , 56 î . k~ S

Benaming

(voluit) : B&C Klusdient

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Prinskouterstraat, 2 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

PARTIJEN:

1.Cakin eahtiyar geboren te Lokeren op 30103/1979 en wonende te 9200 Dendermonde, Prinskouterstraat 2

, Rijksregisternummer: 79.03.30-263.32, Hierna verschijner sub 1,

2.Cakin Myriam geboren te Lokeren op 21/01/1981 en wonende te 9200 Dendermonde, Volkswelzijnstraat

10, Rijksregistemummer, 81.01.21-192.13. Hierna verschijner sub 2,

gezamenlijk verder te noemen: "de vennoten".

IN AANMERKING NEMENDE;

dat zij met elkaar met ingang van 01 april 2015 een vennootschap onder firma zijn aangegaan, teneinde

voor gezamenlijke rekening en onder gemeenschappelijke naam handelsactiviteiten uit te oefenen,

ZIJN OVEREENGEKOMEN ALS VOLGT:

Artikel 1; Naam en plaats van de vestiging

De vennootschap draagt de naam "B&C Klusdienst" en is gevestigd te 9200 Dendermonde,

Prinskouterstraat, 2. De vennootschap kan eiders nevenvestigingen hebben.

Artikel 2: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doet, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, ais voor rekening van derden, activiteiten te venichten als :

Q'koerierdiensten, verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan ook gebruik worden gemaakt van diverse takken van vervoer en worden uitgevoerd met eigen vervoer of openbaar vervoer;

Ode verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken, de meubelbewaarplaatsen, de levering van meubels en huishoudapparaten, goederenvervoer over de weg, goederenvervoer langs de weg; vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens, autovervoer;

Q'overige reiniging van gebouwen, industriële reiniging;

Q'overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen,

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle ultbatingszetels en bijhuizen oprichten of: aankopen en ze overdragen aan andere vennootschappen en particulieren. Beheren van het eigen patrimonium. Het verkrijgen en behouden van onroerende goederen: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen en gronden. De handel in onroerende goederen, het stellen van alle hiertoe noodzakelijke en dienstige handelingen, het verhuren van deze onroerende goederen,.... Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen. De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins betrekken in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel aanverwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. In het algemeen mag de vennootschap alle handelingen stellen, onder welke vorm ook, die haar het meest geschikt blijken, zowel, roerende ais onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken en die haar door de wet niet verboden zijn. Dit alles zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in

KOOPHANDEL GK ENT

14- APR, 2015

AFDELING D

MONDE

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge ~ samenwerking met derden. De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Artikel 3: Duur en opzegging

De vennootschap zal ingaan bij het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en is aangegaan voor onbepaalde tijd. Ieder van de vennoten heeft het recht de vennootschap door opzegging te beëindigen. Dit dient te geschieden bij aangetekende brief aan de andere vennoten, met inachtneming van een opzegtermijn van 3 (drie) maanden en niet anders dan tegen het einde van het boekjaar.

Artikel 4: Inbreng

Door ieder van de vennoten wordt ingebracht zijn kennis, arbeid en viijt, relaties en vergunningen voor zover deze op de door de vennootschap te drijven onderneming betrekking hebben.

Door vennoot sub 1 wordt het bedrag van 400,00 euro in contanten ingebracht.

Door vennoot sub 2 wordt het bedrag van 100,00 euro in contanten ingebracht.

Met onderling goedvinden kunnen door de vennoten meer geld en/of goederen in de vennootschap worden ingebracht.

De vennoten verklaren hun inbreng in contanten te hebben volstort op bankrekeningnummer: BE03 0017 5104 2784 op naam van B&C Klusdienst V.O.F.

Artikel 5: Bevoegdheid

Iedere vennoot is bevoegd voor de vennootschap te handelen en te tekenen, gelden voor haar uit te geven en te ontvangen, de vennootschap aan derden en derden aan de vennootschap te verbinden, tenzij dit niet met het doel van de vennootschap in verband staat.

De medewerking van de meerderheidsparticipatie in de vennootschap wordt echter gevorderd voor:

Het verkrijgen en vervreemden, huren en verhuren en huur opzeggen van onroerende zaken. Het verlenen van zakelijke rechten en het overdragen tot zekerheid van roerende zaken. Het in dienst nemen en het ontslaan van personeel, anders dan wegens een dringende reden in de zin der wet, alsmede het verlenen en intrekken van procuratie. Het aangaan van geldleningen ten laste van de vennootschap. Het ter leen verstrekken van gelden van de vennootschap. Het aangaan van borgtochten ten laste van de vennootschap of ten laste van het privé- vermogen, het anderszins verbinden van de vennootschap voor de schulden van een derde of zich jegens derden garant stellen. Het deelnemen in andere ondernemingen, het vestigen en opheffen van filialen. Het aangaan van verplichtingen die strekken tot de aankoop van activa, waaronder auto's en inventaris. Het voeren van rechtsgedingen (met uitzondering van rechtsmaatregelen die geen uitstel kunnen lijden), het berusten in rechtsvorderingen, het aangaan van dadingen, compromissen of akkoorden, het opdragen van de berechting van geschillen met derden aan scheldslieden of bindend adviseurs. Het aangaan van rechtshandelingen, anders dan hiervoor genoemd, waarvan het belang of de waarde een bedrag van 1.500,00 euro te boven gaat, waaronder niet begrepen het opnemen van beschikbare gelden bij de bankier van de vennootschap; splitsing van de overeenkomst teneinde de werking van deze bepaling te ontgaan is daarbij niet toegestaan.

Artikel 6: Samenwerking

De vennoten verdelen hun werkzaamheden in onderling overleg. Zij verbinden zich jegens elkaar om geen handelingen te verrichten waartegen één van hen zich uitdrukkelijk heeft verzet

Artikel 7: Boekjaar, balans en winst- en verliesrekening

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met eenendertig december.

Na afloop van elk boekjaar, alsmede bij het einde van de vennootschap in de loop van enig boekjaar, warden de boeken van de vennootschap afgesloten en wordt een balans en winst- en verliesrekening (hierna jaarrekening) opgemaakt. De vennoten tekenen deze ten bewijze van goedkeuring en van onderlinge décharge binnen zes maanden na afloop van het boekjaar, of, ingeval de vennootschap eindigt, binnen drie maanden na het einde van de vennootschap.

Artikel 8: Berekening winsten verdeling

Ter berekening van de nettowinst worden van de bruto-inkomsten afgetrokken alle verliezen, bedrijfskosten, afschrijvingen en rentevergoedingen..

Artikel 9: Opname voorschot op winstaandeel

De vennoten zullen van jaar tot jaar bepalen of zij de jaarlijkse winst (voor zover deze niet als voorschot is opgenaman) al dan niet opnemen.

Artikel 10: Einde vennootschap

De vennootschap eindigt

Indien de vennoten daartoe in onderling overleg besluiten en wel op het door hen bij dat besluit te bepalen tijdstip. bit besluit moet schriftelijk worden vastgelegd en ondertekend.

Door opzegging door een van de vennoten, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.

Indien één der vennoten zijn recht op onmiddellijke ontbinding van de vennootschap inroept vanwege het feit dat de andere venno(o)t(en) één of meer van de bepalingen van deze overeenkomst overtreedt, niet nakomt of niet behoorlijk nakomt.

Art.39, 3° W. venn. betekent niet noodzakelijk het einde van de vennootschap.

Artikel 11: Liquidatie

Indien de vennootschap eindigt door opzegging, dan wel in onderling overleg, zullen de zaken der vennootschap zo spoedig mogelijk door de vennoten worden geliquideerd.

Bij het eindigen der vennootschap is ieder van de vennoten in het vermogen van de vennootschap gerechtigd, voor de bedragen waarvoor hij in de boeken der vennootschap is gecrediteerd, vermeerderd of

verminderd met zijn aandeel in de winst of het verlies, gemaakt of geleden blijkens de overeenkomstig artikel 7

opgemaakte jaarrekening.

Op de na het eindigen der vennootschap op te maken balans zullen, tenzij schriftelijk onderling anders wordt

overeengekgmen, de activa worden gewaardeerd tegen de door de vennoten geschatte waarde.

Van liquidatiewinst of het liquidatieverlies, casu quo de meerwaarde of de minderwaarde (één en ander

indien van toepassing) zal door ieder der vennoten, met toepassing van de onder artikel 8 weergegeven

winstverdeling, percentages worden genoten.

Artikel 12: Toetreding

Toetreding van nieuwe vennoten zal alleen zijn toegestaan met schriftelijke akkoord van de

meerderheidsparticipatie in de vennootschap.

Artikel 13: Geschillenregeling

Indien geschillen tussen de vennoten niet onderling geregeld kunnen worden is de rechtbank van Gent

bevoegd.

Artikel 14: Aanvullende bepalingen

Het eerste boekjaar begint op het moment van verkrijging van rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31

december 2016,

De jaarvergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van juni om 14 uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017.

De hoger genoemde zaakvoerders verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige

maatregel die zich tegen de aanvaarding verzet, tot zaakvoerders warden benoemd:

Mevrouw Cakin Myriam en de heer Cakin Bahtiyar,

Voc4-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Aldus overeengekomen in viervoud opgemaakt en ondertekend op een april 2015 te Dendermonde. Voor akkoord.

Cakin Myriam Cakin Bahtiyar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/0412915_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B & C KLUSDIENT

Adresse
PRINSKOUTERSTRAAT 2 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande