B & M CONSTRUCT

Société en commandite simple


Dénomination : B & M CONSTRUCT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 534.386.757

Publication

22/05/2013
ÿþOndernemingsnr: S3y 336 ~S~

Benaming

(voluit) : B&M CONSTRUCT

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Edingsesteenweg 72, 9402 Meerbeke, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte van 2 mei 2013 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht tussen Vandenhaute Bart, wonende te Krepelstraat 77, 9400 Ninove, en een stille vennoot waarvan de statuten aldus werden bepaald:

HOOFDSTUK 1 - BENAMING - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOEL -- DUUR - BOEKJAAR

Artikel 1 - Benaming

De gewone commanditaire vennootschap zal bestaan onder de benaming:

B&M CONSTRUCT

Artikel 2 - Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te:

Edingsesteenweg 72

9402 Meerbeke

Bij beslissing van een zaakvoerder kan hij elders worden ondergebracht.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel

- Stukadoor, cementeer  en dekvioeractiviteiten, alsook het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds - Plaatsen/herstellen van schrijnwerk  glazenmaker

- Algemeen schrijnwerk, zowel in hout als in metaal

- Eindafwerking van gebouwen, o.a. schilderen en behangen

- Overige werkzaamheden m.b.t. bouwen, nui. de reiniging van gebouwen en onderdelen van gebouwen de meest ruime zin, landschapsverzorging, bouwrijp malven van terreinen, proefbaren en boren, isolatiewerkzaamheden, schoorsteenvegen, voegwerken, onderhoud en herstellingswerken van mechanische; aard voor rekening van derden, bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en', voetgangers, boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten, aanleg van: telecommunicatielijnen en  netten, grondverzet, geschikt maken van terreinen voor mijnbouw, verlaging van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen, drainage van land- en bosbouwgrond, ruimen van' bouwterreinen, installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, installatie van, antennes en bliksemafleiders, schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden, bouwen van funderingen, inclusief heien, het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden, het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, vervaardiging en reparatie van meubels, installatie van garagepoorten, geblindeerde deuren, brandwerende deuren,... in metaal, bewerking en montage van metalen stukken en constructies, snoeien van bomen en heggen, het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden, de montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enz voor; landbouwdoeleinden en de handel in en vervaardiging en installatie van stores en zonneschermen

- Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen en aanverwante producten.

- Onderhoud en herstellingen van industriële machines en werktuigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :Naam en handtekening.

Mad Word 11.1

1n de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t Lrii ar~

VAN KOOPHANDEL

i 0 MEI 2013

DENDERMONDE

vrit3ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, doch enkel in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, deelbewijzen, deelbewijzen, obligaties, staatsfondsen;

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen alsook het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen en het verstrekken van managementdiensten,

Zij mag alle brevetten, licenties, productierechten en andere verwerven en uitbaten welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot haar doelstelling.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten welke het doel geheel of ten dele vergemakkelijken.

Artikel 4 -- Duur / boekjaar

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september. Bij uitzondering vangt het eerste boekjaar aan op datum van neerlegging van deze akte en eindigt op 30 september 2014,

HOOFDSTUK II - KAPITAAL  DEELBEWIJZEN - VENNOTEN

Artikel 5  Kapitaal / vennoten

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 100,00 EUR onderverdeeld in deelbewijzen waarvan de

nominale waarde van ieder deelbewijs 0,10 EUR bedraagt. Het kapitaal wordt gevormd d.m.v, storting in

contanten door :

De beherende vennoot, Dhr. Bart Vandenhaute, voornoemd, voor 100 deelbewijzen x 0,10 EUR = 10,00 EUR.

De stille vennoot, voor 900 deelbewijzen x 0,10 EUR = 90,00 EUR.

De deelbewijzen zijn op naam en kunnen noch aan een vennoot, noch aan derden worden overgedragen zonder schriftelijke toestemming van aile vennoten.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten zijn slechts aansprakelijk ten belope van hun inbreng.

De deelbewijzen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaren van een deelbewijs, dan heeft de zaakvoerder het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen totdat een enkele persoon aangewezen wordt als eigenaar van het deelbewijs tegenover de vennootschap.

Wanneer een deelbewijs met vruchtgebruik is bezwaard en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt het aan dit deelbewijs verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffening stelling van de vennootschap. ln deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het deelbewijs met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen deelbewijzen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De deelbewijzen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in voile eigendom.

HOOFDSTUK III - ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 6 - Vergaderingen

De jaarlijkse vergadering van de vennoten zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel, telkens op de derde vrijdag van de maand maart om 19u. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Algemene vergaderingen der vennoten mogen bijeengeroepen worden te allen tijde op verzoek van één vennoot die ten minste 10% van de deelbewijzen bezit.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7 - Oproeping tot de vergaderingen

Een schriftelijke kennisgeving van de datum, plaats en uur van elke vergadering zal aan iedere vennoot worden afgegeven tenminste vijf dagen voor de datum van de vergadering. Deze kennisgeving zal persoonlijk afgegeven worden, ofwel door de post, door middel van een telex, telegram, telefax, of om het even welk ander verzendingsmiddel verzonden worden.

De oproepingsbrieven zullen de volledige agenda's bevatten. Nochtans mag de vergadering over aangelegenheden, die niet in de agenda voorkomen, geldig beraadslagen en stemmen wanneer aile vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Artikel 8 - Stemmen

ledere vennoot die de voile rechten verbonden aan zijn deelbewijzen kan uitoefenen zal het recht hebben

elke vergadering der vennoten bij te wonen. Iedere vennoot zal over één stem beschikken per deelbewijs.

Artikel 9 - Verloop van de vergaderingen

Elke vergadering van vennoten zal voorgezeten warden door een der vennoten, daartoe aangeduid door de vergadering. Iedere vergadering benoemt een secretaris, Notulen van de vergadering zullen worden opgemaakt, waarin de genomen beslissingen en/of de gedane benoemingen worden vermeld. De notulen worden door de voorzitter en door de secretaris van de vergadering ondertekend.

HOOFDSTUK IV - BEHEER

Artikel 10 - Zaakvoeders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, gekozen onder de beherende

vennoten.

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij anders beslist wordt op de algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en beschikking te stellen,

Indien er meer dan één zaakvoerder is, wordt het bedrag voor aile daden van bestuur en beschikking beperkt tot 10.000,00 EUR. Bij beslissingen die dit bedrag overschrijden is de goedkeuring en handtekening vereist van minimum 2 zaakvoerders.

Als zaakvoerder voor onbepaalde duur, worden benoemd: Bart Vandenhaute, voornoemd

HOOFDSTUK V - FINANCIELE BEPALINGEN

Artikel 11 - Jaarrekeningen

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen

en zullen tenminste tien dagen voor datum van de jaarlijkse vergadering der vennoten beschikbaar zijn.

Artikel 12  Winsten

De winstverdeling zal gebeuren volgens de beslissing van de algemene vergadering, Hierbij zal de algemene vergadering rekening houden met de wettelijke schikkingen, inzonderheid met betrekking tot de aan te leggen wettelijke reserve,

HOOFDSTUK VI  ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 13 - Ontbinding en vereffening

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer

vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun deelbewijzen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

Voor- HOOFDSTUK VII  KENNISGEVINGEN

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 14 - Kennisgevingen

Alle officiële kennisgevingen zullen aan de vennoten worden overgemaakt, hetzij door gewone post, hetzij door middel van een telex, telegram, telegraaf of om het even welk ander verzendingsmiddel.



Wanneer het adres van een vennoot niet gekend is, of de vennoot in het buitenland verblijft, worden de bovenvernoemde officiële kennisgevingen gericht aan deze vennoot overgemaakt op het adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

HOOFDSTUK VIII ALGEMENE BEPALINGEN



VOLMACHTEN

De oprichters verlenen bijzondere en overdraagbare volmacht aan Dhr. Joris De Saedeleer, wonende te 9400 Ninove, Denderhoutembaan 64, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, het registratiekantoor, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Er wordt Dhr. Joris De Saedeleer ook een volmacht verleent om de publicatieverplichtingen van deze oprichting in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te verzorgen.

Tegelijk hierbij neergelegd: een geregistreerd exemplaar van de oprichtingsakte

Joris De Saedefeer

Lasthebber



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(n)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

08/07/2015
ÿþM,d PDF 1M

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IFFIE RECHTBANK AN

KOOPHANDEL GENT

2 9 MM 2015

AFDELING DettfeleviONDE

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : 0534.386.757

B&M CONSTRUCT

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp en akte :Zetelverplaatsing Tekst :

Gewone commanditaire vennootschap Edingsesteenweg 72, 9402 Meerbeke, België

Uit de beslissing van de zaakvoerder dd. 1 mei 2015 blijkt volgende:

- De zaakvoerder, Dhr. Bart Vandenhaute, heeft beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Rijstraat 145, 9400 Denderwindeke en dit met onmiddellijke ingang.

- De zaakvoerder geeft volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Saedeleer & Partners", met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Denderhoutembaan 64, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Joris De Saedeleer, die de bevoegdheid verkrijgt om op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het rechtspersonenregister, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle administratieve overheden, waaronder alle belastingsadministraties, de BTW-administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen.

Tegelijk hierbij neergelegd: voornoemde beslissing van de zaakvoerder dd. 1 mei 2015

.Joris Ue Saedeleer

Lasthebber

Op de laatste biz, van Luik B vermelden :~~~ Recto~; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,halzij van deperso(ofrken)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
B & M CONSTRUCT

Adresse
EDINGSESTEENWEG 72 9402 MEERBEKE

Code postal : 9402
Localité : Meerbeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande